FF Sorgu Odası-Hafta 49-Sorgudaki İsim: aserat54

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigara alkol var mı??

Sigara alkol var mı??​
Kesinlikle yok...

Son düzenleme:
Sinemayla da ilgilenen birini odada yakalamışken birkaç soru sorayım. :)

En sevdiğin yönetmen? (Yerli ve yabancı olarak ayırabilirsin. :))

En sevdiğin yönetmen? (Yerli ve yabancı olarak ayırabilirsin. :))​
Herkes, "Benim hakkımda ne düşünüyorsun?" diye başlardı ama, sen farklı bir yerden girdin konuya... :)

YERLİ: (ilk 5) Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak, Onur Ünlü, Derviş Zaim, Reha Erdem...

YABANCI: (ilk 5) Wes Anderson, Alfonso Cuaron, Darren Aronofksky, Alejandro Gonzalez Inarritu, Coen Kardeşler...

En sevdiğin yönetmen? (Yerli ve yabancı olarak ayırabilirsin. :))
Herkes, "Benim hakkımda ne düşünüyorsun?" diye başlardı ama, sen farklı bir yerden girdin konuya... :)

YERLİ: (ilk 5) Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak, Onur Ünlü, Derviş Zaim, Reha Erdem...

YABANCI: (ilk 5) Wes Anderson, Alfonso Cuaron, Darren Aronofksky, Alejandro Gonzalez Inarritu, Coen Kardeşler...
Hemen hepsi belli bir tarzı olan yönetmenler. :) Darren Aronofksky'yi hiç sevmem yalnız içlerinden, fakat tercih meselesi tabii. :) Yerli yapımları da yakından takip etmeni takdir ediyorum doğrusu. İleride umarım ben de yerli filmlere de, en azından belli başlı yönetmenlerimizin sinemalarına hakim olabilirim. :)

O soruyu kimseye sormuyorum çünkü herkesin aynı soruyu sorması biraz tuhaf geliyor. :D Ama sorayım hadi ben de. :D

Hoşgeldin sorgu odasına. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? 🙂
Gerçekten çok başarılı bir üyesin, aynı zamanda büyük bir Perran Kutman fanısın. Ah Neriman için de üzüldüm ayrıca. Konu ve yorumların da ilgi çekici, umarım böyle devam edersin... :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? 🙂
Gerçekten çok başarılı bir üyesin, aynı zamanda büyük bir Perran Kutman fanısın. Ah Neriman için de üzüldüm ayrıca. Konu ve yorumların da ilgi çekici, umarım böyle devam edersin... :)
Teşekkür ederim düşüncelerin için. :)

Sıkı bir Kanal D fanısın, ama yolunu değiştirmen lazım bence. Bunun için illa Hayat Yolunda'yı bitirmesi mi lazım? :)

Editörlük görevine başarılı bir şekilde devam ediyorsun, birçok ortak noktamız var. Senin de başarılarının devamını dilerim... :)

Rica ederim, çok sağol... :)

Sıkı bir Kanal D fanısın, ama yolunu değiştirmen lazım bence. Bunun için illa Hayat Yolunda'yı bitirmesi mi lazım? :)

Editörlük görevine başarılı bir şekilde devam ediyorsun, birçok ortak noktamız var. Senin de başarılarının devamını dilerim... :)

Rica ederim, çok sağol... :)
Hayat Yolunda'yı bitirirse Kanal D'ye baya sinirlenirim cidden. :)

Saolasın düşüncelerin için ben de başarılarının devamını dilerim. :)

Hayat Yolunda'yı bitirirse Kanal D'ye baya sinirlenirim cidden. :)

Saolasın düşüncelerin için ben de başarılarının devamını dilerim. :)
Teşekkür ederim. Öyle bir şey olursa neler yapacağını da merak ediyorum, ne yalan söyleyeyim. Tekrar sağol... :)

bhnd?​
Forumun en büyük MY fanısın, Meryem Uzerli deyince akan sular duruyor senin için. Kendi deyişinle "forumun tek ağır AB'si"sin. Gayet de başarılı bir üyesin... :)

Konyu yeni gördüm :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Forumla ilgili hayallerin var var mı? (rütbe yükselme falan)

Konyu yeni gördüm :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Forumla ilgili hayallerin var var mı? (rütbe yükselme falan)​
Önemli değil... :)

Sen dev işinde gayet başarılısın, forumdaki en büyük Hadise fanısın ayrıca. Konu ve yorumlarını da beğeniyorum. Başarılarının devamını dilerim... :)

Editör olma hayalim var, konı açmada bazen onları bile solladığımı düşünüyorum... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...