En çok hangi mankeni seviyorsun![]()
OzaN>>>"Düşününce şunu severim diyebileceğim hiçbir manken gelmedi aklıma."
Soyadın ne ?
Besalet cevaplayabilecek mi diye sordum.![]()
Çok doğru![]()
Bu sorulara ben de çok net cevap veririm ne olmuş yani bu havalar ne Çağlar?![]()
İçkin Sigaran Var Mı?![]()
Nasıl futbol oynarsın
Ters anlamlara çekeyim mi![]()
Ozan sorular birikti ilgi nasıl çok iyi değil mi![]()
Herkes Sormuş Bende Sorayım..
Peki beni nasıl bilirsin OzaN ?
Takip ettiğin türk dizisi var mı ?
Gelmiş geçmiş en iyi dizi sence hangisi (türk yabancı farketmez) ?
Bilemedim şu an.Tum sayfayı okudum sevdiği diziyi müziği okudugu kitaba varana kadar herşeyı sorun ben cevaplayabilirimOzan "BHND?" sorularini cevaplasin
Sıkılgan msın? sıkılınca naparsın sıkıntın geçmesi için
Sosyal Ağ olarak bir tek forumu mu kullanıyorsun?
Ayrıca forumdaki reklam gelirleri forumu karşilamıyorsa reklamalara dahada asılalım mı? (Gerçi bu aralar ürünler cıkıyor meraktan tıklıyorumMaaza gibi bi yer oldu...)
Kırmızı yazılı yerde kendi adımı görüyor gibi hissetmem doğal mı ?
- - - Ekleme - - -
Futbu ne zaman herkese açık olacak ?
- - - Ekleme - - -
Futbu ne zaman herkese açık olacak ?
Seksenli yıllarda yaşamak ister miydin ?![]()
Tamamladık şimdi.161. mesajı eksik cevapladığının farkında mısın ? Gerekli cevabı verecek misin ?
Benim gibi sıkı bir yabancı dizi izleyicisisin. Kızlarla baya ilgilisin. Kate Upton hayranısın.Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?![]()
Anasayfa ile ilgili geliştirmeler devam edecek öncelikli olarak. Köşe yazarlığı sistemi devreye girecek. Bunun dışında önemli bir proje yok kısa vadede.FF için yakında gerçekleştirmeyi düşündüğün projeler var mı ? Anasayfa uygulması gibi...
Beşiktaş ligi kaçıncı bitirir ?
- - - Ekleme - - -
Beşiktaş ligi kaçıncı bitirir ?
Telefonun modeli ne ?
Hayattaki en büyük amacın ne ?
Hiç umrumda değil demeyelim de çok fazla üzerinde uğraştığım bir konu değil.Dış görünüşünle uğraşmayı, yenilikler denemeyi seviyor musun ? Yoksa pek umrunda değil mi nasıl göründüğün ?
HayırBenim tahminim de o yöndeydi ama sakal bırakmayı, saçımı uzatmayı severim gibi açıklamaları olduğu için sorayım dedim.
Okula her gün gidiyor musun ?
Aklımda bir yer yok şimdilik ama Telekom olmayacağı kesin BesaleT bu kez yanıldı.O soruyu boş mesaj olmasın diye sormuştum aslında.Yoksa Ozan'ın ders programı var zaten elimde.
Yazılım stajın için nereleri düşünüyorsun ?
Şaşkınlık içerisinde, evet.Senin sorularını Beso cevapladı görüyor musun![]()
Düşününce şunu severim diyebileceğim hiçbir manken gelmedi aklıma.En çok hangi mankeni seviyorsun![]()
Seni en iyi tanıyana ödül olcak mı?
Biliyorsun, ben de eskilerdenim, reyting bölümünün ilklerinden sayılırım.![]()
Düşününce şunu severim diyebileceğim hiçbir manken gelmedi aklıma.En çok hangi mankeni seviyorsun![]()
Seni en iyi tanıyana ödül olcak mı?
Biliyorsun, ben de eskilerdenim, reyting bölümünün ilklerinden sayılırım.![]()
Telefonuna ne oldu![]()
Ne de olsa mühendisSistem çökmüştü ama hallettim zor da olsa.![]()
Ne de olsa mühendis![]()
Chat ne zaman düzelecek tam olarak![]()