FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Eczacılıkta kaçıncı sınıftasın?

Eskişehir'de gitmeyi en çok sevdiğin yer?

Eskişehir'in meşhur çiböreğini denedin mi? Denediysen sevdin mi?

Karakedi Bozası'nı denedin mi? Denediysen sevdin mi?

Porsuk Çayı'nda gondol veya kayık turu yaptın mı? Yapmadıysan yapmak ister misin?

Ben Cevapsız Sorular programı ile bunu bir nevi telafi etmiştim. 51 sayfalıktı o.
Artık Yönetici olduğum için bazı fikirlerim bende kalmalı ama bazıları hissediyordur hislerimi :A

Bhnd cidden sakıncalı ṣimdi senin yerine koydum kendimi. Cıks, forumun huzuru adına bence de tehlikeli. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cins Akademisyenler nasıl bir fobidir :D
Delik fobisi dediğin büyük deliklerden bahsediyorsun sanırım? Yılan falan çıkar ondan mı? :D
------

Bu arada evcil hayvan konusunda benzeriz, kedi köpek annem de sokmuyor, hijyen sebeplerden. Ama bende köpek isterim ileride. :D
Ya bazıları cidden bölümü zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor sınavlardan düşük puan vermek için. :A Yok tripofobi yaz arama motoruna çıkan resimlerden anlayacaksın:A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bhnd cidden sakıncalı ṣimdi senin yerine koydum kendimi. Cıks, forumun huzuru adına bence de tehlikeli. :A
Hele bi de benim gibi şüpheci ve şüphelerinde haklı çıkan birine o isimlerin sorduğunu düşün :A
@TenTen ve @12.Adam gibi dobra olup o kınadığımız tarzda yazmak zorunda kalırım. Aman aman kalsın :A

Ya bazıları cidden bölümü zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor sınavlardan düşük puan vermek için. :A Yok tripofobi yaz arama motoruna çıkan resimlerden anlayacaksın:A

Evet tripofobiyi gördüm. Hak verdim. :A

Evet o tür akademisyenleri hiç sevmem. Biri vardı zamanında beni 1 puanla geçirmedi dersten. Çok ahımı aldı. Akrep burcu ahı fenadır. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Manita işleri ne durumda hiç manitan oldu mu ya da aşık olduğun birisi?
Kötü alışkanlığın var mı sigara, alkol, kumar vs
Hayır olmadı ama bu niyette de pek olmadım biraz benim düşünce yapım özellikle üniversitye kadar bu işleri saçma bulurdum hem de biraz çekingen yapımdan dolayı aşık olduğum biri oldu ama açıkçası biraz araştırınca bana uygun olmadığını fark ettim bu yüzden hiç adım atmadım. :A

Kötü alışkanlığım hiç yok çok şükür.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ben bu odaya hiç girmedim. BHND sorusu çok sakıncalı. Tüm dengeleri altüst ederim. Galiba bundan dolayı hiç sıcak bakmıyorum :A @Yakamoz-Asi @Bully

Bence sorguya benim yerime kesinlikle @Dosi girip azıcık terlemeli ne diyorsun @Bully :A daha hiç girmeyen Fav10 memberleri girmelidir sorguya net :A
İş bu raddeye geldiyse Dosi de girecek ama yok, önce Yakamoz girmeli :A Konu sahibesi Dosi Hanım da ilerleyen dönemlerde kendisi ile final veya sezon finali yapar :A

Demek ki bu yüzden üyelere ‘fhnd’ diye soruyormuş :A ‘Bhnd’ sevmiyormuş :A

Hayır olmadı ama bu niyette de pek olmadım biraz benim düşünce yapım özellikle üniversitye kadar bu işleri saçma bulurdum hem de biraz çekingen yapımdan dolayı aşık olduğum biri oldu ama açıkçası biraz araştırınca bana uygun olmadığını fark ettim bu yüzden hiç adım atmadım. :A

