Polat Şaşmaz
Favori Üye
XanTier'i severim cok guzel anilarimiz oldu her ne kadar yanlış yolu seçse de her zaman benim için ayrı yeri vardır. Keşke o da soru sorsaydı@XanTier ve @batuhankaralar ile ilgili ne düşünüyorsun?
En sevdiğim yiyecek içecek: Sarma (pirincli ), patates kızartması, nohutlu pilav, lahmacunÖnceden soruldu mu bilmiyorum sorulduysada ben görmediğim için cevaplamandan sorun olmaz @Polat Şaşmaz
En sevdiğin yiyecek ve içecek ve yurt dışında hangi ülkeyi gidip görmek isterdin
Deli Yürek dizisini izledin mi onu nasıl buluyorsunEn sevdiğim yiyecek içecek: Sarma (pirincli ), patates kızartması, nohutlu pilav, lahmacun
En sevdiğim içecek: Su , Gazoz, Nescafe
Kutuplara gitmek isterdim
Küçüklüğümde çok severdim, kasedi vardı bende teybime takar dinlerdim müziklerini hey gidi günler. Sonra bi gün final yapınca Kurtlar Vadisi'nin fragmanı dönüyodu Vadiye hakaretler ediyodum agliyodum falan en sonunda durum ortadaDeli Yürek dizisini izledin mi onu nasıl buluyorsun
Unuttum diyene kadar iyi gidiyordunKüçüklüğümde çok severdim, kasedi vardı bende teybime takar dinlerdim müziklerini hey gidi günler. Sonra bi gün final yapınca Kurtlar Vadisi'nin fragmanı dönüyodu Vadiye hakaretler ediyodum agliyodum falan en sonunda durum ortada
Çok harika diziydi ama yillar gectikte unuttum
Ne diyim yav unuttumUnuttum diyene kadar iyi gidiyordun
Pusu 2 sezondur yok bu süreçte hangi dizileri izledin
sorguda olan sensin da , sen cevap verecenNişanı düğünü geçtim ortada aday yok aga Bi mesleğimi alayım da elime sonra elbet yaparız birşeyler.
Senin nasıl gidiyor ufukta düğün var mı ?
Vaaaaaysorguda olan sensin da , sen cevap verecen