FF-Sorgu Odası-Hafta 41-Sorgudaki İsim: XanTier

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çekingen olmana sebep olan bir şey oldu mu? -toplum önünde özgüven sarsılması gibi.-
Gününün ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsun?

(ilk soru bir özele kaçıyor gibi, istersen cevaplamayabilirsin.)

Seni öğrendikten sonra geldik en klişeye.:D

Benim Hakkımda ne Düşünüyorsun.:D

hakkımdaki düşüncelerini alsam yeter cnm seni fazla yormayayım 😉😉😉

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :X

aga aslında klişe soruyu klişe olduğu için sordum biliyorum zaten :D
açık ve net söylim yorumlarıne en değer verdiğim en aklı başında en sevdiğim ve en adam gibi adamların başındasın yani senle tanıştığım ve senin gibi biriyle konuştuğum için harbi çok şanslıyım bir insanın bir insanla bu kadar ortak yönü olamaz yani gerçekte senle tanışsaydım en yakın arkadaşım olurdun kesin :D

futbolu takip edermisin?
mesela dışarı çıktın ne yaparsın nereye gidersin?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Ankara'da nerde yaşıyorsun? Ankara'yı kim alır seçimlerde? :D

son soruyu ben cevaplim ak parti alacak melih gökçekten %50 üstü bekliyoruz :D
Ankaralı biri olarak ben de öyle düşünüyorum aga Mansur Yavaş zorlayacaktır ama Melih Gökçek bırakmaz. :D

Herkes sormuş, ben de sorayım. Osmaniye'yi kim alır seçimlerde? :D

Çekingen olmana sebep olan bir şey oldu mu? -toplum önünde özgüven sarsılması gibi.-
Gününün ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsun?

(ilk soru bir özele kaçıyor gibi, istersen cevaplamayabilirsin.)

Hatırladığım bir şey yok. O tür bir şeyin sebep olduğunu da düşünmüyorum. Çocukken bile tek başıma oynamaktan zevk alırdım. Başka çocu-kların yanında oyun oynayamazdım. Çocukken de sessiz utangaç biriydim. Genetik olduğunu düşünüyorum. Çünkü Dedem de Babam da biraz çekingen, ama benimki gibi çok değiller.

Evde olduğum sürece genelde PC'deyim. Yani okulu da hesaba katınca ortalama 7-8 saat.

Seni öğrendikten sonra geldik en klişeye.:D

Benim Hakkımda ne Düşünüyorsun.:D
En konuları okumadan yorum yapan kişi :D Konuyu sadece başlığına göre değerlendiiyosun ghenelde. Çok denk geldim buna. Veya yorumlara hiç göz atmadan cevaplar yazıyosun :D
Foruma çabuk adapte oldun omline olmaya başladığından beri. Sevdiklerimdensin, ama üstte de yazdığım gibi yorumları oku az :D

Son düzenleme:
Aman amann bende sorayım bir tanecik soru :D

Neden hangi partiyi seçiyorsun nesini beğeniyorsun nasıl düşünüyorsun ...kimin kazanmasını isterdin..siyatle aran nasıl neyi yapmacıık buluyorsun neyi doğal karşılıyorsun..kiminle daha sıkıfıkısın kiminle daha çok bir barışık bir dargınsın...sen nasıl birisin beni nasıl karşılıyorsun ben nasılım hakkımda ne düşünüyorsunn..foruma nerden gidin nasıl tanıştın ....

şu 1 tanecik sorumu cevapla gözünü yiyim :D

tabii bunlara cevap vermeni beklemiyorum.. sen kısaca benim hakkımdaki düşüncelerini bana iletsen yeter...

hakkımdaki düşüncelerini alsam yeter cnm seni fazla yormayayım 😉😉😉
Hayat dolusun :D Forumdaki en hayat dolu kişi. Sempatik geliyor bana. Vadici olman tabiiki artı puan benim için, forumda kısa sürede sevdiklerimden birisi oldun :)

Yorabilirsin beni, sorgu odası burası :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :X
Son aylarda aktifleşen üyelerle pek tanışamadım doğru düzgün, eskisi kadar aktif olmadığım için. Pek tanımasam da aklındakini ölçüp tartıp yazıyorsun. Tanışmadan sevdiklerimdensin. Başka ne deyim bilemedim.
Nickin güzel. :D

Son düzenleme:
Sence artık bir siyasi partiyi belirleme zamanı geldi mi? (Kendim için. :D) Yoksa böyle iyi mi, hiç bulaşmayım mı? :)

aga aslında klişe soruyu klişe olduğu için sordum biliyorum zaten :D
açık ve net söylim yorumlarıne en değer verdiğim en aklı başında en sevdiğim ve en adam gibi adamların başındasın yani senle tanıştığım ve senin gibi biriyle konuştuğum için harbi çok şanslıyım bir insanın bir insanla bu kadar ortak yönü olamaz yani gerçekte senle tanışsaydım en yakın arkadaşım olurdun kesin :D

futbolu takip edermisin?
mesela dışarı çıktın ne yaparsın nereye gidersin?
Hayır. Çok çok nadir maç izlerim.
Arkadaşları ararım, onlar müsaitse birlikte AVM'ye falan gideriz. Tek başıma kalırsam internet Cafe'ye gidip oyun oynarım, foruma girerim falan :D

