FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası da felaket soğuktu bugün ama kar yağmıyor sadece soğuk.
Sizin kadar olmasa da soğuktu.

Senin en çok ne sinirlendirir?
Sabırlı bir insan mısın?

Şimdi sen beni @eskici ve @S.G.A.T. 'la birbirimize mi düşürmek istiyorsun
Cadı

Gerçekten ikisi arasında bi seçim mi yapmam lazım?

Peter hangisiydi unuttum
Sen romanı okudun mu?
Ada da sana kim yoldaşlık etsin yanı evlen demiyorum ayoll

Sen seç korkma diğeri sana küsmez kaderini kabul eder
@S.G.A.T. @eskici
Rahatlıkla söyleyebilirsin reyiz benden yana sıkıntı yok tabi böyle dedim diye de gidip @S.G.A.T. ı seçme

Burası da felaket soğuktu bugün ama kar yağmıyor sadece soğuk.
Sizin kadar olmasa da soğuktu.

Senin en çok ne sinirlendirir?
Sabırlı bir insan mısın?
Dikkatli ol. Soğuk alma sakın ..

Beni en çok boşboğazlılık sinirlendirir. Sinirlenince beni kimse tutamıyor. Çabuk sinirlenmem ama sinirlenirsem kötü karakterlere bürünüyorum, ben değilde çevremdekiler söylüyor bunu

Sabırlı olma konusunda çok sabırlı biriyimdir, ama bilerek bekletilmekten nefret ediyorum. Almanlar çok yapıyor bunu.

Başardığın en zor şey nedir? @kerem
Başardığım en zor şey dilini bile bilmediğim bir ülkede kızkardeşimle kendi ayakların üzerinde durmaktı.

ne zaman yetişkin olduğun hissettin? Hissettin mi yoksa hala çocuk gibi mi hissediyorsun?

Sağol.

Bu Almanya sürecinde hiç ağladın mı? yada gözlerin dolması filan. Sonuçta başka bir yer , ailen yanında değil. Eminim zorluklar olmuştur..

Ada da sana kim yoldaşlık etsin yanı evlen demiyorum ayoll

Sen seç korkma diğeri sana küsmez kaderini kabul eder
@S.G.A.T. @eskici
Rahatlıkla söyleyebilirsin reyiz benden yana sıkıntı yok tabi böyle dedim diye de gidip @S.G.A.T. ı seçme
Şimdi duygusal değil mantıklı karar veririm hep
Hangisi daha ada hayatına uyumlu, çevik, kuvvetli ve sabırlı biriyse onu alırım A Şimdi ben nerden bileyim onu?

ne zaman yetişkin olduğun hissettin? Hissettin mi yoksa hala çocuk gibi mi hissediyorsun?
Ilk seks tecrübemde yetişkin olduğumu hisettim. Ama hala 21 yaşındayım. Biraz daha yaşımın ilerlemesi lazım.

Kim işime yararsa diyorsun

Sağol.

Bu Almanya sürecinde hiç ağladın mı? yada gözlerin dolması filan. Sonuçta başka bir yer , ailen yanında değil. Eminim zorluklar olmuştur..
@Çiğdem- 'e anlatmıştım diye hatırlıyorum. Ilk yıl öyle zorluydu ki, 2016 en kötü yıllarımdan birisiydi. Bir yandan ev geçindir, bir yandan dil öğren, bir yandan her işi yap, bir yandan şu kağıt işleri(almanyada bitmiyor zaten)... Sırtımdaki yükü kaldıramayacağımı anladığım gün üst üste talihsizlikler yaşadım ve öyle bir ağladım ki hayatımda hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum, çok kötüydü depresyonda hissettim ki kardeşim için ayakta kalıyorum işte

Ama böyle durumlar insanı daha güçlendiriyor
Yani eminim o zamana göre daha güçlüsündür

Almanya'nın en güzel ve en rahat şehri neresi?

Araban var mı? Yoksa neden almadın sonuçta çok ucuz arabalar var?

Kim işime yararsa diyorsun
Adamı zorlama ayoll ikimizi de istiyor işte
o zaman benden de bir soru gelsin hayatında hiç köpek tarafından kovalandın mı kovalandıysan ısırdı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...