FF Sorgu Odası-Hafta 49-Sorgudaki İsim: aserat54

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görüldüğü üzere bu forumda üyeler türk dizileri kadar yabancı dizilerede ilgi gösteriyor hatta yabancı dizilere dha fazla ilgi var cnm yıllık 20 tane izliyoruz çoğumuz :kiki::kiki:

ama seni yabancı dizi yorumlarında göremiyorum izlediğin yabancı diziler yokmu yoksa neden yok ? eğer varsa hangileri ? yabancı diziler hakkında genel düşüncen nedir ?🙂🙂🙂

görüldüğü üzere bu forumda üyeler türk dizileri kadar yabancı dizilerede ilgi gösteriyor hatta yabancı dizilere dha fazla ilgi var cnm yıllık 20 tane izliyoruz çoğumuz :kiki::kiki:

ama seni yabancı dizi yorumlarında göremiyorum izlediğin yabancı diziler yokmu yoksa neden yok ? eğer varsa hangileri ? yabancı diziler hakkında genel düşüncen nedir ?🙂🙂🙂
Zamanım olmuyor, o yüzden pek yazamıyorum. Aslında sevdiğim birçok yabancı dizi var, ama mevcutlardan The Good Wife, House of Cards ve Mad Men en çok sevdiklerim... :)

Yabancı diziler süre açısından da daha iyi. En azından 3 saat sürmüyorlar. Dramalar 45-50, komediler ise 25-30 dakika sürüyor. Bu yüzden daha fazla seviyorum. İlgin için teşekkürler... :)

Dizi demişken, Gültepe İnsanları ve Aşkın Alfabesi de yeni bölümleriyle yarın ve Perşembe günü forumda olacak. Yabancı dizilerden fırsat bulursan gel, oku derim... :X

@RüzgarGülü "aşiret" diyormuş, onu öğrendim. @Çiğdem-'in de "asalet" veya "aseret" olarak yazdığı olmuştu, ama bunun haricinde herkes bana "Aserat" diyor. Sorun değil ayrıca... :)
hhhh bilinçli söylemiyorum etiket yaparken nicklerinize bakmıyorum ezbere yazdığımdan doalyı yanlıs yazabiliyorum cnm ama asalet iyiymiş bence :F:F:F

Neden konunun daha çok ilgi görmesi için uplatmıyorsun? :D Salı gününden sonra yorum yapılmamış. :(

Neden konunun daha çok ilgi görmesi için uplatmıyorsun? :D Salı gününden sonra yorum yapılmamış. :(
Uplatmanın ne demek olduğunu bilsem olur, ama nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok @Ahmad... :)

Bende klasik soruyu sorayım benim hakkimda ne düşünüyorsun
Başarılı bir üyesin, yorumların güzel. Onun haricinde çok tanışıklığımız yok, ama gayet iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim... :)

Uplatmanın ne demek olduğunu bilsem olur, ama nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok @Ahmad... :)

Başarılı bir üyesin, yorumların güzel. Onun haricinde çok tanışıklığımız yok, ama gayet iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim... :)
Yani konuya mesaj yazıp konuyu forum listinde üst sıralara çıkarmıyorsun, görmeyen ve konuyu unutan üyelerin tekrardan görmesi için. :D

Konu kilit yeni konuk bu akşam profil sayfamdan açıklanacak ve yarın konusu açılacaktır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...