cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,334
- Puanı
- 1,060
2. şans herkese verilir mi?Hayır olmadı
2. şans herkese verilir mi?Hayır olmadı
4 saat olması gerekiyor. Kimse açmadığı için rekabet durumu yok olduBir kısmı için önce yatırım seçenekleri düşünürdüm.
Bilmiyorum ne zaman süre önce açabiliyorduk en erken
Hiç kimse kalıcı değil yaza kadar dururum diyorum normal hayattan vakit bulamayıp kopmazsam uğrarım sürekli.
Öyle bir üye yok şu an kavga etmedim kimseyle![]()
Çoğu kişiye ama herkese değil.2. şans herkese verilir mi?
Ben de bu soruyu bekliyordum sormayacaksın sandım öncelikle yok dışarda gördüğüm rastgele insanlar dışında önceden veya sonradan öğrendiğim bir yakınım olmadı.
Belki açarım ilerde şu an Beşiktaş'ın konusunu açsam da çok ilgi göreceğini sanmıyorum kendim de mesela bugün izlemedim maçı.4 saat olması gerekiyor. Kimse açmadığı için rekabet durumu yok oldu
Yazın bende olmuyorum zaten.
Aman iyi iyi etme kavga.
Ben daha ilk başta kendimi kavgalar arasında bulmuştum![]()
Polen alerjim var.@Gerekli24 alerjin var mı? varsa neye?
Bu soru mu yahu net Sezen Aksu@Gerekli24 sezen aksu mu Gülben Ergen mi daha iyi şarkıcı?
Kısmen ama nazar boncuğunun falan beni koruyacağını düşünmüyorum@Gerekli24 nazara inanır mısın?![]()
Pep her ne kadar sevmesem de büyük takım yönetmede Ancelotti. Kloop da bana her gittiği yeri sevdirmiştir.Dünya genelinde en başarılı bulduğun teknik direktörler?
Avrupa’da en başarılı bulduğun takımlar? Özel olarak desteklediğin bir takım var mı?
Net olmak çünkü bunu da zamanla kattım kendime.Kaybetmek istemeyeceğin en önemli özelliğin ne? Neden?
Fenerbahçe konularını aç. @emreemreu açtıkça @Damien Duff ona sinir bozucu atıyor.Belki açarım ilerde şu an Beşiktaş'ın konusunu açsam da çok ilgi göreceğini sanmıyorum kendim de mesela bugün izlemedim maçı.
Polen alerjim var.
Bu soru mu yahu net Sezen Aksu
Kısmen ama nazar boncuğunun falan beni koruyacağını düşünmüyorum
Pep her ne kadar sevmesem de büyük takım yönetmede Ancelotti. Kloop da bana her gittiği yeri sevdirmiştir.
Genele bakarsak sevmesem de Real mevcut tabloda Liverpool PSG Barcelona çok iyiler.
Dortmundu severim.
Net olmak çünkü bunu da zamanla kattım kendime.
Aslına bakınca bir şey daha fark ettim söylemek istiyorum forum gerçekten bana farklı bir şey kattı diyebilirim. Normal hayatımda forumdaki kadar sakin sorun çıkartmaktan kaçan değilim. Belki burayı kafa dağıtmak eğlenme yeri olarak gördüğüm için olabilir ve aslında benim içimdeki bazı olgun yanı da çıkardığını düşünüyorum neden bilmiyorum demek istedim.
Bir de konuyu takip etmem lazım ama o konuda ben pek iyi olmayabilirim şu sıralarFenerbahçe konularını aç. @emreemreu açtıkça @Damien Duff ona sinir bozucu atıyor.
Galatasaray konusu aç @Bully korkudan açamıyor![]()
Niye öyle bir beklentiye girdin?Çoğu kişiye ama herkese değil.
Ben de bu soruyu bekliyordum sormayacaksın sandım öncelikle yok dışarda gördüğüm rastgele insanlar dışında önceden veya sonradan öğrendiğim bir yakınım olmadı.
