FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde 2. günden sonra sorular tükenmiş
Bhnd dışında sorusu yok milletin

@destere @sokak sanati @Yiğitt@MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab@Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı@denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt@Ahmed @batuhankaralar@Forumdash @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi@cookies@pompy@Forumdash @xBUGRAx @38AhmetKK@HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @emree-29@legolass9900 @Titanium @eskici

canım çok sormak isterim ama sorabiliceğim bi soru bulamıyorum,sorun burda

Çok muhtelif bir soru olacak

Yolda yürüyorsun ama kimse yok karşında sadece bir kadın var senden yardım istiyor (tecavüze uğradığını görüyorsun) Ancak kadına yardım etmeye gittiğinde suratını görüyorsun ve o kadın senin Annen ve kardeşin yolda yürürken kaldırıma çıkıp ezen kişi yalnız haberi az önce alıyorsun(resim atıyorlar sana tanıdığın biri) ve kadında ezip kaçarken yolda tecavüze uğruyor ne yaparsın ?

Genellikle öyle oluyor zaten.
Son 2 gün. Gelir soru merak etme

başka soru gelmiyor aklıma ya

Öncelikle çok 'değişik' ve 'garip' bir soru oldu bu

Şimdi o kadın benim annem ve o ezen kişi benim kardeşimi de mi ezmiş oluyor?

Öncelikle çok 'değişik' ve 'garip' bir soru oldu bu

Şimdi o kadın benim annem ve o ezen kişi benim kardeşimi de mi ezmiş oluyor?
Şimdi o kadın senin anneni ve kardeşini kaldırıma çıkıp eziyor ve kaçarken kameralara yakalanıyor annen ve kardeşin için seni arıyorlar resmi de gönderiyorlar, sonra kadın tecavüze uğruyor ve senden başka kimse yok ne yapardın?

Hmm, o sinirle ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle peşine düşerdim iz kaybetmesin diye elimden geleni yapardım. Bulunca da arkadaşlarımla bi güzel benzetirdim
Bidim öyle bi grubumuz varda
Sonrada polise verirdim müebbetle de yargılanması için elimden geleni yapardım

ne demek istiyorsun "ayoll"
@eskici @Çiğdem-

Sana 'ayol'u da ögretmiş
Allah rahmet eylesin
@eskici de anam derse şaşırmam artık

@destere de zaten johnny bravo gibi kızlardan soğudu, hemcinsleri olması her an mümkün

hogtaha bunu kasten yapıyor
bekliyor bekliyor ben tam çıkınca foruma damlıyor birde aaaa tamda geldiğimde çıkmış diyor hiçde inandırıcı değil
)

Sen daha çok beklersin o zaman
@eskici den sonra @Forumdash da doğru yolu buldu Ayoll en iyisidir
@kerem

Yakaladım sanırım bu sefer @destere bey seni

Sen napardın peki? Merak ettim şimdi

@eskici den sonra @Forumdash da doğru yolu buldu Ayoll en iyisidir
@kerem

Yakaladım sanırım bu sefer @destere bey seni
Yine yakalayamadın @Çiğdem- hanım
Ona da mı ayol dedirteceksin yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...