35-40lı hali Türkiye standartları üstüydüSenin seveceğin tipte bence deFiziği iyi yüzü de bebeksi değil
![]()
------
Demişimdir 2013'ten beri beğenirim Songül'üGizli mekanda biraz detaylı anlatmıştın ya hani![]()
35-40lı hali Türkiye standartları üstüydüSenin seveceğin tipte bence deFiziği iyi yüzü de bebeksi değil
![]()
Demişimdir 2013'ten beri beğenirim Songül'üGizli mekanda biraz detaylı anlatmıştın ya hani![]()
Sen zaten mevzuda yoktun. Kendin atladın@xdragxx için demişsen bilemem onu benim kesinlikle değil![]()
sadece 1 veya 2 soru sordum bugün kendisine. Hemende beni hedef göster :/
Beni alıntıladın da ondanSen zaten mevzuda yoktun. Kendin atladın
Ayrıca asıl sen rahat bırak. @cokiyitvci tam çoşmuşken engel olma![]()
2Kaç kardeşsiniz? @Gerekli24
Cidden öyle yapmışımBeni alıntıladın da ondan
------
2
Atladın diyon bir de çocuğaCidden öyle yapmışım
Kusura bakma çevrimdışıyım bugün![]()
bugün kendi kusuruma bakmıyorumAtladın diyon bir de çocuğa![]()
Yok bıraktım artık sormayı. Yormayalim. 😁Sen zaten mevzuda yoktun. Kendin atladın
Ayrıca asıl sen rahat bırak. @cokiyitvci tam çoşmuşken engel olma![]()
Doğa fotoğraflarını her zaman severimbugün kendi kusuruma bakmıyorum
@Gerekli24 buyur bunla telafi edeyim. Yine güzel memleketimden bir yaz karesi
Ekli dosyayı görüntüle 134106
Bende çok sık çekerim.Doğa fotoğraflarını her zaman severim![]()
Detaya iner misin?Beni alıntıladın da ondan
------
2
Aklına sormak istedğin bir şey gelirse illa frenleme sorabilirsinYok bıraktım artık sormayı. Yormayalim. 😁
Uyuyacağım zaman kilitleyeceğim konuyu.Yok bıraktım artık sormayı. Yormayalim. 😁
Tamam geceye kadar düşüneyim 😃Aklına sormak istedğin bir şey gelirse illa frenleme sorabilirsin
Nasıl bir detay lise 2 okuyan bir erkek kardeş kendisiDetaya iner misin?![]()
Rica ederim coştum resmen uzun zaman sonra dimi? 😄Uyuyacağım zaman kilitleyeceğim konuyu.
Katkın için teşekkürler![]()
Abi mi, abla mı, kız mı erkek mi gibisinden işte. Doğru anlayıp cevaplamışsın.Nasıl bir detay lise 2 okuyan bir erkek kardeş kendisi![]()
Aynen ve iyi oldu. Senle birlikte konuda coştuRica ederim coştum resmen uzun zaman sonra dimi? 😄
Normal ama yılların özlemi var 1-2 kez daha böyle oldubugün kendi kusuruma bakmıyorum
@Gerekli24 buyur bunla telafi edeyim. Yine güzel memleketimden bir yaz karesi
Ekli dosyayı görüntüle 134106
Hep sizin mi çene düşecek? 😁😃😄Aynen ve iyi oldu. Senle birlikte konuda coştu![]()