Ooo kardeş konun hayırlı olsun öncelikle. :D
1)Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
2)Kurtlar Vadisini ilk izlediğinde kafanda oluşan düşüncüler neydi?
3)Siyasetle ilgilenmeye ne zaman başladın ?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Ankara'da nerde yaşıyorsun? Ankara'yı kim alır seçimlerde? :D
Seninle de pek tanışıklığımız olmadı, pek sohbet etmedik. Ancak tanımadan en sevdklerimden oldun. Nedenini ben de bilmiyorum. :D
Aklı başında, yeri geldiğinde olgunsun, ama bazen de tam tersi oluyorsun. Keşke benzemeye çalıştığın kişi değil de kendin olsan.

Keçiören'de oturuyorum.

Melih Başgan alır. :D Adaşımla Mansur Yavaş arasında %10-15 fark var zaten. Kapanabilecek gibi durmuyor pek.

Herkes sormuş, ben de sorayım. Osmaniye'yi kim alır seçimlerde? :D
Valla hiç bilmiyorum orayı. Devlet Bahçeli Osmaniyeli, belki MHP alır. Tamamen sallıyorum :D

Hiç Batıkent'e geldin mi? Orda metro var önünde Gimsa falan. :D

Yorumlarını okumak insanı eğlendiriyor :D
Bazen yersiz mesajlar yazıyosun. Konu başlıkların tam ofsayt. Konu başlığına Esaneler Efsanesi falan yazmak hoş durmuyor.En Favori Dizi'de @Maskeli Fedai ile yaptıklarınızı unutmadım. :D
Has Vadicilerdensin, en sevdiklerimdensin.

Aman amann bende sorayım bir tanecik soru :D

Neden hangi partiyi seçiyorsun nesini beğeniyorsun nasıl düşünüyorsun ...kimin kazanmasını isterdin..siyatle aran nasıl neyi yapmacıık buluyorsun neyi doğal karşılıyorsun..kiminle daha sıkıfıkısın kiminle daha çok bir barışık bir dargınsın...sen nasıl birisin beni nasıl karşılıyorsun ben nasılım hakkımda ne düşünüyorsunn..foruma nerden gidin nasıl tanıştın ....

şu 1 tanecik sorumu cevapla gözünü yiyim :D

tabii bunlara cevap vermeni beklemiyorum.. sen kısaca benim hakkımdaki düşüncelerini bana iletsen yeter...
😳
Ak Partiliyim. Sağ görüşlü biriyim ve Osmanlı yıkıldığından beri Sol görüşlülerin kadrolara yerleşmesi ve bir daha gitmemesi üzerine uzun yıllar sonra devlet yine bize geçmişken bırakmamak lazım. Bir nevi borç olarak görüyorum AK Parti'yi, çünkü deneyenler oldu geçmişte, ama kimsenin yapamadığı yaptı. Siyasete ilgim bu yüzden. Bu yüzden Ak Parti'nin de kazanmasını isterim doğal olarak.

Devlet Bahçeli'yi komple yapmacık buluyorum. Konuşması anlatmak istediği, konuştuğ şey yıllardır aynı ve samimi değil.
Kılıçdaroğlu'na pek yorumum yok. Pişkin pişkin iktidarı suçlaması zaten ofsayt.
Başbakan'ın da üslubunu pek beğenmiyorum. Sert denebilir konuşmasına. İnsanları biraz da coşturmaya yönelik konuşuyor, pek samimi gelmiyo bana bu. Allah'tan Peygamber'den bahsetmesi bence doğal, çünkü bizim günlük hayatımızda zaten onun bahsettiğinden daha çok Allah lafzı geçiyor, bunu sömürü olarak yorumlamak üzüyor beni.
Bazen yalan söylüyor, ama olsun o kadar da 😛

Vadicilerle sıkıfıkıyım doğal olarak :D Dargınlık değil de pek haz etmediğim biri var, onu da herkes bilir :D

Ben kısaca utangaç, çekingen, lafını hep kendine saklayan, içine atan birisiyim. Ama sanalda olunca insan biraz da dobra oluyor.
Seni pek tanımıyorum, ama fazla sosyalsin galiba. Senin adını görünce o bi suyun başında çömelmiş halini koymuştun avatarına, o geliyor hep aklıma. Aklı başında diyebilirim. Yorumların uçuk veya çocuksu değil. Sevdiklerimdensin.

Kurtlar Vadisi'nin reytinglerini bi siteden takip ediyordum. Zamanla o site çok geç eklemeye başladı reytingleri. Ben de başka bir yer ararken burayı buldum. Buluş o buluş...

Bunu ilk başta söyleseydin ya 😡

Sence artık bir siyasi partiyi belirleme zamanı geldi mi? (Kendim için. :D) Yoksa böyle iyi mi, hiç bulaşmayım mı? :)
Bir parti belirlemek zorunda değilsin. Eğer çok istiyosan bekleriz :X
Bulaş. İlerde çocuklarına anlatacağın şeylerin olsun. Oğlun gelip sana sorduğunda Cumhuriyet Mitingi ne Baba diye, mal mal bakma çocuğuna :D:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy