FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Zamanla öğreneceksin :A Mesela dün sana Paige Spirinac öğrettik eskiden burda olsaydın Kate Upton da mesela forumun favorisiydi az kavga etmiyorduk :A

Biraz da kişisel
Boy
Kilo
Saç-sakal
Göz rengi
Ben bunu yorum zanettim :A

Boy 172cm
Kilo 62 (fitnessa gidiyorum bunu artırmayı hedefliyorum)
Saç siyah orta uzunluğunda tutarım çoğunlukla sakal gür çıkmaz 2 3 hafta da bir keserim genelde
Göz rengi kahverengi

• Beğendim
Reactions: xdragxx
İnsta zamanımızdan belliydi içmediğin :A @Bully

Bak önce laf atıyorsun sonra hak veriyorsun :A

konularda coştun, yorulmuş olman normal :A
Aman grip olma. Ben çok fena geçirdim :/

Bir mesajda kaç taṣ saydın @Bully :A
Neyse bana müsade :D
Bir mesajda maksimum atılabilecek kadar taş atılmış nerdeyse :A

Dosi hastalık konusunda düşüncelidir, neyse ki ordan kurtarmışsın :A Geçmiş olsun bu arada

Ben bunu yorum zanettim :A

Boy 172cm
Kilo 62 (fitnessa gidiyorum bunu artırmayı hedefliyorum)
Saç siyah orta uzunluğunda tutarım çoğunlukla sakal gür çıkmaz 2 3 hafta da bir keserim genelde
Göz rengi kahverengi
Evet bir tık kilo alman lazım. Sakal da sürekli keseceksin gür değilse jilet vur çıkar :A

Yeni soru o zaman. Testo Taylan'ın içeriklerini biliyorsun. Testo forumdan kimlerin evini ziyaret etse ilgini çeker :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Evet bir tık kilo alman lazım. Sakal da sürekli keseceksin gür değilse jilet vur çıkar :A

Yeni soru o zaman. Testo Taylan'ın içeriklerini biliyorsun. Testo forumdan kimlerin evini ziyaret etse ilgini çeker :A
Evet biliyorum son zamanlarda YouTube'da oldukça fazla izleniyor. Güzel soru bence @Yakamoz-Asi ve @Dosi olabilir yurt dışında oldukları için. Onun dışında @The_Erinch abim ve sen güzel sohbet sarar bence

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Mosiye de ne ev ziyareti yapılır :A

Hayalindeki ideal kadını betimle bakalım
Hanım hanımcık zarif anlayışlı dürüst ne çok açık ne çok kapalı hafif cilveli güler yüzlü anlayışlı kadın bence evlenilecek tarzda kadın edebiyat yönünde iyi değilim ne yazık ki düşünsem uzun biraz daha yeni ifadeler de ekleyebilirim ilk aklıma bunlar geldi. Fizik olarak her şeyden aşırıya kaçmadan ama cılız olmayan tercihim olur herhalde ama gözler ve gülüş genelde beni vuran şey o masumiyet gülüşü:A

• Beğendim
Hanım hanımcık zarif anlayışlı dürüst ne çok açık ne çok kapalı hafif cilveli güler yüzlü anlayışlı kadın bence evlenilecek tarzda kadın edebiyat yönünde iyi değilim ne yazık ki düşünsem uzun biraz daha yeni ifadeler de ekleyebilirim ilk aklıma bunlar geldi. Fizik olarak her şeyden aşırıya kaçmadan ama cılız olmayan tercihim olur herhalde ama gözler ve gülüş genelde beni vuran şey o masumiyet gülüşü:A
Beşiktaşlı olmasaydın hangi takımlı olurdun?
Hayatındaki en büyük pişmanlığın?
Hayatındaki en büyük sevinç?
Favori 3 dizi, 3 oyun ve 3 müzik?
Hayatının sonuna kadar mutlu olacağını maddi ve manevi garantisi verilse yapacağın en uç şey ne olurdu? Bir parmağını feda etmek, can çekişen birinin ölümünü canlı izlemek vs aklına ne gelirse

• Beğendim
Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirler :A

O zaman bhnd? :X
FDYaQwDXMAUbzOn.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Beşiktaşlı olmasaydın hangi takımlı olurdun?
Hayatındaki en büyük pişmanlığın?
Hayatındaki en büyük sevinç?
Favori 3 dizi, 3 oyun ve 3 müzik?
Hayatının sonuna kadar mutlu olacağını maddi ve manevi garantisi verilse yapacağın en uç şey ne olurdu? Bir parmağını feda etmek, can çekişen birinin ölümünü canlı izlemek vs aklına ne gelirse
İlk soruyu hiç düşünmedim ama büyük olasılıkla memleket takımı tutar Türkiye'den üç büyüklerden tutmazdım diye düşünüyorum.
Çok büyük pişmanlık yaşayacak şeyler yaşadığımı düşünmüyorum aslında şu an yaptığımız şeylerden ilerde pişmanlık duyabilriz zamanı daha iyi değerlendirme ve farklı seçenekler açısından. Ama bir şey dersem ortaokul lisede biraz daha çekingenliğimi açacak girişimlerde bulunabilirdim üniversiteye gidince o konularda ilerleme kat ettim.
Dizilerle aram iyi değil oranlarını takip ederim ama pek izlemem Geniş Aile Kurtlar Vadisi derim üçüncü izlediğim diziler arasında kararsızım. Oyun olarak FM ETS 2 ve PES (eskiden)derim. Yine aslında fazla oyun oynayan da biri olmadım bilgisayara bayağı geç sahip oldum.
Düşünülmesi gereken bir soru buna şimdi şunu yaparım demek aklıma geliyor şu olacak şuna okey misin desen daha iyi olurdu düşüneyim biraz... Bir kere herhangi bir yakınım veya olmasın bunun şartı birinin ölümü olmamalı ancak korkunç her türlü şeye (benim şartıma bağlı olan kötü bir şey olmayacak) görmeye katlanırım diye düşünüyorum.

• Beğendim
İlk soruyu hiç düşünmedim ama büyük olasılıkla memleket takımı tutar Türkiye'den üç büyüklerden tutmazdım diye düşünüyorum.
Çok büyük pişmanlık yaşayacak şeyler yaşadığımı düşünmüyorum aslında şu an yaptığımız şeylerden ilerde pişmanlık duyabilriz zamanı daha iyi değerlendirme ve farklı seçenekler açısından. Ama bir şey dersem ortaokul lisede biraz daha çekingenliğimi açacak girişimlerde bulunabilirdim üniversiteye gidince o konularda ilerleme kat ettim.
Dizilerle aram iyi değil oranlarını takip ederim ama pek izlemem Geniş Aile Kurtlar Vadisi derim üçüncü izlediğim diziler arasında kararsızım. Oyun olarak FM ETS 2 ve PES (eskiden)derim. Yine aslında fazla oyun oynayan da biri olmadım bilgisayara bayağı geç sahip oldum.
Düşünülmesi gereken bir soru buna şimdi şunu yaparım demek aklıma geliyor şu olacak şuna okey misin desen daha iyi olurdu düşüneyim biraz... Bir kere herhangi bir yakınım veya olmasın bunun şartı birinin ölümü olmamalı ancak korkunç her türlü şeye (benim şartıma bağlı olan kötü bir şey olmayacak) görmeye katlanırım diye düşünüyorum.

Sıradaki soru.

Hayatında bu zamana kadar kendini en başarılı ve en başarısız hissettiğin an neydi?
İzlerken takımınla gurur duyduğun 3 maç ve takımını aciz gördüğün 3 maç?

• Beğendim
Sıradaki soru.

Hayatında bu zamana kadar kendini en başarılı ve en başarısız hissettiğin an neydi?
İzlerken takımınla gurur duyduğun 3 maç ve takımını aciz gördüğün 3 maç?
Hayatta çok uç şeyler yaşamadım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum genelde okul başarıları endeksli başarı durumum. Bir ara bir yarışmada birinci olunca tablet vermişlerdi o olabilir. Başarısız olarak da yine ilk yksde mezuna kalmam olabilir.

Yaşım gereği çok eski maçları diyemiyorum. Birisi net Benfica maçı biri Gsye 5 attığımız maç. Biri de Leipzig maçı o sene namağlup gruptan çıkmıştık her maç olabilir ama o maçtaki taraftar yönü de vardı. Bu yüzden aslında 2008deki 2-1lik Liverpool maçını da verebilirim ama izlemedim şu an aklıma gelen bunlar.
Aciz olarak ise Sergenle şampiyon olduğumuz sene bir Konya maçı var 4 yemiştik. Hakem doğrasa da başım yere gelmedi ama soru sonuçta aciz hissettiğin Kiev maçı ve Bayern maçı diyebilirim. İlk aklıma bunlar geldi ama kanser ettiği Beşiktaş'ın çok oluyordu yine aklima Sergen dönemi yine bu seferki kötü dönemi Giresun maçı vardı o geldi.

• Beğendim
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and xdragxx