babası gece üçlerdemi yatıyormuşBabası yatınca senle buluşuyorKöylü kızı değil mi işte
babası gece üçlerdemi yatıyormuşBabası yatınca senle buluşuyorKöylü kızı değil mi işte
Onu @eskici ye söyleayol kızlara yakışıyor ama erkeklerde daha bir yumuşak duruyor pek hoş değil
1de yatıyordu en sonbabası gece üçlerdemi yatıyormuşbence başka işler çeviriyor bu aralarda bir türlü açığa çıkaramadık olayı
canım çok sormak isterim ama sorabiliceğim bi soru bulamıyorum,sorun burdaO değilde 2. günden sonra sorular tükenmişBhnd dışında sorusu yok milletin
@destere @sokak sanati @Yiğitt@MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab@Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı@denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt@Ahmed @batuhankaralar@Forumdash @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi@cookies@pompy@Forumdash @xBUGRAx @38AhmetKK@HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @emree-29@legolass9900 @Titanium @eskici
Çok muhtelif bir soru olacakO değilde 2. günden sonra sorular tükenmişBhnd dışında sorusu yok milletin
@destere @sokak sanati @Yiğitt@MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab@Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı@denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt@Ahmed @batuhankaralar@Forumdash @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi@cookies@pompy@Forumdash @xBUGRAx @38AhmetKK@HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @emree-29@legolass9900 @Titanium @eskici
Hayret bhnd bile sormadıncanım çok sormak isterim ama sorabiliceğim bi soru bulamıyorum,sorun burda
O değilde 2. günden sonra sorular tükenmişBhnd dışında sorusu yok milletin
Öncelikle çok 'değişik' ve 'garip' bir soru oldu buÇok muhtelif bir soru olacak
Yolda yürüyorsun ama kimse yok karşında sadece bir kadın var senden yardım istiyor (tecavüze uğradığını görüyorsun) Ancak kadına yardım etmeye gittiğinde suratını görüyorsun ve o kadın senin Annen ve kardeşin yolda yürürken kaldırıma çıkıp ezen kişi yalnız haberi az önce alıyorsun(resim atıyorlar sana tanıdığın biri) ve kadında ezip kaçarken yolda tecavüze uğruyor ne yaparsın ?
Şimdi o kadın senin anneni ve kardeşini kaldırıma çıkıp eziyor ve kaçarken kameralara yakalanıyor annen ve kardeşin için seni arıyorlar resmi de gönderiyorlar, sonra kadın tecavüze uğruyor ve senden başka kimse yok ne yapardın?Öncelikle çok 'değişik' ve 'garip' bir soru oldu bu
Şimdi o kadın benim annem ve o ezen kişi benim kardeşimi de mi ezmiş oluyor?
Bende geçenlerde duydumo ne ayol
Herkes bilir.Bende geçenlerde duydum
Benim hakkımda ne düşünüyorsun'un kısaltmasıymışBen bilmiyorum diye dalga geçenler olduEski üyeler bilmiyor arkadaşlar
Hmm, o sinirle ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle peşine düşerdim iz kaybetmesin diye elimden geleni yapardım. Bulunca da arkadaşlarımla bi güzel benzetirdimŞimdi o kadın senin anneni ve kardeşini kaldırıma çıkıp eziyor ve kaçarken kameralara yakalanıyor annen ve kardeşin için seni arıyorlar resmi de gönderiyorlar, sonra kadın tecavüze uğruyor ve senden başka kimse yok ne yapardın?
hogtaha bunu kasten yapıyorbekliyor bekliyor ben tam çıkınca foruma damlıyor birde aaaa tamda geldiğimde çıkmış diyor hiçde inandırıcı değil)
@eskici den sonra @Forumdash da doğru yolu buldu Ayoll en iyisidirSen daha çok beklersin o zaman
istisnai bir durum.
Sen napardın peki? Merak ettim şimdiÇok muhtelif bir soru olacak
Yolda yürüyorsun ama kimse yok karşında sadece bir kadın var senden yardım istiyor (tecavüze uğradığını görüyorsun) Ancak kadına yardım etmeye gittiğinde suratını görüyorsun ve o kadın senin Annen ve kardeşin yolda yürürken kaldırıma çıkıp ezen kişi yalnız haberi az önce alıyorsun(resim atıyorlar sana tanıdığın biri) ve kadında ezip kaçarken yolda tecavüze uğruyor ne yaparsın ?
Yine yakalayamadın @Çiğdem- hanım@eskici den sonra @Forumdash da doğru yolu buldu Ayoll en iyisidir@kerem
Yakaladım sanırım bu sefer @destere bey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?