FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Tek 1 kız mı koca sınıfta :A Ben aynı sınıfta 6-7 ay içinde 2 kızla çıkmıştım alternatif olarak 2-3 kızı daha düşünüyordum :A
Dediğim gibi biraz çekingenim ama böyle aşık olup çok hoşlandığım olmadı ha desen güzel bulduğun var mı var ama ikisi farklı şeyler bence :A
Geçiyor o zamanlar. Diplomayı almak yeterli. 100 mü aldın 70 mi aldın soran yok sonra. :A
Okul uzamasın da :A bizim sistem değişik biraz:A
------

Bu arada ben isimleri aklımda pek tutamıyorum ama sen buraya yazmak istersen, ismin nedir? :A
Arkadaşlar bu kadar mesaja alışkın değilim etiket edince bildirimden görüyorum:A Harun ismim. İsim hafızam bende de yok

Fhnd sebebini açıklamıştım bir önceki Sorgu odasında :A
Kendim ile ilgili BHNd sormuyorum ama @Gerekli24 e sorsam o hakkımda güzel şeyler yazar, şimdi boşuna egom okşanmasın boşver :A
------

Sebebini ne anladın sen? :A
En iyi yönetici dedim daha ne diyeyim zaten sormadan dedim :A

• Harika
Reactions: Dosi
Fhnd sebebini açıklamıştım bir önceki Sorgu odasında :A
Kendim ile ilgili BHNd sormuyorum ama @Gerekli24 e sorsam o hakkımda güzel şeyler yazar, şimdi boşuna egom okşanmasın boşver :A
------

Sebebini ne anladın sen? :A
Gündem bu aralar çok yoğun, takip etmek zor oluyor. Haberim yok açıkladığından veya gördüysem de unutmuşumdur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dediğim gibi biraz çekingenim ama böyle aşık olup çok hoşlandığım olmadı ha desen güzel bulduğun var mı var ama ikisi farklı şeyler bence :A

------

Arkadaşlar bu kadar mesaja alışkın değilim etiket edince bildirimden görüyorum:A Harun ismim. İsim hafızam bende de yok

Soruları içtenlikle cevapladığın için teṣekkür ediyorum :D konu açılıṣında yeterli desteği verdiğimi düṣünerek uykuya çekiliyorum saygıdeğer Adminim @Dosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24

------

Çekingen olan insan kaybeder çekingenliği azaltman lazım genç adamsın kanının hızlı kaynaması lazım :A

Peki en güzel 5 Türk 5 yabancı kadın sıralaması yap bakalım :A

Çekingen olan insan kaybeder çekingenliği azaltman lazım genç adamsın kanının hızlı kaynaması lazım :A

Peki en güzel 5 Türk 5 yabancı kadın sıralaması yap bakalım :A
Simge(eski)

Esra Bilgiç

Burcu Özberk

Ayça Ayşin Turan ve Melisa Aslı Pamuk

(Daha çok yüze göre yaptım sırayı ama Mine Tugay'i da eklemek isterim buraya)

Ester
Ana de Armas
Margot

Yabancı çok var ama isimlerini bilmiyorum çünkü yabancı dizi film takip etme alışkanlığım yok daha var ama isimlerini bilip takip etmiyorum

Biz bu puana 100 ömürde yetișemeyiz @Bully @xdragxx :A
İçki içen insanlar eksi puan kapıyorlar benden zaten :A @Bully
En iyi yönetici dedim daha ne diyeyim zaten sormadan dedim :A
yok zaten iyi izlenim bıraktığımın farkındayım :A
Duyma taraftarıyım ben hep. Benim fark etmediğim veya dıṣtan farklı algılanan ṣeyleri bilmek isterim hep. :D
samimi olduğum isimlere sorarım, veya zaten ne diyeceğini bildiğim kişilere sormamayıda tercih ediyorum. Muhabbetim olan biri bana zaten ayrı belirtsin durumu.
Önemsemediğim birinin hakkımda kötü düşünmesi açıkçası umrumda değil.
Son zamanlarda kurallara uymayan kişilere uyarı yapıldığında hepsini benden biliyorlar. Bu da umrumda değil.
Soruları içtenlikle cevapladığın için teṣekkür ediyorum :D konu açılıṣında yeterli desteği verdiğimi düṣünerek uykuya çekiliyorum saygıdeğer Adminim @Dosi :A
Erkencisin bakıyorum :A

