FF Sorgu Odası - Hafta 4 - Sorgudaki İsim Kim Olmak İster?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konu bu akşam kapanıyor, yani son saatlerdeyiz, sonra üzülmemek için şimdi mesajınızı atın.

Konu görülebilsin diye ara ara bu mesajı silip yeniden yazıyorum, bir gariplik seziyor olabilirsiniz diye açıkladım.

benim adayım sensin endgame hiç boşuna kaçma!!! adaylığını koydunmu zaman tükeniyor

Yok ben adaylar arasında yokum ama konuya çok mesaj yazdığım için zorunlu olarak ankete eklenebilirim.

Sen niye aday olmuyorsun ? Millet çok merak ediyor olabilir seni.

Yok ben adaylar arasında yokum ama konuya çok mesaj yazdığım için zorunlu olarak ankete eklenebilirim.

Sen niye aday olmuyorsun ? Millet çok merak ediyor olabilir seni.

2012 den önce üye olan arkadaşlar bir olsunda sonra bana sıra gelsin ben daha forumda çaylağım .. öyle bir niyetim yok

2012 den önce üye olan arkadaşlar bir olsunda sonra bana sıra gelsin ben daha forumda çaylağım .. öyle bir niyetim yok

Giriş zamanı ile ne alakası var bu işlerin canım. Zaten sorduğumuz sorular sitedeki varlığın ile ilgili olmuyor pek.

Konu saat 20:00 gibi kapanacak. Yani adaylık için son saatler. Yok mu sorgu odasında misafirimiz olmak isteyen ?

Ben gönüllüyüm sorgu odasına...

Son 1 saat diyorum, konuyu okumadıysanız diyorum, acele edin diyorum.

Ben de seni görmek istiyorum.Hadi bakalım
Hatta bir çok arkadaş var seni merak eden.Gördün mü fazla soru başımıza neler açtı.Susalım biz😛

Bak ne diyorum ben, seni ankete ekleyelim, oylar verilsin, kazanma durumunda eğer istemezsen ikinci alınır.

Bu arada son dakikalar.

Ben yemek yemeye gideceğim daha süreniz var 20:15 20:30 gibi kapanır

Tamam , öyle olsun.

Son 10 dakika arkadaşlar, bu, bu konunun son çağrısıdır. 10 dakika sonra her şey için çok geç olacak.

konu kilit herkese bol şanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...