Ben de diyorum neden olmuyor.Sen herhalde bir tek benim nicki yanlis yaziyorsun
Bence daha fazla soru almak ve merakı gidermek için şimdiden cevaplaman daha mantıklı olabilirOdaya hoşbuldum. Foruma bu ara pek giremiyorum ama odanın ilgi çekici olacağını düşündüğüm için girdim. Değişik soruları bekliyorum. Hepsine cevap vereceğim, çekinmeden sorabilirsiniz.Ve tek tek değil de toptan cevaplamayı düşünüyorum, sorular belirli sayıya ulaştıktan sonra.
Al sana olmamış.@Çiğdem- @destere @Forumdash @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @ @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @ @sooo @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @xBUGRAx@ozgur2113 @papuleoo @38AhmetKK @HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @legolass9900 @Titanium @Yiğitt @eskici @kerem @soo
Fazla biriktirmicem la en fazla 10 soru biriktiririm.Bence daha fazla soru almak ve merakı gidermek için şimdiden cevaplaman daha mantıklı olabilir
yanlış mı yazdım ki?
Listeyi başka bir programdan almıştım. Ekledim seniYokum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?