FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyuyacağım zaman kilitleyeceğim konuyu.
Katkın için teşekkürler :bhr:
Sen ne zaman uyursun. Ben 12 ye doğru en son uğrar sonra ben de yatarım 12den sonra yazan olursa kaçar kusura bakmayın sonradan :A
------

Sayende en çenesi düşük @Gerekli24 oldu :A bunun etkisi haftayada sürer. Yine bi üst sıralarda olur :A
Cuma günü bir program daha var bu haftada da zirveye oynarız ama sonraki haftalar aktiflik mesajlar azalır bayağı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and cokiyitvci
Sen ne zaman uyursun. Ben 12 ye doğru en son uğrar sonra ben de yatarım 12den sonra yazan olursa kaçar kusura bakmayın sonradan :A
Sen gidince kilit vururum kaçan olmaz :A en fazla kaçtığı ile kalır :A
Ben daha günün çayını içmedim. 2 saate uyurum herhalde.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
------

Cuma günü bir program daha var bu haftada da zirveye oynarız ama sonraki haftalar aktiflik mesajlar azalır bayağı :A
Günde kaç bardak çay içersin?

Çay mı kahve mi?
Kola mı ayran mı?
Et döner mi tavuk döner mi?

• Beğendim
Ben şimdiden kapanış konuşmamı yapayım.

Güzel verimli bir konu oldu. Teşekkürler @Gerekli24

Son sorumu birazdan soracağım :A

• Beğendim
Hatay usulü, soslu falan çıktı son dönem. Sen soslu mu seversin sossuz mu? :A
Onların ben :A Her yerde soslu döner var ben sossuz severim :A Doymak için zurna falan öyle yiyorum yoksa hiç lezzet almıyorum öyle :A
Makarnayı neyli seversin
Yoğurtlu
Ben şimdiden kapanış konuşmamı yapayım.

Güzel verimli bir konu oldu. Teşekkürler @Gerekli24

Son sorumu birazdan soracağım :A
Ben teşekkür ederim şu tatilde iyi oldu :A
Ben yine dayanamadım sordum. Gerekli de sor, sorun değil dedi 😁
Zaten bitecek bir saate kalmadan bu vakte kadar sorduysan daha içinde kalacaksa sormak sor daha iyi senin bazen tek tek art arda yazınca diğer sorular da olunca yetişmek zor oluyor

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
DHND @Gerekli24 ? (Dosi Hakkında Ne Düşünüyorsun?)
Senin hakkında ne düşündüğümü aslında konuda bir çok kez ifade ettim aslında iletişimi iyi anlayışlı çalışkan sakin biri intiba bıraktın bana gerçek hayatta nasılsın bilemem ama forumda bana yansıyan yanın hep olumlu

• Harika
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...