"Can" deyince etiketlemek istedim.Benle alakası ne şimdi.
"Can" deyince etiketlemek istedim.Benle alakası ne şimdi.
O romandakiler biz olsak hangimiz Peterkin olurduk sence?Ikisinden başka birşey yoksa ikisini alırım. Üçlü takılırızAklıma Mercan Adası romanı geldi
Aslında üçlü olsak daha iyi olur bence de
Berbat. Hava buz gibi. Ülkenin %20'si soğuk almış ve 200 kişi can vermiş@kerem günün nasıl geçti?
Burası da felaket soğuktu bugün ama kar yağmıyor sadece soğuk.Berbat. Hava buz gibi. Ülkenin %20'si soğuk almış ve 200 kişi can vermişArtık yürüyerek dışarı çıkamıyorum. Ve iğrenç bir durum gerçekten. Bu arada hava gerçekten buz yani, zeminler buz kaplı.
Rahatlıkla söyleyebilirsin reyiz benden yana sıkıntı yok tabi böyle dedim diye de gidip @S.G.A.T. ı seçme
Dikkatli ol. Soğuk alma sakın ..Burası da felaket soğuktu bugün ama kar yağmıyor sadece soğuk.Sizin kadar olmasa da soğuktu.
Senin en çok ne sinirlendirir?
Sabırlı bir insan mısın?
Başardığım en zor şey dilini bile bilmediğim bir ülkede kızkardeşimle kendi ayakların üzerinde durmaktı.Başardığın en zor şey nedir? @kerem
Sağol.Dikkatli ol. Soğuk alma sakın ..
Beni en çok boşboğazlılık sinirlendirir. Sinirlenince beni kimse tutamıyor. Çabuk sinirlenmem ama sinirlenirsem kötü karakterlere bürünüyorum, ben değilde çevremdekiler söylüyor bunu
Sabırlı olma konusunda çok sabırlı biriyimdir, ama bilerek bekletilmekten nefret ediyorum. Almanlar çok yapıyor bunu.
Başardığım en zor şey dilini bile bilmediğim bir ülkede kızkardeşimle kendi ayakların üzerinde durmaktı.
Şimdi duygusal değil mantıklı karar veririm hepRahatlıkla söyleyebilirsin reyiz benden yana sıkıntı yok tabi böyle dedim diye de gidip @S.G.A.T. ı seçme
Ilk seks tecrübemde yetişkin olduğumu hisettim. Ama hala 21 yaşındayım. Biraz daha yaşımın ilerlemesi lazım.ne zaman yetişkin olduğun hissettin? Hissettin mi yoksa hala çocuk gibi mi hissediyorsun?
Kim işime yararsa diyorsunŞimdi duygusal değil mantıklı karar veririm hepHangisi daha ada hayatına uyumlu, çevik, kuvvetli ve sabırlı biriyse onu alırım A Şimdi ben nerden bileyim onu?
Ilk seks tecrübemde yetişkin olduğumu hisettim. Ama hala 21 yaşındayım. Biraz daha yaşımın ilerlemesi lazım.
@Çiğdem- 'e anlatmıştım diye hatırlıyorum. Ilk yıl öyle zorluydu ki, 2016 en kötü yıllarımdan birisiydi. Bir yandan ev geçindir, bir yandan dil öğren, bir yandan her işi yap, bir yandan şu kağıt işleri(almanyada bitmiyor zaten)... Sırtımdaki yükü kaldıramayacağımı anladığım gün üst üste talihsizlikler yaşadım ve öyle bir ağladım ki hayatımda hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum, çok kötüydü depresyonda hissettim ki kardeşim için ayakta kalıyorum işteSağol.
Bu Almanya sürecinde hiç ağladın mı? yada gözlerin dolması filan. Sonuçta başka bir yer , ailen yanında değil. Eminim zorluklar olmuştur..
Ama böyle durumlar insanı daha güçlendiriyor@Çiğdem- 'e anlatmıştım diye hatırlıyorum. Ilk yıl öyle zorluydu ki, 2016 en kötü yıllarımdan birisiydi. Bir yandan ev geçindir, bir yandan dil öğren, bir yandan her işi yap, bir yandan şu kağıt işleri(almanyada bitmiyor zaten)... Sırtımdaki yükü kaldıramayacağımı anladığım gün üst üste talihsizlikler yaşadım ve öyle bir ağladım ki hayatımda hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum, çok kötüydü depresyonda hissettim ki kardeşim için ayakta kalıyorum işte
Şimdi duygusal değil mantıklı karar veririm hepHangisi daha ada hayatına uyumlu, çevik, kuvvetli ve sabırlı biriyse onu alırım A Şimdi ben nerden bileyim onu?
Ilk seks tecrübemde yetişkin olduğumu hisettim. Ama hala 21 yaşındayım. Biraz daha yaşımın ilerlemesi lazım.
Adamı zorlama ayoll ikimizi de istiyor işteKim işime yararsa diyorsun
Kusura bakma diğer sorulara yetişirken unuttum bakFavori filmin, şarkın, dizin. 2. kez soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?