Kötü alışkanlığım hiç yok çok şükür.
Şu andaki sınıfta hiç yok mu ulan ne güzel kız be diye hoşlandığın biri :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İş bu raddeye geldiyse Dosi de girecek ama yok, önce Yakamoz girmeli :A Konu sahibesi Dosi Hanım da ilerleyen dönemlerde kendisi ile final veya sezon finali yapar :A

Tespit gibi bir tespit. Harbi fhnd soruyor hep. Valla ortaya çıktı bak sebebi. :A @Dosi

Evet tripofobiyi gördüm. Hak verdim. :A

Evet o tür akademisyenleri hiç sevmem. Biri vardı zamanında beni 1 puanla geçirmedi dersten. Çok ahımı aldı. Akrep burcu ahı fenadır. :A
Bazıları dalga geçmek için son sınavda bazılarına 1 verdi sınav klasik ama yorumlama olarak veya gidiş yolundan rahat puan verilebilir bir sınav neyse ben kötü almadım ama tehlikeli daha iki sene çekeceğiz bunları :A
------

Şu andaki sınıfta hiç yok mu ulan ne güzel kız be diye hoşlandığın biri :A
İşte dediğim bir kız o kız:A

Bazıları dalga geçmek için son sınavda bazılarına 1 verdi sınav klasik ama yorumlama olarak veya gidiş yolundan rahat puan verilebilir bir sınav neyse ben kötü almadım ama tehlikeli daha iki sene çekeceğiz bunları :A
------

Geçiyor o zamanlar. Diplomayı almak yeterli. 100 mü aldın 70 mi aldın soran yok sonra. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
------

Tek 1 kız mı koca sınıfta :A Ben aynı sınıfta 6-7 ay içinde 2 kızla çıkmıştım alternatif olarak 2-3 kızı daha düşünüyordum :A

Fhnd sebebini açıklamıştım bir önceki Sorgu odasında :A
Kendim ile ilgili BHNd sormuyorum ama @Gerekli24 e sorsam o hakkımda güzel şeyler yazar, şimdi boşuna egom okşanmasın boşver :A
------

Tespit gibi bir tespit. Harbi fhnd soruyor hep. Valla ortaya çıktı bak sebebi. :A @Dosi
Sebebini ne anladın sen? :A

Benim soruları unutma :A @Gerekli24
Çok bildirim geliyor o yüzden kalabiliyor böyle etiket yaparsan hayatta kaçmaz:A

Eczacılıkta kaçıncı sınıftasın?

Eskişehir'de gitmeyi en çok sevdiğin yer?

Eskişehir'in meşhur çiböreğini denedin mi? Denediysen sevdin mi?

Karakedi Bozası'nı denedin mi? Denediysen sevdin mi?

Porsuk Çayı'nda gondol veya kayık turu yaptın mı? Yapmadıysan yapmak ister misin?
3. Sınıfım

Kanlıkavakı seviyorum

Denedim ortalama buldum ama farklı bir yerde yesem daha güzelleri vardır belki.

Bozayı genel olarak çok sevmem burada da denedim çok sevmedim ama kötü değildi.

Tur atmadım yapmayı düşünmedim ama bir gün denemek iyi olabilir :A

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Günlük dizi mi :A Kanser şu ana kadar günlük dizi olup kanser etmeyen bir dizi hatırlamıyorum eskiden babannem ve annem bakarken görürdüm hepsi rezalet izleyiciye de saygıları yok bence:A
------

Sürekli dizilerin saatini değiştirip başrollerin ayrıldığı kanal mı :A
Hee sinir oldum sinir şükür kurtuluyoruz kanaldan :A

Fhnd sebebini açıklamıştım bir önceki Sorgu odasında :A
Kendim ile ilgili BHNd sormuyorum ama @Gerekli24 e sorsam o hakkımda güzel şeyler yazar, şimdi boşuna egom okşanmasın boşver :A
------

Sebebini ne anladın sen? :A

Ben sormıyayım ama banada sorulmasın veya korktuğum soruyu baṣkasına sormıyayım düṣüncesi :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi