S.G.A.T.
Emekli
Yılan hikayesi, Tatlı Hayat, Çılgın Bediş, Kuzenlerim, Yedi Numara, Koçum Benim, Ayrılsak da Beraberiz, Aşkım AşkımSevdiğin eski diziler hangileriydi peki @S.G.A.T.90lı yıllar 2000 lerin başı olabilir yanı 2005 den aşşağısı
Kanal D Dadımız gibi bir şeydi zaten Anne Baba ların tuttuğu dadı gibi bizi büyüttü @Yiğitt i az şımartalımYılan hikayesi, Tatlı Hayat, Çılgın Bediş, Kuzenlerim, Yedi Numara, Koçum Benim, Ayrılsak da Beraberiz, Aşkım Aşkım, Kınalı Kar, Berivan çok var yaKanal D deki tüm diziler çekici geliyordu o dönem.Hepsi kaliteliydi@Yiğitt
Aaa eleştiri değil sana göndermeBu eleştiri mi yoksa. Ne demek istiyorsun @Harunnn60 a
Aaa eleştiri değil sana göndermeSen @Harunnn60 ı gazlayıp duruyordun bana karşı ilgi göstermiyordun diye ve yaklaşık 1-2 haftadır oklar sana çevrildi yanı gülme komşuna gelir başına
Alenen adama ilgi arsızı diyorsun
Sen @Harunnn60 bana yaparkan gazlıyordun aynı durumda sana gülüyorum işte ayollAlenen adama ilgi arsızı diyorsun@Harunnn60
Ben çektim biraz da sen çek diyorsun
Cicili bicili rüyalar sanaBu konu uzar gider neyse ben yatıyorum yarın bir destan da ben yazacağım @Harunnn60 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?