FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan sorular birikti ilgi nasıl çok iyi değil mi :)

Takip ettiğin türk dizisi var mı ?

Gelmiş geçmiş en iyi dizi sence hangisi (türk yabancı farketmez) ?

Tum sayfayı okudum sevdiği diziyi müziği okudugu kitaba varana kadar herşeyı sorun ben cevaplayabilirim :F:F:F Ozan "BHND?" sorularini cevaplasin :X

Sıkılgan msın? sıkılınca naparsın sıkıntın geçmesi için
Sosyal Ağ olarak bir tek forumu mu kullanıyorsun?

Ayrıca forumdaki reklam gelirleri forumu karşilamıyorsa reklamalara dahada asılalım mı? (Gerçi bu aralar ürünler cıkıyor meraktan tıklıyorum:XMaaza gibi bi yer oldu...)

- - - Ekleme - - -

Tum sayfayı okudum sevdiği diziyi müziği okudugu kitaba varana kadar herşeyı sorun ben cevaplayabilirim :F:F:F Ozan "BHND?" sorularini cevaplasin :X

Sıkılgan msın? sıkılınca naparsın sıkıntın geçmesi için
Sosyal Ağ olarak bir tek forumu mu kullanıyorsun?

Ayrıca forumdaki reklam gelirleri forumu karşilamıyorsa reklamalara dahada asılalım mı? (Gerçi bu aralar ürünler cıkıyor meraktan tıklıyorum:XMaaza gibi bi yer oldu...)

161. mesajı eksik cevapladığının farkında mısın ? Gerekli cevabı verecek misin ?

FF için yakında gerçekleştirmeyi düşündüğün projeler var mı ? Anasayfa uygulması gibi...

Beşiktaş ligi kaçıncı bitirir ?

- - - Ekleme - - -

Beşiktaş ligi kaçıncı bitirir ?

Dış görünüşünle uğraşmayı, yenilikler denemeyi seviyor musun ? Yoksa pek umrunda değil mi nasıl göründüğün ?

Pek takmıyormuş arkadaş "beni böyle sev seveceksen" diyenlerden. :D

Benim tahminim de o yöndeydi ama sakal bırakmayı, saçımı uzatmayı severim gibi açıklamaları olduğu için sorayım dedim. :)

Okula her gün gidiyor musun ?

Senin sorularını Beso cevapladı görüyor musun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy