FF Sorgu Odası - Hafta 4 - Sorgudaki İsim Kim Olmak İster?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konu bu akşam kapanıyor, yani son saatlerdeyiz, sonra üzülmemek için şimdi mesajınızı atın. :smile:

Konu görülebilsin diye ara ara bu mesajı silip yeniden yazıyorum, bir gariplik seziyor olabilirsiniz diye açıkladım. :smile:

Arkadaşlar konu bu akşam kapanıyor, yani son saatlerdeyiz, sonra üzülmemek için şimdi mesajınızı atın. :smile:

Konu görülebilsin diye ara ara bu mesajı silip yeniden yazıyorum, bir gariplik seziyor olabilirsiniz diye açıkladım. :smile:

benim adayım sensin endgame hiç boşuna kaçma!!! adaylığını koydunmu zaman tükeniyor:)

Yok ben adaylar arasında yokum ama konuya çok mesaj yazdığım için zorunlu olarak ankete eklenebilirim. :)

Sen niye aday olmuyorsun ? Millet çok merak ediyor olabilir seni. :)

Yok ben adaylar arasında yokum ama konuya çok mesaj yazdığım için zorunlu olarak ankete eklenebilirim. :)

Sen niye aday olmuyorsun ? Millet çok merak ediyor olabilir seni. :)

2012 den önce üye olan arkadaşlar bir olsunda sonra bana sıra gelsin ben daha forumda çaylağım .. öyle bir niyetim yok:)

2012 den önce üye olan arkadaşlar bir olsunda sonra bana sıra gelsin ben daha forumda çaylağım .. öyle bir niyetim yok:)

Giriş zamanı ile ne alakası var bu işlerin canım. Zaten sorduğumuz sorular sitedeki varlığın ile ilgili olmuyor pek. :)

Konu saat 20:00 gibi kapanacak. Yani adaylık için son saatler. Yok mu sorgu odasında misafirimiz olmak isteyen ? :smile:

Son 1 saat diyorum, konuyu okumadıysanız diyorum, acele edin diyorum. :)

Ben de seni görmek istiyorum.Hadi bakalım:D Hatta bir çok arkadaş var seni merak eden.Gördün mü fazla soru başımıza neler açtı.Susalım biz😛 :D

Bak ne diyorum ben, seni ankete ekleyelim, oylar verilsin, kazanma durumunda eğer istemezsen ikinci alınır. :)

Bu arada son dakikalar. :)

Ben yemek yemeye gideceğim daha süreniz var 20:15 20:30 gibi kapanır:)

Tamam , öyle olsun. :)

Son 10 dakika arkadaşlar, bu, bu konunun son çağrısıdır. 10 dakika sonra her şey için çok geç olacak. :)

konu kilit herkese bol şanslar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...