Hayır olmadı ama bu niyette de pek olmadım biraz benim düşünce yapım özellikle üniversitye kadar bu işleri saçma bulurdum hem de biraz çekingen yapımdan dolayı aşık olduğum biri oldu ama açıkçası biraz araştırınca bana uygun olmadığını fark ettim bu yüzden hiç adım atmadım. :A

Kötü alışkanlığım hiç yok çok şükür.

Şu andaki sınıfta hiç yok mu ulan ne güzel kız be diye hoşlandığın biri :A
Aynı sana çekmiş değil mi? :A
Bazıları dalga geçmek için son sınavda bazılarına 1 verdi sınav klasik ama yorumlama olarak veya gidiş yolundan rahat puan verilebilir bir sınav neyse ben kötü almadım ama tehlikeli daha iki sene çekeceğiz bunları :A
------

İşte dediğim bir kız o kız:A

Tek 1 kız mı koca sınıfta :A Ben aynı sınıfta 6-7 ay içinde 2 kızla çıkmıştım alternatif olarak 2-3 kızı daha düşünüyordum :A
Vay kazanova vay. :A Daha neler yazardım da neyse.

Simge(eski)

Esra Bilgiç

Burcu Özberk

Ayça Ayşin Turan ve Melisa Aslı Pamuk

(Daha çok yüze göre yaptım sırayı ama Mine Tugay'i da eklemek isterim buraya)

Ester
Ana de Armas
Margot

Yabancı çok var ama isimlerini bilmiyorum çünkü yabancı dizi film takip etme alışkanlığım yok daha var ama isimlerini bilip takip etmiyorum
Zamanla öğreneceksin :A Mesela dün sana Paige Spirinac öğrettik eskiden burda olsaydın Kate Upton da mesela forumun favorisiydi az kavga etmiyorduk :A

Biraz da kişisel
Boy
Kilo
Saç-sakal
Göz rengi

Zamanla öğreneceksin :A Mesela dün sana Paige Spirinac öğrettik eskiden burda olsaydın Kate Upton da mesela forumun favorisiydi az kavga etmiyorduk :A

Biraz da kişisel
Boy
Kilo
Saç-sakal
Göz rengi
O taştı :A Kate de taş diye hatırlıyorum. Senin favorin Monica mı ne o da fena değil:A
------

Hafta içerisinde yine beklerim her şeyi sorabilirsin

İçki içen insanlar eksi puan kapıyorlar benden zaten :A @Bully

yok zaten iyi izlenim bıraktığımın farkındayım :A

samimi olduğum isimlere sorarım, veya zaten ne diyeceğini bildiğim kişilere sormamayıda tercih ediyorum. Muhabbetim olan biri bana zaten ayrı belirtsin durumu.
Önemsemediğim birinin hakkımda kötü düşünmesi açıkçası umrumda değil.
Son zamanlarda kurallara uymayan kişilere uyarı yapıldığında hepsini benden biliyorlar. Bu da umrumda değil.

Erkencisin bakıyorum :A

Çok içmiyoruz biz :A @Bully

Hak veriyorum sana. Doğru, samimi olduklarım söylesin.

Erkenciyim, fark ettirmiyorum ama üzerimde kırgınlık var, grip gibi. Belki de yorgunluk son günlerin.

Çok içmiyoruz biz :A @Bully

Hak veriyorum sana. Doğru, samimi olduklarım söylesin.

Erkenciyim, fark ettirmiyorum ama üzerimde kırgınlık var, grip gibi. Belki de yorgunluk son günlerin.
İnsta zamanımızdan belliydi içmediğin :A @Bully

Bak önce laf atıyorsun sonra hak veriyorsun :A

konularda coştun, yorulmuş olman normal :A
Aman grip olma. Ben çok fena geçirdim :/