FF Sorgu Odası - Hafta 28- Sorgudaki İsim: Arslan Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Absürd Demiş İken İşler Güçler'i İzliyor Musun ?

Evet, hatta ilk bölümünden beri izliyorum. Bu arada Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak ile İşler Güçler'in senaristi Burak Aksak kuzenler. Yani bence ikisi de çok zeki bir senarist.

Evet, hatta ilk bölümünden beri izliyorum. Bu arada Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak ile İşler Güçler'in senaristi Burak Aksak kuzenler. Yani bence ikisi de çok zeki bir senarist.

Bunu Bilmiyordum :) Kuzenler Çok Zeki .
Yanıtladığın İçin Teşekkürler .

Sevdiğin bir filozof var mı ?

Filozofları çok fazla sevmiyorum aslında, çok sıcak bakmıyorum. Her biri birşeyler diyor ve birçoğu da gerçek dışı. İşte bu yüzden pek sıcak bakmıyorum. Aslında her insan filozof, kendisinin filozofu. Merak ediyorsan aslında bir bakıma filozofsundur.

Filozofları çok fazla sevmiyorum aslında, çok sıcak bakmıyorum. Her biri birşeyler diyor ve birçoğu da gerçek dışı. İşte bu yüzden pek sıcak bakmıyorum. Aslında her insan filozof, kendisinin filozofu. Merak ediyorsan aslında bir bakıma filozofsundur.

"Aslında her insan filozof, kendisinin filozofu. Merak ediyorsan aslında bir bakıma filozofsundur." bu cümleyle filozofluğa ilk adımını attın :D

"Aslında her insan filozof, kendisinin filozofu. Merak ediyorsan aslında bir bakıma filozofsundur." bu cümleyle filozofluğa ilk adımını attın :D

Biraz saçmalamış olabilirim. Filozoflar merak eder ya, oradan böyle yürüdüm ama yanlış yürüdüm galiba. :D

- - - Ekleme - - -

Bana geyiği seviyor demişsin, neden? :)

Çünkü seviyorsun. Birçok konuda seni geyik yaparken gördüm. Gerçi son zamanlarda daha az görüyorum.

Biraz saçmalamış olabilirim. Filozoflar merak eder ya, oradan böyle yürüdüm ama yanlış yürüdüm galiba. :D

- - - Ekleme - - -

Çünkü seviyorsun. Birçok konuda seni geyik yaparken gördüm. Gerçi son zamanlarda daha az görüyorum.

Belki konunun kendisi geyik içindir. Yani ben hiç mi ciddi olamıyorum :)

Kurtlar Vadisini en son ne zaman izlemeye başladın?
Kurtlar Vadisinin en sevdiğin müzikleri neler?
Adanalı izledin mi?

- - - Ekleme - - -

"Fonksiyonlar" derken?
9.sınıf matematik konusuA ve B boş olmayan iki küme olsun. A'nın her elemanını B'nin yalnız bir elemanına eşleyen A'dan B'ye bir f bağıntısına, A'dan B'ye bir fonksiyon denir.Fonksiyon olması için;
1) A'nın her elamanı B'ye gidecek.
2) A kümesinde açıkta eleman kalmayacak.
3) A'nın herhangi bir elamanı B'ye iki defa gitmeyecek.
4) B'de açıkta elaman kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy