FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Dosi yüzünden oralarda veremedim hem sizden daha rütbeli hem de bunu iyi yapıyor o yüzden ama sen de kesinlikle çalışkan bir üyesin:A @xdragxx mesela en sevdiğim üyelerin başında ama ona da bu enler de yer veremedim mesela :A
İlerde yönetici değerlendirme anketi yapacağım. Admin olduğum için artık beni değerlendirme yok. O zaman genel yeni bir değerlendirme yaparsınız :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bu kadınlar çirkin değil ama senin güzel kadın anlayışın biraz farklı bu kadınlar olgun kategorisine girer daha çok böyle güçlü kadın imajı çizen kadınlar mı desem o tarz ama güzel kadın kategorisinde üstlerde olmaz
Senin o dediklerinin hepsi ecünnü işte. :A
------

Dosi yüzünden oralarda veremedim hem sizden daha rütbeli hem de bunu iyi yapıyor o yüzden ama sen de kesinlikle çalışkan bir üyesin:A @xdragxx mesela en sevdiğim üyelerin başında ama ona da bu enler de yer veremedim mesela :A
Birden fazla isim yazsaydın ayol. :A

• Sinir Bozucu
  • Sinir Bozucu
Senin o dediklerinin hepsi ecünnü işte. :A
------

Birden fazla isim yazsaydın ayol. :A
O kadar bonkör değilmişim demek ki :A Aklımda bir isim daha önde ise onu yazdım ha bundan dolayı alındıysan bir şey diyemem ama senin hakkında kesinlikle kötü düşünmüyorum güzel kızlar konusu dışında:A

• Harika
Reactions: serhatt
O kadar bonkör değilmişim demek ki :A Aklımda bir isim daha önde ise onu yazdım ha bundan dolayı alındıysan bir şey diyemem ama senin hakkında kesinlikle kötü düşünmüyorum güzel kızlar konusu dışında:A
Yok be alınmadım takılıyorum, sevdim açıklamanı kotardın. :A

Ecünnüler konusunda haklı olduğumu anladığında umarım çok geç olmaz. :A

• Güldürdün
Yok be alınmadım takılıyorum, sevdim açıklamanı kotardın. :A

Ecünnüler konusunda haklı olduğumu anladığında umarım çok geç olmaz. :A
Maalesef bu konuda hiçbir zaman aynı fikirde buluşamayacağız hatta ben de senin erkekler de ne bulduğunu merak ediyorum kız olsam büyük ihtimalle lez olurdum:A

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: xdragxx and serhatt
Rüyaların anlamlarına inanır mısın? @Gerekli24
Rüyaların bilinçaltımızın birer yansıması olduğunu düşünüyorum ama falcılık gibi gelecek tahminlerine pek inanmam ama inandığım inanç gereği bir şey ifade ettiğini de düşünürüm. Fakat günlük rüya yorumlarını doğru bulmam.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi