BesaleT
Emekli
Yuhhh sende mi malatyalısın Danger uA - Takas - Destere ve Benden sonra sende Bize Katıldın Barcelona - R.Madrid maçını izliyor musun ?
isterimBu arada senin sorgu odasında yer almanda büyük rol oynayan Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına buradan teşekkür etmek ister misin ?
gerekiyordu ama geceleri annem babam girdiğinden dolayı gece girmeye fırsat bulamıyorumBir saattir nerelerdesin? Senin şu an büyük bir heyecanla forumda soruları cevaplıyor olman gerekmiyor muydu?
hobim var bilgisayar oyunları fobim ise böceklerHobin ve fobin varmı,neler?
çok nazik çok iyi bir üyesin diyebilirimBenim hakkimda düsüncelerin?
maçlarla aram olmadığı için biraz ilginç bulacaksınız ama maç seyretmem fazla oda galatasaray maçlarını ara sıra izlerimYuhhh sende mi malatyalısın Danger uA - Takas - Destere ve Benden sonra sende Bize Katıldın Barcelona - R.Madrid maçını izliyor musun ?
senin hakkında ne düşünmüyorum ?Benim hakkımda ne düşünmüyorsun?
Tarıhte ornek aldıgın lıder?
Saglak mısın solak mısın?
sağ ol bilmiyordumMesajlarda sağ altta + işareti var buna tıklayarak toplu alıntı yapabilirsin böyle tek tek yapmana gerek yok
sevgili manyak günlük hakkındaki yaptığım eleştiriyi beğendinmi yoksa benden nefretmi ettin)
biraz beğendim eleştiride hataları söylemek iyi olur ki yazar daha dikkatli olur o konuda o yüzden beğendim