BesaleT
Emekli
Bu kadar hızlı mesaj yazmayı nasıl beceriyorsun ? Ben bir mesaj yazarken, sen 4 mesaj yazıyorsun.
alışkanlık artık parmaklar benden ayrı çalışıyor kendi kendine aklımı okuyup yazılacakları yazıyor
Bu kadar hızlı mesaj yazmayı nasıl beceriyorsun ? Ben bir mesaj yazarken, sen 4 mesaj yazıyorsun.
Şu ana kadar en çok neye para vermiş olabilirsin ? ( Paranın senin olmasına gerek yok, baba parası da sayılır. )
Lisede en nefret ettiğin ve en sevdiğin ders(ler) hangisiydi(hangileriydi) ?
Üniversitede en sevdiğin ve en nefret ettiğin ders(ler) hangisi(hangileri) ?
iyi yorumumu hala görmemiş yırtık.
bahar'n yorumumu görmemesi hakkında ne düşünuyosun Çağlar?
ahahha. alt sevıyelerde sürünüyorsam benim sana dinlettiğim parçaları neden Çağlar'n konusunda paylaşıyosun? Ya da face'de?
sence bu bir çelişki mi Çağlar?
Şu anki bölümünü kazanmayı hep hayal ediyor muydun yoksa ÖSS mağduru musun ?
Cem Adrian konusunda hem fikiriz. Bahar ölmeli.
Cem'n en itici yönü ne sence? Şarkı boyu anırıyo ben onu sevmiyorum mesela. Bahar sen son kısmı okuma.
Emre aydın sever misin? en sevdiğin parçası ne?
Hande Yener bana yanlış yerlerinden atma derken nereyı kastedmıştr?
Bodrum'a da gittik beraber, İstanbul'da da yaşadık, sorun şehirlerde değildi biz tam yalandık. Şarkı sözlerindeki mantık hatası nedir?
bal deresi hakkında ne düşünüyorsun
sana balderesei +polen+1 petek alayımmı doğum gününde
iyi yorumumu hala görmemiş yırtık.
bahar'n yorumumu görmemesi hakkında ne düşünuyosun Çağlar?
gördüm ama senin gibi müzik konusunda alt seviyelerde sürünen birnin yorumlarını kaale almıyorum bunun hakkında ne düşünüyosun çağlar
ahahha. alt sevıyelerde sürünüyorsam benim sana dinlettiğim parçaları neden Çağlar'n konusunda paylaşıyosun? Ya da face'de?
sence bu bir çelişki mi Çağlar?
o şarkıyı sana cihan yollamıştı onun müzik zevkine sonsuz bi güvenim vardır
bu kız ne diyo çağlar