FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sonra oruç tutmayı düşünüyor musun
Tabii ki Furkan....

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? klasik bir soru olsun:)

Açıkcası daha tam tanıyamadım çünkü benim olduğum zamanların yarısı sen banlıydın o sebepten çok tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi bir insansın birçok ortak noktamız var ileri ki zamanlarda daha iyi tanışacağımızı umuyorum.

Haxball'da çok iyi bir ikili olamıyoruz şu süreçte onu anladım.

:D

Sende en çok merak ettiğim neden o kadar uzun süre banlandın onu çok merak ediyorum açıkcası.

007At post: 1402599' Alıntı:
Kısa süre içinde sana kanım ısındı gerçekten sevdiğim bir kişisin nickin belki de forumda ki en ilginç nicklerden biri umarım forumda daha kalıcı olursun ileri ki zamanlarda daha çok tanışacağımızdan eminim.

Dizini merak ediyorum bide o videoda ki çocuk sen misin.

Almila post: 1403549' Alıntı:

Hilal iyi bir insansın forumda sevdiğim birisin ama foruma çok girmiyorsun aktif değilsin umarım artık daha aktif olursun.

O büyük prodeksiyonlu kavganız hiç unutulmayacak en azından sizi gördükçe aklıma o geliyor dediğim gibi biraz daha aktif olsan iyi olur.

Dizilerini de severek takip ediyorum forumda uzun yıllar kalırsın umarım.

nberkayozer post: 1403556' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun :D ?
Seni çok tanımıyorum forumda çok aktif değilsin bi tek geceleri Haxball olunca seni görüyorum. Onun dışında forumda pek yoksun o yüzden çok tanıma fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarı ile iyi birine benziyorsun zamanlar tanışırız umarım.

mrt-06 post: 1404749' Alıntı:
Kısa süre içinde sana kanım ısındı gerçekten sevdiğim bir kişisin nickin belki de forumda ki en ilginç nicklerden biri umarım forumda daha kalıcı olursun ileri ki zamanlarda daha çok tanışacağımızdan eminim.

Dizini merak ediyorum bide o videoda ki çocuk sen misin.

Yokoyuncu onlar :D

007At post: 1404822' Alıntı:
Hiçbir şeyim.Sadece dizide oynuyorlar :D Dizi Bursada çekiliyorben İstanbuldan yazıyom :D
Anladım daha uzatmayalım sana dizi konusundan sorarım yasak böyle muhabbet sanırım sorgu odasında.

Tabii ki Furkan....

- - - Ekleme - - -

Açıkcası daha tam tanıyamadım çünkü benim olduğum zamanların yarısı sen banlıydın o sebepten çok tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi bir insansın birçok ortak noktamız var ileri ki zamanlarda daha iyi tanışacağımızı umuyorum.

Haxball'da çok iyi bir ikili olamıyoruz şu süreçte onu anladım.

Sende en çok merak ettiğim neden o kadar uzun süre banlandın onu çok merak ediyorum açıkcası.

Kvp1905 diye kardeşimiz vardı hırsız dedirtmem dedim adminle tartıştım öyle banlandım .

Yarın bayramda neler yapmayı düşünüyorsun?

007At post: 1405086' Alıntı:
e panpa nasılsın? sorgu odası sıcak mı soğuk mu? girince alışıyon mu?
İyiyim ilk başlarda üşüyorsun ama sonra alışıyorsun.

Nasıl bir soru ya.

:F :F

Sen napıon ?

mrt-06 post: 1404782' Alıntı:
Hilal iyi bir insansın forumda sevdiğim birisin ama foruma çok girmiyorsun aktif değilsin umarım artık daha aktif olursun.

O büyük prodeksiyonlu kavganız hiç unutulmayacak en azından sizi gördükçe aklıma o geliyor dediğim gibi biraz daha aktif olsan iyi olur.

Dizilerini de severek takip ediyorum forumda uzun yıllar kalırsın umarım.

Çok teşekkür ederim :) Bir süre daha nadir gireceğim foruma malesef :(

Geçelim diğer sorulara :
Kendinde değiştiğini farkettiğin belirgin huyların var mı ?
Dikili bir ağacın-çiçeğin falan var mı?
Geçmiş sence geçmişte kalıyor mu?

Çok teşekkür ederim :) Bir süre daha nadir gireceğim foruma malesef :(

Geçelim diğer sorulara :
Kendinde değiştiğini farkettiğin belirgin huyların var mı ?
Dikili bir ağacın-çiçeğin falan var mı?
Geçmiş sence geçmişte kalıyor mu?
1.) Reel hayatta değişen bi şey yok açıkcası ama her sene daha olgunlaştığımın farkındayım forumda ise ilk günlerde tam fanatiklik yapıyordum ama şimdi artık bazı konulara daha objektif yaklaştığımı düşünüyorum.

2.) Kaktüs'üm vardı ama öldü çiçekten çok balık , kedim ve yakında tavşanım olacak yani tam bir hayvan severim.

2.) Çoğu şeyi geride bıraktım insan her daim hata yapabilir ama o hatalara takılıp geçmişte kalırsan geleceği yakalayamazsın o sebeple eskisi kadar bazı şeyleri kafama takmamaya çalışıyorum yine de şuan için pek mümkün değil.

:D :D

- - - Ekleme - - -

Yarın bayramda neler yapmayı düşünüyorsun?
Umarım iyileşir biraz toparlarım.... Aile ziyaretleri yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...