FF Sorgu Odası|Hafta 42|Sorgudaki İsim-Harunnn60

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? @Harunnn60

Polislikte yaşamak da ölmek de ekip işi midir? Yaşamak da ölmek de?

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? @Harunnn60
YILIN EN ZOR SORUSU SENDEN GELDİ :D

Polislikte yaşamak da ölmek de ekip işi midir? Yaşamak da ölmek de?
Ekip işi olduğunu düşünmüyorum , yaşamak da ölmekde senin elindedir :)

bu arada neden geç cevap verdiğime gelince
sorunu çok önceden görmüştüm ama internetim kapalı olduğu için yazamadım :):)

1 nisan şakası yaptınmı bugün kimseye
sana 1 nisan şakası yapan oldumu 😵😵😵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy