Ya bırak özellikle ilk 3 ve son 3 saniye senin de hoşuna gitti itiraf etİğrençsiniz!!!!
Ya bırak özellikle ilk 3 ve son 3 saniye senin de hoşuna gitti itiraf etİğrençsiniz!!!!
Videoya tıklamadım bile.Ya bırak özellikle ilk 3 ve son 3 saniye senin de hoşuna gitti itiraf et![]()
Tıkla da gözün gönlün açılsın o zamanVideoya tıklamadım bile.![]()
Benim gözüm gönlüm açık zaten parlaklarıma zeval gelmesin.Tıkla da gözün gönlün açılsın o zaman![]()
Seninle gacı yorumlayacağız Serhat hatta Simge için falan tartışacağız o günler uzakta değil çok yakın...Benim gözüm gönlüm açık zaten parlaklarıma zeval gelmesin.Sizinkilerde açılı inş. tez vakitte.
![]()
Bi tarafların açık kalmış senin Ankara ayazında.Seninle gacı yorumlayacağız Serhat hatta Simge için falan tartışacağız o günler uzakta değil çok yakın...
Doğru tarafa geçireceğim seniBi tarafların açık kalmış senin Ankara ayazında.![]()
Iyyyyyy çek şu cehennem zebanilerini gözümün önünden!!!!Doğru tarafa geçireceğim seni
Şunlara bak Serhat nasıl yürüyorlar kedi gibiler haaaa
Iyyyyyy çek şu cehennem zebanilerini gözümün önünden!!!!
Doğru olan taraftayım ben, sizler kendi derdinize yanın tıpkı cehennemde yanacağınız gibi.![]()
Bakmak istesem bakarım kimden çekineceğim.
Oğuzhan Koç gibi bakmamak için zorluyorsun kendini...
Bu da adama yapılmaz yani adamın o dönem sevgilisi falan da var bari adamın tam önünde kıvırma
Bakmak istesem bakarım kimden çekineceğim.İlgim tamamen erkolara hiç boşuna uğraşma.
![]()
Aaaa ben çıkıyorum daha fazla çirkin görüntülere maruz kalırsam uykum kaçacak. Gol olmasını istiyorsan özelden güncel fotonu paylaşıver...
Bu da mı gol değil![]()
Bu kadar olmasa da bir benzeri başıma gelmişti çok zordu çokBu da adama yapılmaz yani adamın o dönem sevgilisi falan da var bari adamın tam önünde kıvırma![]()
Bu kadar olmasa da bir benzeri başıma gelmişti çok zordu çok![]()
Ciddi misin başın bağlıyken miBu kadar olmasa da bir benzeri başıma gelmişti çok zordu çok![]()
Evet ama burdan anlatabileceğim bir şey değil linç yerimCiddi misin basın bağlıyken mi![]()
İstersen özelden yazabilirsin yazamam dersen de saygı duyarımEvet ama burdan anlatabileceğim bir şey değil linç yerim![]()