FF Sorgu Odası-Hafta 65-Sorgudaki İsim: Menes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sen şu büyük kavgadan bahsediyorsun. Hepsi gitti ben buradayım bebeğim :A
Kaan'ın ailesiyle iletişime geçmiş olabilirim ve şikayet etmiş olabilirim yada mrt-06'ya psikolojik baskılar ile yollamış olabilirim ve yahut @denizz19 'u askerlik için şikayet etmiş olabilir. Bu dam kaç yaşında askerliğini yapmadı diye yollamış olabilirim. Dikkat et yani. Karşı ekibin hepsi gitti acaba neden:A @Harunnn60 @Ahmed

Kimmiş lan Merve Aksak ayık olun:)) @kerem @S.G.A.T.
Hahaha en son sen burda olmadığın halde senin bir şeyler yaptığının söylendiğini bile hatırlıyorum. :A :A Haklısın bunların hepsini sen yapmış olabilirsin. Çekinmeden edemiyor insan senin ismini gördükçe. :A

Hahaha en son sen burda olmadığın halde senin bir şeyler yaptığının söylendiğini bile hatırlıyorum. :A :A Haklısın bunların hepsini sen yapmış olabilirsin. Çekinmeden edemiyor insan senin ismini gördükçe. :A

Gölgem yetiyor bebeğim.:Z

Hiç bana MS'de fazladan puan verdiğin oldu mu?

Kovaladı ve ben kaçmadım. :A Köpeklerden küçükken kaçardım ama artık kaçmıyorum. :A Korkunu hissettirmeyeceksin havlar havlar gider. :A
Nasıl gider be ben bir kere o taktiği denedim kaçmadım arka tarafımdan ısırdı beni :A :A

Gölgem yetiyor bebeğim.:Z

Hiç bana MS'de fazladan puan verdiğin oldu mu?
Ben tehdit etmem pişman ederim diyorsuuun. :A Ama sen bana dokunmazsın bence, şeker gibi adamım kıyılmaz bana. :A

Olmadı. Kim ne hak ettiyse benim sanat anlayışıma göre tabi onu verdim. Müzik listem çok geniştir. Her çeşit vardır. Sevdiğim sanatçı sayısı ise azdır. Dinlemediğim sanatçı sayısı da çoktur. Ama seninkiler genelde dinlediğim sanatçılar oluyordu ondan puan ortalaman yüksek oluyordu, tabi ara ara düşük verdiğimi de hatırlıyorsundur ben de hatırlıyorum. :A

Nasıl gider be ben bir kere o taktiği denedim kaçmadım arka tarafımdan ısırdı beni :A :A
Ben de bir keresinde çok hiddetli geliyordu 3 4 köpek kaçmak durumunda kalmıştım. :A Ama onun dışında özellikle şantiye işinde bol bol köpek olur. Şantiyelere ilk defa girerken bir kaç kez yaşadım, 7 8 köpek üstüme doğru koşup havladılar. Ben kımıldamadım yerimden ve korkutma maksatlı hareket yaptım köpeklere, durdular yani. :A :A

Ben tehdit etmem pişman ederim diyorsuuun. :A Ama sen bana dokunmazsın bence, şeker gibi adamım kıyılmaz bana. :A

Olmadı. Kim ne hak ettiyse benim sanat anlayışıma göre tabi onu verdim. Müzik listem çok geniştir. Her çeşit vardır. Sevdiğim sanatçı sayısı ise azdır. Dinlemediğim sanatçı sayısı da çoktur. Ama seninkiler genelde dinlediğim sanatçılar oluyordu ondan puan ortalaman yüksek oluyordu, tabi ara ara düşük verdiğimi de hatırlıyorsundur ben de hatırlıyorum. :A

Şuan aklıma geldi zaten çok yüksek puan vermiyordun zaten sorumdan vazgeçtim:(

Şuan aklıma geldi zaten çok yüksek puan vermiyordun zaten sorumdan vazgeçtim:(
Bazı durumlar oluyordu ve içim acıya acıya tercih yapmak durumunda kalıyordum. Onlarda tercihimde alt sırada kalan senin sanatçı olmuş olabilir. Ama bunu içim acıyarak yaptığımı bilmeni isterim. :A İki kaliteden birini seçmek zorunda kalıyorsun sonuçta. :A

Ben de bir keresinde çok hiddetli geliyordu 3 4 köpek kaçmak durumunda kalmıştım. :A Ama onun dışında özellikle şantiye işinde bol bol köpek olur. Şantiyelere ilk defa girerken bir kaç kez yaşadım, 7 8 köpek üstüme doğru koşup havladılar. Ben kımıldamadım yerimden ve korkutma maksatlı hareket yaptım köpeklere, durdular yani. :A :A
Sorulara devam edeyim Enes Batur'u sever misin :A

Bazı durumlar oluyordu ve içim acıya acıya tercih yapmak durumunda kalıyordum. Onlarda tercihimde alt sırada kalan senin sanatçı olmuş olabilir. Ama bunu içim acıyarak yaptığımı bilmeni isterim. :A İki kaliteden birini seçmek zorunda kalıyorsun sonuçta. :A

Ne çirkin itiraflar bunlar

Ne çirkin itiraflar bunlar
Gerçekleri söylemek boynumun borcu burası sorgu odası. :A Ama hep alt sırada senin sanatçı kalmadı yüksek verdiğim de oldu. Önceki mesaja en yakın örnek için son finali söyleyebilirim. Sia ve rakibi arasında çok muallakta kalmıştım ve rakibe vermek zorunda kalmıştım. Ama bunu baya üzülerek yaptım çünkü ikisi de sevdiğim işlerdi. :D Yüksek verdiğim zamanları da unutmayalım lütfen. Hak edene hak ettiği değeri verdiğimi düşünüyorum. :D

Sorulara devam edeyim Enes Batur'u sever misin :A
Aynı ismi taşıdığım için tiksiniyorum. :A

Gerçekleri söylemek boynumun borcu burası sorgu odası. :A Ama hep alt sırada senin sanatçı kalmadı yüksek verdiğim de oldu. Önceki mesaja en yakın örnek için son finali söyleyebilirim. Sia ve rakibi arasında çok muallakta kalmıştım ve rakibe vermek zorunda kalmıştım. Ama bunu baya üzülerek yaptım çünkü ikisi de sevdiğim işlerdi. :D Yüksek verdiğim zamanları da unutmayalım lütfen. Hak edene hak ettiği değeri verdiğimi düşünüyorum. :D

Ok kib bye

Siyasete pek girmeyi sevmem çok nadir konuşurum, hatta hiç konuşmayacak kadar az konuşurum. Ama bazı sert yorumlarını hatırlıyorum o an için pek uygun bulmamıştım. Şimdi tek tek detaylıca hangi mesajlar olduğunu hatırlamıyorum ama bana sert ve gereksiz gelmişti. Ülkedeki ortamdan ve durumdan bahsederken de olabilir bilmiyorum. Tabi şuan biraz daha duruldun eskisi gibi sert yazmıyorsun öyle görüyorum. :D

Leyla ile Mecnun'u 3 4 kez baştan sona izledim. Ve ayrıca canım sıkıldı mı sürekli sahnelerini açıp gülerim, duygulanırım. İzlemem bitmez yani hiç. :D Diğer yazdığın kısma ise katılıyorum ve onaylıyorum. :D

Garip şeyleri sevdiğini biliyorum, hissediyorum. :A Bir kaç tartışmanı ve kavganı gördüm. Onları takip ederken garipsedim ve komiğime gitmişti. :A Zaten sen hangileri olduğunu biliyorsundur. :A

Eskiciler işlerini sevgiyle yapan saygıdeğer insanlardır. Saygı duyulmayı da hak eden isanlardır. Eskilerden de genelde özlemle ve hisle bahsedilir, insan duygulanır. :A
Açıkçası benim mesajlarımı 'gereksiz' bulman beni şaşırttı. Genel olarak senden siyasi görüşlerimden ötürü bu şekil yorumlar beklemiyordum, daha değişik ve kafa yapımızın neredeyse aynı olduğunu düşünmüştüm.

Ben her zaman objektif ve tarafsız yorum yaptığımı düşünmüşümdür. Ki zaten yorumların hepsi benim düşüncem. Ben kimseye karşı önyargılı değilimdir, biriyle anlaşabiliyorsam siyaset bana vız gelir. Ancak diğer taraftan da karşılıklı saygı beklerim, şöyle bir gerçek varki herkesin kendine göre doğruları vardır, herkes kendi bildiğini yaşar ve kendi gördüğüne inanır. Hayatta elbet farklılıklar olacaktır bu doğanın kanunu gibi birşey. Örnegin siyasette farklılıklar olmasa biz niye oy kullanalım yada niye görüşümüze yakın olana destek verelim. Kısacası her farklılık hayattaki her bir renk gibidir, önemli olan rengimiz farklı olsa bile bu farklılıklara saygı duyup onlarla iyi bir iletişim çerçevesinde hayatı devam ettirmektir. :D

Bunu duyduğuma sevindim bak :A

Açıkçası benim mesajlarımı 'gereksiz' bulman beni şaşırttı. Genel olarak senden siyasi görüşlerimden ötürü bu şekil yorumlar beklemiyordum, daha değişik ve kafa yapımızın neredeyse aynı olduğunu düşünmüştüm.

