- Reaksiyon puanı
- 60,774
- Puanı
- 1,060
Ben öz abin bir tane diye biliyordumÖzbeöz abilerimde varbu forumda da var. Manevi abilerde var. Varda var
![]()
Ben öz abin bir tane diye biliyordumÖzbeöz abilerimde varbu forumda da var. Manevi abilerde var. Varda var
![]()
Evin en küçüğü benimBen öz abin bir tane diye biliyordumMaşallah abi çok sende, yaşın küçük olsa gerek
![]()
Nasıl bir his en küçük olmak?Evin en küçüğü benim![]()
Ben buna cevap vermem çünkü çocukluğum bir yanı eksik geçti. Bi başlarsam bitmezNasıl bir his en küçük olmak?
Evin en küçüğü şımartılır mı yoksa tam tersi daha mı az ilgi gösterilir?
Fırsat bu fırsat seni de sorguya çekmiş olduk nasılsa sorgu odasına katılmayacağını söylüyorsun![]()
Bir gün sorgu odasına girersen orda anlatırsın artıkBen buna cevap vermem çünkü çocukluğum bir yanı eksik geçti. Bi başlarsam bitmez
Her ikiside aslında
Dur @Gerekli24 ’e yeni soru olsunBir gün sorgu odasına girersen orda anlatırsın artık
Aileden aileye değişir. Mesela ben ilk çocuk olduğum için benle daha çok ilgilenmişler, kardeşimle benim kadar ilgilenmemişler![]()
Güzel bir soru olduDur @Gerekli24 ’e yeni soru olsun
Ailen en çok hangisini şımarttı? Hanginiz ile saha ilgililer sence?
Valla mesleki kariyer nasıl açılırsa ona göreOkul bittikten sonra Bursa'da mı devam edeceksin hayatına?
Muhafazakar mısın peki ailen gibi?
Alkol-sigara tüketiyor musun?
Bence bir tık kardeşimiDur @Gerekli24 ’e yeni soru olsun
Ailen en çok hangisini şımarttı? Hanginiz ile saha ilgililer sence?
Ya sen onun ablası sayılırsın zatenForumdaki tek abim ol tamam. @12.Adam ‘ı şutlarız![]()
Ortadaki gayet iyi gibi onu tercih ederim@Gerekli24
İç güzelliği 10/10 dış güzelliği 5/10
İç güzelliği 8/10 dış güzelliği 7/10
İç güzelliği 5/10 dış güzelliği 10/10 hangi kızı tercih edersin
![]()
Fenerbahçe. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Fenerbahçe son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda yaşadı ve o tarihten beri geçen 11 senede sadece 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanmış durumda. Gidişat gösteriyor ki Fenerbahçeliler şampiyonluk kutlamak için en az 1 sene daha bekleyecek. Peki Türkiye'nin en büyük potansiyeline sahip olan 2 kulübünden birisi olan Fenerbahçe nasıl böyle bir duruma düştü. Bugün bunu inceleyeceğiz...
- xdragxx
- ali koç aziz yıldırım fenerbahçe
- Cevap: 15
- Forum: Spor Sohbet & Etkinlikleri
Konumun da reklamını yapayım @Dosi'nin konusu benim konum sayılır yapayım reklamı![]()
Bilemiyorum 5/10 iç güzellik de fena değil benim kafam karışırOrtadaki gayet iyi gibi onu tercih ederim![]()
Ortadaki puanlar harika. Dış görünüş olarak mükemmel olmasın. Gözler kaymamalı sevdiceğine.@Gerekli24
İç güzelliği 10/10 dış güzelliği 5/10
İç güzelliği 8/10 dış güzelliği 7/10
İç güzelliği 5/10 dış güzelliği 10/10 hangi kızı tercih edersin
![]()
Fenerbahçe. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Fenerbahçe son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda yaşadı ve o tarihten beri geçen 11 senede sadece 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanmış durumda. Gidişat gösteriyor ki Fenerbahçeliler şampiyonluk kutlamak için en az 1 sene daha bekleyecek. Peki Türkiye'nin en büyük potansiyeline sahip olan 2 kulübünden birisi olan Fenerbahçe nasıl böyle bir duruma düştü. Bugün bunu inceleyeceğiz...
- xdragxx
- ali koç aziz yıldırım fenerbahçe
- Cevap: 15
- Forum: Spor Sohbet & Etkinlikleri
Konumun da reklamını yapayım @Dosi'nin konusu benim konum sayılır yapayım reklamı![]()
Oku ama göz gezdirme sadeceOrtadaki puanlar harika. Dış görünüş olarak mükemmel olmasın. Gözler kaymamalı sevdiceğine.
Konu benim değil @Gerekli24 ’ün
Gelip bakayım nasıl konu açmışsın![]()
Ben sonra bakarım maça bakıyorum şu an golü de yedikOku ama göz gezdirme sadece![]()
Bakınca gözüm korktuOku ama göz gezdirme sadece![]()
Daha atış yapılıyor bizde şu anBen sonra bakarım maça bakıyorum şu an golü de yedik![]()
Ben yazarken yemiştik sonradan gelmiş sanaBakınca gözüm korktu
------
Daha atış yapılıyor bizde şu an
------
Geldi gol![]()
Uzun diyorsunuz da sizi düşünmesem o yazının 5 katı yazı gelirdiBakınca gözüm korktu
------
Daha atış yapılıyor bizde şu an
------
Geldi gol![]()