FF Sorgu Odası - Hafta 6- Sorgudaki İsim: Polyanna ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.qu.

Bu ifadeyi bulmakta zorlandın mı ? :D

Aşırı smiley kullanıyor olmanın beni de yavaş yavaş etkilediğini biliyor musun ? :bağır:

How I Met Your Mother'deki 5'liden en az sevdiğin hangisi ? :)

Aslında hepsini seviyorum ama en az Marshall sanırım. :D diğerlerinin yanında sönük kalıyor biraz. :D

Aşırı smiley kullanıyor olmanın beni de yavaş yavaş etkilediğini biliyor musun ? :bağır:

bak bana bağırma. :bağır: ben sana bağırıyor myum? :bağır: :0504: :F etkilesin işte ne güzel, smileim smileaşalım. :F

sana tek sorum var.GOETHE ne demek.neden sordugumiu anladinmi hatirladinmi?

Smileaşalım kelimesinin anlamı nedir ? Sanırım kendi buluşun. Buluş hikayeni anlatır mısın ? :D

Ozan bu muhteşem kelimenin anlamını nasıl anlamazsın? tesüf ederim. :D yani birbirimize smile gönderelim. :F Evet kendi buluşum. :mge: şimdi şöyle etkileniyorm falan diyince aklıma mavilim mavişelim parçası geldi, o gelince de ortaya smileaşalım geldi. :F

sana tek sorum var.GOETHE ne demek.neden sordugumiu anladinmi hatirladinmi?

Goethe ünlü bir düşünür diye daha önce de demiştim. hatırladım sana çok demiştim çünkü o ara çok modaydı. Goethe geldik'ten ne anlıyorsan o demek işte. ayrıca ben sana goethe demedim goethe geldin dedim. :D

Daha önce kaç forumda aktif oldun ? Şu an hala oralarda yazıyor musun ?

Daha önce kaç forumda aktif oldun ? Şu an hala oralarda yazıyor musun ?

Daha önce sayısız forumda aktif oldum ama ilk aktifliğim dağhankülegeç forumundaydı. Daha sonra uzun süreli bulunduğum 2-3 forum daha oldu hatta 2sın de de modluk yaptım, farklı forumlarda. :D Ama şu an tek takıldığım burası. :D

Bu siteyi diğer forumlar gibi bir gün bırakır mısın ?

hızlı cevaplarda ortalama olsa güzel olurdu. 15 sıralamasında en çok konu açanlar falanda gözükse güzel olurdu. avatarın kb boyutu daha büyük olsa da böyle bulanık gözükmese daha güzel olurdu. :D

TOP 15 sıralamasında "Top Posters" yazan yere tıklayarak En Çok Konu Açanlar dahil birkaç şeye daha ulaşılabileceğini biliyor muydun ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...