Ben her zaman objektif ve tarafsız yorum yaptığımı düşünmüşümdür. Ki zaten yorumların hepsi benim düşüncem. Ben kimseye karşı önyargılı değilimdir, biriyle anlaşabiliyorsam siyaset bana vız gelir. Ancak diğer taraftan da karşılıklı saygı beklerim, şöyle bir gerçek varki herkesin kendine göre doğruları vardır, herkes kendi bildiğini yaşar ve kendi gördüğüne inanır. Hayatta elbet farklılıklar olacaktır bu doğanın kanunu gibi birşey. Örnegin siyasette farklılıklar olmasa biz niye oy kullanalım yada niye görüşümüze yakın olana destek verelim. Kısacası her farklılık hayattaki her bir renktir, önemli olan rengimiz farklı olsa bile bu farklılıklara saygı duyup onlarla iyi bir iletişim çerçevesinde hayatı devam ettirmektir. :D
Siyasi kafa yapım biraz farklı benim. Net bir tarafım bile yok diyebilirim. Ülkenin durumundan da çok rahatsız olduğumu sürekli belirtirim, burada olmasa bile yakın çevremde. Senin için gereksiz dediğim kısım mesajın gereksiz olması değil sertliğin gereksiz olmasıydı. Yoksa ben ne düşünceler gördüm neler duydum işittim asla saygısızlık etmedim. Saygı kesinlikle temel esastır. Senin düşüncelerin de senin şimdiye kadarki yaşadıkların sonucunda oluştu bunun bilincindeyim. Yani düşüncelerini yargılama gibi bir derdim yok, fazla agresif olunca bana biraz garip gelmişti o dönem için. Dediğim gibi hangi konuda olduğunu veya hangi mesaj olduğunu hatırlayamadım, keşke hatırlasaydım da üzerine konuşabilseydik. Son kısma da katılıyorum aksini söylemem zaten. :D

He sen şu büyük kavgadan bahsediyorsun. Hepsi gitti ben buradayım bebeğim :A
Kaan'ın ailesiyle iletişime geçmiş olabilirim. Ailesine bu çocuk forum yüzünden okulu aksatıyor demiş ve şikayet etmiş olabilirim yada mrt-06'ya psikolojik baskılar ile yollamış olabilirim ve yahut @denizz19 'u askerlik için şikayet etmiş olabilir. Bu adam kaç yaşında askerliğini yapmadı diye yollamış olabilirim. Dikkat et yani. Karşı ekibin hepsi gitti acaba neden:A @Harunnn60 @Ahmed

Kimmiş lan Merve Aksak ayık olun:)) @kerem @S.G.A.T.
Sizin ne idüğü belirsiz kavgalarınızın Merve Aksak'la ne alakası var kanka? :A

:DCevaplar için çok tşk ederim ablacım Death Note yabancı gelmedi galiba kızkardeşim izlemişti diye hatırlıyorum peki leyla ile mecnun toplam kaç kere tekrar izledin saydınmı hiç sağol ablam evet takmıyorum artık buda en çok @Dosi sayesinde oldu benimle bir terapist gibi konuştu ve konuşurda onun sayesinde hemde @gözlemci oda bana gerçek bir kardeş olduğu için @denizz19 deniz beni her zaman güldürdüğü için kendimi herşeye gülmeye umursamamaya vuruyorum çünkü burası bi forum eğlenmek kafa dağıtmak için giriyorum en başta ne için girdimse bu foruma öyle devam etti edecekte bende senin o güldüren eğlendiren sohbetini çok seviyorum eminim hepte öyle olacak:D
Becerememişsin etiketi :A ay nerde virgül noktalar 😱 nefes alamadım okurken :F
@MEnes alıntılayınca gelen bildirimle gördüm konuyu :A
MEnes sana gelince, Doğu ve Tols'a yaptığım gibi sanada hakkımda ne düşündüğünü sormayacağım çünkü biliyorum :D
Başka sorularımda yok:) Seninle zaten sohbetimiz sene devirmiş vaziyette ve seni yeterince tanıyorum yani yeterli bu bilgiler :A :D Merak ettiğim birşeyler olursada soruyorum zaten:D
Sana sorulan soruların cevaplarını yolculuk esnasında okurum.Vakit geçmiş olur :A Kolay gelsin ve iyi geceler :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...