FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
Forumun efsane etkinliği FF Sorgu odası 46. haftasında forumumuzun sevilen moderatörü Bully'i konuk ediyor. 1 hafta boyunca Bully'e sorularınızı yöneltebilirsiniz. Evet soruları alalım. :)

[HASHTAG]#SorguOdasindaBullyVar[/HASHTAG]!

Öncelikli olarak hoşgeldin.

Klasik soruyla giriş yapayım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Hoşgeldin öncelikle. :D Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D

Öncelikli olarak hoşgeldin.

Klasik soruyla giriş yapayım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Hoşbulduk. :)

Forumun başarılı ve ciddi moderatörüsün. :D Yazdığın mesajları çok kaliteli buluyorum. Senle muhabbet etmek güzel oluyor. Eğlenceli bir tarafın da var aslında senin ama fazla göstermiyorsun. :D Üniversite sınavında şimdiden başarılar umarım her şey istediğin gibi olur.

Üniversite sınavında başarı dileklerin için teşekkür ederim. :)

Medcezir'in ikinci sezonu, ilk sezonu aratıyor mu?

Hoşgeldin öncelikle. :D Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
Atacan.. Senin hakkındaki düşüncelerimi zaten biliyorsun kardeşim ama tekrardan söylemenin bir zararı yok. :D

Forumda en sevdiğim, en çok konuştuğum insanların başında geliyorsun iyi ki varsın bu forumda iyi ki tanımışım seni. Dost canlısısın, samimisin, adam gibi adamsın. :D

Daha fazla nasıl övsem bilemedim yerin ayrı işte ben de biliyorsun ya. :F

bhnd?

doğuştan mı melunsunuz sonradan mı oldunz?

Atacan.. Senin hakkındaki düşüncelerimi zaten biliyorsun kardeşim ama tekrardan söylemenin bir zararı yok. :D

Forumda en sevdiğim, en çok konuştuğum insanların başında geliyorsun iyi ki varsın bu forumda iyi ki tanımışım seni. Dost canlısısın, samimisin, adam gibi adamsın. :D

Daha fazla nasıl övsem bilemedim yerin ayrı işte ben de biliyorsun ya. :F
:bhr:Çok teşekkür ederim. Şimdi buna karşılık bir şey yazmıycam zaten biliyorsun. :X

@Bully bnm hakkimda ne düşünüyorsun :bhr:
İyi kalpli bir insansın. Sevecen birisin. Ama abartılı yorumlarına çeki düzen vermen gerekiyor. Umarım banlanıp foruma döndükten sonra gerekli dersleri almışsındır. :) Yorumlarımı beğendiğin için tekrar teşekkürler gerçi herkesin yorumlarını beğeniyorsun ama olsun. :D

Hayırlı Uğurlu olsun Ben O zan ve Darksaal hakkında ne düşünüyorsun.:A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)
Sıcakkanlı, kalbi temiz bir arkadaşımsın. Foruma sürekli bir şeyler katmaya çalışıyorsun gözümden kaçmıyor. Senin hakkında en ufak bir olumsuz düşüncem yok. :D Ciddi bir moderatörsün sen de. :D

Forumda benimle ilk iletişime geçen kişisin bu yüzden ayrı bir yerin vardır bende. :A Haxball'da iyi bir ikili olmuştuk. :X

Az ve öz yorum yazıyorsun sanırım üşeniyorsun. :D Severim seni. :)

Üniversite sınavında başarı dileklerin için teşekkür ederim. :)

Medcezir'in ikinci sezonu, ilk sezonu aratıyor mu?
Medcezir'in ikinci sezonunda geçen sezonun ilk bölümlerinin tadını alıyorum. Yazmıştım zaten yorum konularına ikinci sezonun çok iyi başladığını ve çok iyi ilerlediğini düşünüyorum şu anlık. Bölümler heyecanlı gidiyor oldukça. Umarım uzun süre daha Yaman- Mira olmaz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...