FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

İş yerimde de çok hainlikler görüyorum. Son zamanlarda insanlar olan güvenim sıfır.
Bu mesajına belki uymadı ama içimi dökmek istedim…
Bayağı dolmuşsun sen anlaşılan iş yerin nasıl bilmiyorum oradaki insanlar da özel sektörde hep şey derler herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor ne kadar doğru bilmiyorum.

NOW'da bu yaz YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE yeniden başlayacak. İlgi görür mü sence? Yazın ekran boş çünkü.
Onu acun tv8de koymayacak mıydı

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben şu an sevmiyorum ancak bir 2015e baktığımı hatırlıyorum 18i biraz biliyorum pandemi senesi ve 22de aile baktığı için ister istemez bakmıştım. Direkt bir favorim hiçbir zaman olmadı ama Anıl'ı severdim.
"Bakın ben bu bacağı parkurda bıraktım geldim. Neden? Takım için." cümlesini her kişisel röportajında 786 kere söylediği geldi aklıma :A

Hatırlıyor musun sen de? :A @Gerekli24

Bayağı dolmuşsun sen anlaşılan iş yerin nasıl bilmiyorum oradaki insanlar da özel sektörde hep şey derler herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Onu acun tv8de koymayacak mıydı
Yok biz de. Tutar mı sence? O3 medya yayın haklarını almış ve NOW ım ile anlaşmış ❤️

Yok biz de. Tutar mı sence? O3 medya yayın haklarını almış ve NOW ım ile anlaşmış ❤️
Yazın başlayacağını duymuştum da ben acun bir değişiklik yapıp bu sefer masterchefin yanında yayınlayacak sanıyordum:A

Çok yüksek alacağını sanmıyorum ama bir ara Kanal D'de bir 100 jurili bir şarkı yarışması vardı. İyi olursa en az onun kadar ilgi görebilir en azından yazı kurtarabilir. Eskisi gibi programlar biraz zor tutuyor geçen sene yazın dizi bile yoktu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yazın başlayacağını duymuştum da ben acun bir değişiklik yapıp bu sefer masterchefin yanında yayınlayacak sanıyordum:A

Çok yüksek alacağını sanmıyorum ama bir ara Kanal D'de bir 100 jurili bir şarkı yarışması vardı. İyi olursa en az onun kadar ilgi görebilir en azından yazı kurtarabilir. Eskisi gibi programlar biraz zor tutuyor geçen sene yazın dizi bile yoktu.
Benimle söyle idi adı. NOW im onu da transfer etmişti. 🔥🔥

Nagi'm anıl dostluğu da başkaydi 😍
Fazla hakim değilim ben Anıl'ın bu kadar dert yandığını hatırlamıyorum:A
Şimdi ufak çaplı bir araştırma yaptım.
Anıl Survivor'a 2012 ve 2015'te katılmış.
Ben 2015'i izlemedim. Nagihan'lı olan hiçbir Survivor'ı izlemediğim için @cokiyitvci böyle yazınca şaşırdım.
Benim dediğim olay 2012'de oldu demek ki :D
Anıl bir oyun sırasında bacağından sakatlanmıştı ve birkaç hafta oynayamamıştı oyunlarda. Arkadaşları ödül oyunu kazanınca o da yemek yiyordu ve kendi kendine triplenip bu cümleyi söylüyordu sürekli :A Ha bir de takımda bir tartışma çıktığında sürekli söylüyordu :A

"Bakın ben bu bacağı parkurda bıraktım geldim. Neden? Takım için." cümlesini her kişisel röportajında 786 kere söylediği geldi aklıma :A

Hatırlıyor musun sen de? :A @Gerekli24
Vay be 13 yıl önceki olayı bu kadar Full HD hatırlamam da olay yani :F:F

Şimdi ufak çaplı bir araştırma yaptım.
Anıl Survivor'a 2012 ve 2015'te katılmış.
Ben 2015'i izlemedim. Nagihan'lı olan hiçbir Survivor'ı izlemediğim için @cokiyitvci böyle yazınca şaşırdım.
Benim dediğim olay 2012'de oldu demek ki :D
Anıl bir oyun sırasında bacağından sakatlanmıştı ve birkaç hafta oynayamamıştı oyunlarda. Arkadaşları ödül oyunu kazanınca o da yemek yiyordu ve kendi kendine triplenip bu cümleyi söylüyordu sürekli :A Ha bir de takımda bir tartışma çıktığında sürekli söylüyordu :A

Vay be 13 yıl önceki olayı bu kadar Full HD hatırlamam da olay yani :F:F
Bu hangi anıl? Ben anıl Berk baki diyorum 😁

• İlginç
Reactions: Royal_Highness