Sayende en çenesi düşük @Gerekli24 olduHep sizin mi çene düşecek? 😁😃😄
Sayende en çenesi düşük @Gerekli24 olduHep sizin mi çene düşecek? 😁😃😄
Şaka bir yana çok güzel eğlendik ❤️
Sen ne zaman uyursun. Ben 12 ye doğru en son uğrar sonra ben de yatarım 12den sonra yazan olursa kaçar kusura bakmayın sonradanUyuyacağım zaman kilitleyeceğim konuyu.
Katkın için teşekkürler![]()
Cuma günü bir program daha var bu haftada da zirveye oynarız ama sonraki haftalar aktiflik mesajlar azalır bayağı
Sen gidince kilit vururum kaçan olmazSen ne zaman uyursun. Ben 12 ye doğru en son uğrar sonra ben de yatarım 12den sonra yazan olursa kaçar kusura bakmayın sonradan![]()
Sen de sizin saatle 12 gibi yatıyorsun o zamanSen gidince kilit vururum kaçan olmazen fazla kaçtığı ile kalır
Ben daha günün çayını içmedim. 2 saate uyurum herhalde.
Günde kaç bardak çay içersin?Sen ne zaman uyursun. Ben 12 ye doğru en son uğrar sonra ben de yatarım 12den sonra yazan olursa kaçar kusura bakmayın sonradan
------
Cuma günü bir program daha var bu haftada da zirveye oynarız ama sonraki haftalar aktiflik mesajlar azalır bayağı![]()
Çayı pek sevmem bir kahvaltıda içerim bir de arkadaşlar çok ısrar ederseGünde kaç bardak çay içersin?
Benim normalim oSen de sizin saatle 12 gibi yatıyorsun o zaman![]()
Kola mi fanta mi?Çayı pek sevmem bir kahvaltıda içerim bir de arkadaşlar çok ısrar ederse![]()
KolaKola mi fanta mi?
KahveÇay mı kahve mi?
Kola mı ayran mı?
Et döner mi tavuk döner mi?
Makarnayı neyli seversinKola
Kahve
Ayran
Sürekli yediğimizden mi bilmem Tavuk Döner![]()
Hatay usulü, soslu falan çıktı son dönem. Sen soslu mu seversin sossuz mu?Kola
Kahve
Ayran
Sürekli yediğimizden mi bilmem Tavuk Döner![]()
Ben yine dayanamadım sordum. Gerekli de sor, sorun değil dedi 😁Ben şimdiden kapanış konuşmamı yapayım.
Güzel verimli bir konu oldu. Teşekkürler @Gerekli24
Son sorumu birazdan soracağım![]()
Onların benHatay usulü, soslu falan çıktı son dönem. Sen soslu mu seversin sossuz mu?![]()
YoğurtluMakarnayı neyli seversin
Ben teşekkür ederim şu tatilde iyi olduBen şimdiden kapanış konuşmamı yapayım.
Güzel verimli bir konu oldu. Teşekkürler @Gerekli24
Son sorumu birazdan soracağım![]()
Zaten bitecek bir saate kalmadan bu vakte kadar sorduysan daha içinde kalacaksa sormak sor daha iyi senin bazen tek tek art arda yazınca diğer sorular da olunca yetişmek zor oluyorBen yine dayanamadım sordum. Gerekli de sor, sorun değil dedi 😁
@Gerekli24 13 rakamının uğursuzluguna inanır mısınız?
Senin hakkında ne düşündüğümü aslında konuda bir çok kez ifade ettim aslında iletişimi iyi anlayışlı çalışkan sakin biri intiba bıraktın bana gerçek hayatta nasılsın bilemem ama forumda bana yansıyan yanın hep olumluDHND @Gerekli24 ? (Dosi Hakkında Ne Düşünüyorsun?)