Düşünceme gelirse bu bir yaşam tarzı başkalarına zarar vermediği sürece kimse kimsenin hayatına karışamaz bu herhalde hak sorumlulukta birinci madde falandır. Bunun için de bunu düşünüyorum kimsenin yaşantısı ile derdim yok. Benim için sıkıntı nasıl olur onları da anlatayım bu iş ta ABD'de olduğu gibi küçücük çocuklara inerse işte işin o yönüne karşıyım. Ayrıca yurt odamda birinin böyle olduğunu öğrensem onla iletişimim devam ama onla aynı odada yatmam nasıl yurtlarda erkek kadın aynı odada rastgele yatmıyorsa benim için de artık erkeklerden hoşlandığını söyleyen kişi de hemen hemen aynı kategoriye girer yani benim cinsimden hoşlanan biriyle aynı odada yatmak istemem onu dışında arkadaşım olmadı ama olsa onunla konuşurum derdi varsa dinlerim ama işte fiziksel temas kısımları ister istemez bende kopar.
Belki açarım ilerde şu an Beşiktaş'ın konusunu açsam da çok ilgi göreceğini sanmıyorum kendim de mesela bugün izlemedim maçı.
Polen alerjim var.
Bu soru mu yahu net Sezen Aksu
Kısmen ama nazar boncuğunun falan beni koruyacağını düşünmüyorum
Pep her ne kadar sevmesem de büyük takım yönetmede Ancelotti. Kloop da bana her gittiği yeri sevdirmiştir.
Genele bakarsak sevmesem de Real mevcut tabloda Liverpool PSG Barcelona çok iyiler.
Dortmundu severim.
Net olmak çünkü bunu da zamanla kattım kendime.
Aslına bakınca bir şey daha fark ettim söylemek istiyorum forum gerçekten bana farklı bir şey kattı diyebilirim. Normal hayatımda forumdaki kadar sakin sorun çıkartmaktan kaçan değilim. Belki burayı kafa dağıtmak eğlenme yeri olarak gördüğüm için olabilir ve aslında benim içimdeki bazı olgun yanı da çıkardığını düşünüyorum neden bilmiyorum demek istedim.
Çünkü daha önceki kişilere de sorduğunu gördümNiye öyle bir beklentiye girdin?![]()
Neyse bugün sende yoktun benimde enerjim bitti.Bir de konuyu takip etmem lazım ama o konuda ben pek iyi olmayabilirim şu sıralar![]()
Aaa belki herkese aynı soruyu sormayacaktım, şaşırtıcı beklentiye sokmam.Çünkü daha önceki kişilere de sorduğunu gördüm![]()
Tatil bitti mesai başladı yoğundum olmaya çalışırım en kötü 9 10 sularında olurum diyeyimNeyse bugün sende yoktun benimde enerjim bitti.
Yarın akşam kapanış için buralarda ol@cokiyitvci ve @12.Adam ile kapanışı yapalım
gece son.
İnsanların beni seçmesi belli sayıda mutlu etti kıl payı olamasam da açıkçası aynı mutluluğu alırdık ünvandan çok oy almak güzel.Ayın Favori Üyesi olmak nasıl bir duygu?
Şöyle sorgu odasında olunca ister istemez şu şunu sorar diye kafada düşünüyorsun senin için de kafamda bunu sorar vardı.Aaa belki herkese aynı soruyu sormayacaktım, şaşırtıcı beklentiye sokmam.![]()
İyi geceler dilerim şimdiden.Tatil bitti mesai başladı yoğundum olmaya çalışırım en kötü 9 10 sularında olurum diyeyimSoruları önceden de arkadaşlar dilediği kadar yazabilirler görünce atarım. Tekrar ediyorum tam iyi zamana denk geldi diğer zamanlarda bu kadar iyi gitmezdi
------
İnsanların beni seçmesi belli sayıda mutlu etti kıl payı olamasam da açıkçası aynı mutluluğu alırdık ünvandan çok oy almak güzel.
Şöyle sorgu odasında olunca ister istemez şu şunu sorar diye kafada düşünüyorsun senin için de kafamda bunu sorar vardı.
İyi geceler yarın için de kolay gelsinİyi geceler dilerim şimdiden.
Ben yarına erkenceyim. Öğleden önce bol toplantılar ile geçecek. Uykumu alayım![]()
Sanada kolay gelsin. Bizde Paskalya bayramında tatil yaparızİyi geceler yarın için de kolay gelsinBenim de yarın full dersler var bayram telafileri de araya sıkıştırılmış şekilde hem de
![]()