FF Sorgu Odası - Hafta 17- Sorgudaki İsim Kim Olmak İster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,417
Puanı
1,060
Saat 1.00'a kadar başvurunuzu yapabilirsiniz :)

OzaN admin olabilir bu cok adaletli sorgu odasinda. :D

Ozan admin olmasın derim ben zaten herkes onu içini dışına kadar tanıyor :) daha fazla online olan biri olsun derim dizikolik çok uygundu mesela bu haft ahiç boş bırakmadı para versen öyle yapmaz :D

- - - Ekleme - - -

Ben aday filan olmam dün dizikoliğe kuzenini filan soruyolardı ben küfür ederim filan :D

Ozan admin olmasın derim ben zaten herkes onu içini dışına kadar tanıyor :) daha fazla online olan biri olsun derim dizikolik çok uygundu mesela bu haft ahiç boş bırakmadı para versen öyle yapmaz :D

- - - Ekleme - - -

Ben aday filan olmam dün dizikoliğe kuzenini filan soruyolardı ben küfür ederim filan :D

Bende artik cevaplamiyorum oyle sorulari. Sorgu odasinda senin hakkinda olan sorular sorulur ve cevaplanir. Ben bu yuzden cok bile dayandim. Bir daha sorulursa cevaplamayacagim. :)

aga yaz.

- - - Ekleme - - -

Tek aday olarak girmek istemiyorum.Adaylar lutfen.

Bende artik cevaplamiyorum oyle sorulari. Sorgu odasinda senin hakkinda olan sorular sorulur ve cevaplanir. Ben bu yuzden cok bile dayandim. Bir daha sorulursa cevaplamayacagim. :)

Ben seni sınadım orda ben o kadar sabırlı değilim :) sabrına hayran kaldım doğrusu özellikle fks14 ün sorularına . (kusura bakma furkan ama öyleydi soruların :D )

Sorulara bıraktım dizi kolik'i tebrik ederim ben bazı soruları cevaplamazdım şahsen :)

Sorun msj sayisinda degil.uye sayisinda.Onceleri cekisme falan olurdu,simdilerde 2-3 kisi katiliyor.e bunlar da bittikten sonra...

- - - Ekleme - - -

Yani Xdragxx in buyuk projesi FF Sorgu odasi tarih oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...