Şuan Tarih okuyorum ama pişmanım. Radyo Televizyon Sinema okumak isterdim ve istiyorum hala.KayıpSehir post: 1390669' Alıntı:Üniversitede hangi bölüm okuyorsun ? hangi bölümü okumak isterdin ?
Şuan Tarih okuyorum ama pişmanım. Radyo Televizyon Sinema okumak isterdim ve istiyorum hala.KayıpSehir post: 1390669' Alıntı:Üniversitede hangi bölüm okuyorsun ? hangi bölümü okumak isterdin ?
Hayır görmüyorum. Ben evlilik adamıyım sanırım.Fks14 post: 1391631' Alıntı:Kendini ideal sevgili olarak görüyor musun?
Evet 2 muhabbet kuşum. 50 civarı lepistes balığım. Ve bir tane de dışarıdan bulduğum yabani güvercin şimdilik bende duruyor.Evcil hayvanın var mı?? Varsa adları neler??![]()
![]()
Aslında Sıla'nın her şarkısı güzel ama en sevdiğimi soruyorsan ;Sıla'nın en sevdiğin slow ve hareketli şarkıları nelerdir?![]()
Bence soracak her daim soru vardır.mrt-06 post: 1392884' Alıntı:O kadar çok soru sordum ki soracak soru kalmadı.![]()
Düzenli bir günlüğüm hiç olmadı ama evet tuttum.mrt-06 post: 1393570' Alıntı:Hiç günlük tuttun mu?
Biraz fazla dediğim dedik biriyim bu huyumu pek engelleyemem. Onun dışında kötü özelliklerimi karşımdakilerin söylemesini beklerim.hayret bi şey post: 1397084' Alıntı:Kendinde beğenmediğin şeyler var mı? (huy fizik vb.)
Kesinlikle barışığımdır. Sorunlarım olsa bile konuşacak kimsem olmasa bile ben kendime küs olsam bile geri dönüp dolaşacağım yer yine ben olurum.Fks14 post: 1397099' Alıntı:Kendinle barışık bir insan mısın
Genelde sütlü tatlılar tercihimdir. En sevdiğim tatlı ise Keşkül.Fks14 post: 1397139' Alıntı:En sevdiğin tatlı?