FF Sorgu Odası - Hafta 4- Sorgudaki İsim: BesaleT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
need for speed sever misin?
plastatıon ne kadar sıklıkta oynarsın?
pes turnuvası yapar msıın?
spor hayatında ne kadar yer kaplıyor?
ailen mi yaşıyorsun?
kızla hiç plastatıon oynadın mı?
tekken 5 oynadın mı?
en sevdiğin plastatıon oyunu?
tekken 5 de kapışak mı? :F

:Z :Z :Z

4. murat neden intihar etmiştir

Yeni gelen madalyalarınla bu konuda açık ara ikinci konuma geldin. Bir şey söylemek ister misin bu konuda ? :nonchalance:

Yeni gelen madalyalarınla bu konuda açık ara ikinci konuma geldin. Bir şey söylemek ister misin bu konuda ? :nonchalance:

cidden o sıra sıra madalyalar ne öyle adminim.. benim niye bir tane madalyam yok...:)

need for speed sever misin?
plastatıon ne kadar sıklıkta oynarsın?
pes turnuvası yapar msıın?
spor hayatında ne kadar yer kaplıyor?
ailen mi yaşıyorsun?
kızla hiç plastatıon oynadın mı?
tekken 5 oynadın mı?
en sevdiğin plastatıon oyunu?
tekken 5 de kapışak mı? :F

:Z :Z :Z

direksiyon konsolu varsa severim diğer türlü sevmem :D
fazla oynamam çünkü aynısını pc de oyunyorum :) kendi oyun konsolumla :)
yapmıştım ama arkadaşlar arasında öylesineydi :)
kışın hafta da 2-3 kez ama yazın haftada 4-5 e çıkıyor :)
evet ailemle yaşıyorum :)
evet ablamla oynuyordum :)
oynadım
crash ve pes :)

her türlü kapışırız ama acımam söyliyim :F

4. murat neden intihar etmiştir

ilk 3'e giremediği için :D

Valla mutluyum hedefim seni geçmek ama biraz zor gibi :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuda çok fazla soru içermeyen mesaj olduğunun farkında mısın ? Rahatsız oluyor musun bu durumdan ?

xxdragx ile geçen gün satranç yaptık 1dk süren:D seninle beraberde oynadığını söylüyor, mühmelen yarın başlayacak turnuva için hedeflerini alalım?

xxdragx ile geçen gün satranç yaptık 1dk süren:D seninle beraberde oynadığını söylüyor, mühmelen yarın başlayacak turnuva için hedeflerini alalım?

biz oynamadık daha önce satranç :D valla bi hedefim yok senin yaptığın bi aktivite de yer almak için kabul ettim yoksa çok bildiğimden değil :)

direksiyon konsolu varsa severim diğer türlü sevmem :D
fazla oynamam çünkü aynısını pc de oyunyorum :) kendi oyun konsolumla :)
yapmıştım ama arkadaşlar arasında öylesineydi :)
kışın hafta da 2-3 kez ama yazın haftada 4-5 e çıkıyor :)
evet ailemle yaşıyorum :)
evet ablamla oynuyordum :)
oynadım
crash ve pes :)

her türlü kapışırız ama acımam söyliyim :F

acımana gerek yok zaten. :Z :Z :Z

Yabancı dizileri Türkçe/İngilizce altyazılı mı izlemeyi seversin, orjinal dilinde mi, Türkçe dublajlı mı ?

biz oynamadık daha önce satranç :D valla bi hedefim yok senin yaptığın bi aktivite de yer almak için kabul ettim yoksa çok bildiğimden değil :)

xxdragx öyle demişti geçen gün veya ben karıştırdım herneyse:D Zaten çoğumuz çok iyi bilmiyor maksat eğlence:) Ozaman sana bir soru daha sorarak etraftan çekiliyim:) Sendeki bu Goethe sevdası nereden geliyor:D veya forumdaki kızların sürekli mesajlarında kopma simgesini kullanması seni sinirlendiriyormu?

İmzanı çok beğendiğimi biliyor muydun ?

Sokak çocukları konusunda sence devlet üzerine düşen görevi yapıyor mu ?

xxdragx öyle demişti geçen gün veya ben karıştırdım herneyse:D Zaten çoğumuz çok iyi bilmiyor maksat eğlence:) Ozaman sana bir soru daha sorarak etraftan çekiliyim:) Sendeki bu Goethe sevdası nereden geliyor:D veya forumdaki kızların sürekli mesajlarında kopma simgesini kullanması seni sinirlendiriyormu?

Aynen maksat eğlence o yüzden güzel olacaktır :)
Goethe sevdası yoktu valla ama bi açılan konuda forumda ki goethe sevdasını dışa vurdum gibi geliyor :F Beni sinirlendirecek bi şey yok herkes istediği simgeyi kullanabilir böyle ufak şeylere sinirlenme hakkında bile değiliz :D herkes kimseyi kırmadan istediği şeyleri yapmada özgür :)

İmzanı çok beğendiğimi biliyor muydun ?

Sokak çocukları konusunda sence devlet üzerine düşen görevi yapıyor mu ?

bilmiyordum sağol :) bende gerçekten çok seviyorum bu sözü tam şimdi ki insanları anlatıyor...

bence yapmıyor bence koskoca Türkiye devleti çok daha iyilerini yapabilecek potansiyel var ama seçimlere yakın bi şeyler yapmayı tercih ediyorlar :)

Siyasi konularda korkmadan düşüncelerini söyleyebilmeni çok takdir ettiğimi biliyor muydun peki ? :d

Zor soru : Eğer forumdakilerden hepsinin başı tehlikede olsaydı ve sadece bir kişiyi kurtarma şansın olsaydı kimi kurtarırdın ? Sen güvendesin tabi. :)

Siyasi konularda korkmadan düşüncelerini söyleyebilmeni çok takdir ettiğimi biliyor muydun peki ? :d

Zor soru : Eğer forumdakilerden hepsinin başı tehlikede olsaydı ve sadece bir kişiyi kurtarma şansın olsaydı kimi kurtarırdın ? Sen güvendesin tabi. :)

Teşekkür ederim bana göre gerçekleri söylüyorum ve Türkiye'nin çok daha iyi olmasını istiyorum o yüzden açık açık söylüyorumdur...
Cidden ayırt edemem 1 seneyi aşkın senedirli burdayım hepsi benim için aynı sonuçta ... haa en son kimi kurtarırdın desen 1-2 isim var ama isim söyleyemem :) ama sonuç olarak hepsini kurtarmak için elimden gelenin fazlasını yapardım 😉

Türkiye'de doğmamış olmayı dilediğin oldu mu ? Olduysa nerede doğmak isterdin ?

bilmiyordum sağol :) bende gerçekten çok seviyorum bu sözü tam şimdi ki insanları anlatıyor...

bence yapmıyor bence koskoca Türkiye devleti çok daha iyilerini yapabilecek potansiyel var ama seçimlere yakın bi şeyler yapmayı tercih ediyorlar :)

ben sevdiğin bir söz daha bılıyorum da neyse şimdi Goethe gelmek istemıyorum. :F

en sevdiğin şanatçı kim? parçası ne?
biriyle düet yapacak olsan bu kim olurdu?
en büyük çılgınlığın ne?
keşke dediğin şeyler var mı?
hiç delicesine aşık oldun mu?
hiç Aşk acısı çektin mi?
birini kırarsan kendini affettırmek için ne yaparsın? :D

kolay gelsin hacı'mm. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...