Spesifik yok en sevdiğim patosun acılı rulo olan bir cipsiEn sevdiğin cips markası?
Spesifik yok en sevdiğim patosun acılı rulo olan bir cipsiEn sevdiğin cips markası?
Bir koleksiyonun var mı?Spesifik yok en sevdiğim patosun acılı rulo olan bir cipsi
Önceden futbolcu kartlarıydı şimdi yokBir koleksiyonun var mı?![]()
Onuda yazmıştın forumda merak etmeHerkesin gizli bi favorisi vardırMesela bende Simge ve Mine'yi bilmeyen yok ama Songül Karlı'yı neredeyse kimse bilmez
Senin var mı böyle bir favori gacın
Squid game izledin mi? Abartılıyor mu sence?Önceden futbolcu kartlarıydı şimdi yok
Onuda yazmıştın forumda merak etme![]()
Yok öyle biri Simge son 2 3 seneye kadar benim de favorimdi ama öyle gizli değil yeni de öyle spesifik gizli yok aklıma gelmiyorHerkesin gizli bi favorisi vardırMesela bende Simge ve Mine'yi bilmeyen yok ama Songül Karlı'yı neredeyse kimse bilmez
Senin var mı böyle bir favori gacın
Yok eski zamanlarda çok dinlendirdin. Kendin bile unutmuşsunYok öyle biri Simge son 2 3 seneye kadar benim de favorimdi ama öyle gizli değil yeni de öyle spesifik gizli yok aklıma gelmiyor![]()
İzlemedim ama bilgi sahibi olduk o kadar konuşuldu ki biliyorum nerdeyse full. Kötü dizi değil ama tabiki abartıldıSquid game izledin mi? Abartılıyor mu sence?
Kim yahu Simge diyorsan evet gizli değil zaten eski Simge konusundaki mesajlardan bile belliYok eski zamanlarda çok dinlendirdin. Kendin bile unutmuşsun![]()
Bence de son bir iki gündür yoruyor sankiBu sorgu sence çok uzamadı mı @Gerekli24![]()
@Gerekli24 beni alıntı edecekmişYok eski zamanlarda çok dinlendirdin. Kendin bile unutmuşsun![]()
Bir haftalık olduğu için süre bitiyor bugüneBu sorgu sence çok uzamadı mı @Gerekli24![]()
Songül KarlıKim yahu Simge diyorsan evet gizli değil zaten eski Simge konusundaki mesajlardan bile belli
------
Bence de son bir iki gündür yoruyor sanki![]()
Senin seveceğin tipte bence de@Gerekli24 beni alıntı edecekmişYa ben araştırdım forumda bulamadım Songül övdüğümü bence çok güzel kadın da ne zaman övdüm forumda
![]()
Gizli mekanda biraz detaylı anlatmıştın ya hani@Gerekli24 beni alıntı edecekmişYa ben araştırdım forumda bulamadım Songül övdüğümü bence çok güzel kadın da ne zaman övdüm forumda
![]()
Son soru seni çok yorduk: kolye takıyor musun?İzlemedim ama bilgi sahibi olduk o kadar konuşuldu ki biliyorum nerdeyse full. Kötü dizi değil ama tabiki abartıldı
@xdragxx için demişsen bilemem onu benim kesinlikle değilBir haftalık olduğu için süre bitiyor bugüne
Songül Karlı![]()
Kim yahu Simge diyorsan evet gizli değil zaten eski Simge konusundaki mesajlardan bile belli
------
Bence de son bir iki gündür yoruyor sanki![]()
Takmıyorum soruların için teşekkürlerSon soru seni çok yorduk: kolye takıyor musun?