FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Sorgu odasına hoşgeldin @Gerekli24 :)

Klasik soruyla başlayayım: BHND?
Seni açıkçası çok tanımıyorum ama foruma yeni geldiğimde futbol konuları açan son kısa gelişmeleri paylaşan ve wordle de gördüğüm üyesin bir de Eskişehir de yaşıyordun galiba ve forumun nadir kadın üyelerindensin diye biliyorum bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum onun dışında olumsuz bir yönünü hatırlamıyorum

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Seni açıkçası çok tanımıyorum ama foruma yeni geldiğimde futbol konuları açan son kısa gelişmeleri paylaşan ve wordle de gördüğüm üyesin bir de Eskişehir de yaşıyordun galiba ve forumun nadir kadın üyelerindensin diye biliyorum bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum onun dışında olumsuz bir yönünü hatırlamıyorum
Evet yazdıklarının hepsi doğru :A

Sen de sanırım Eskişehir'de okuyordun. Hangi bölümdü?
Eskişehir'i sevdin mi?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Renktaṣım ilk iki soruyu es geçmiṣsin :A

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------

Bir @xdragxx kadar olmaz ama iyi gideceğini düṣünüyorum. :A
@Dosi kavruğumla çıtayı o kadar yükselttik ki ne yapsanız geçemeyeceksiniz. :A
Valla düşünseydim inan çekinmem böyle şeylerden:A Güzel bulduğun Türk ünlüler desen başka şeyler diyebilirim de Simgenin eski halleri dedim mesela ama eş tarz karakter farklı bir konu :A

Adam gibi adamsın forumda biraz senin samimiyetin ve tarzında daha fazla insan olması gerek :A
Benim samimiyetimde @xdragxx a yakın tarzda mı? :A
xdragxx hakkında yukarda yazdım. Senin hakkında adam gibi adam diyorum sürekli yazılan her mesajı okuyup takip edip ilgileniyorsun :A
Allah razı olsun. (Cevahir ses tonuyla okuyun) :A @xdragxx

Günlük dizi mi :A Kanser şu ana kadar günlük dizi olup kanser etmeyen bir dizi hatırlamıyorum eskiden babannem ve annem bakarken görürdüm hepsi rezalet izleyiciye de saygıları yok bence:A
------

Sürekli dizilerin saatini değiştirip başrollerin ayrıldığı kanal mı :A
Harika bir kapak. :A

• Güldürdün
Nerelisin? Doğduğun şehirde mi yaşıyordun Eskişehir'e gelmeden önce?
Ailem yedi kuşak Afyon ama ben doğuma büyüme Bursa :A Okumak için geldim Eskişehir'e aslında başka seçeneklerimde vardı ama gerek yakın olması gerek hayat pahalılığı konusunda diğer seçeneklere göre uygun olması gerek de bölümüm için diğer bir tık puanı yüksek üniversitelere göre aslında ciddi farkı olmaması bazı konularda avantajı olması sebebiyle geldim.

Ailem yedi kuşak Afyon ama ben doğuma büyüme Bursa :A Okumak için geldim Eskişehir'e aslında başka seçeneklerimde vardı ama gerek yakın olması gerek hayat pahalılığı konusunda diğer seçeneklere göre uygun olması gerek de bölümüm için diğer bir tık puanı yüksek üniversitelere göre aslında ciddi farkı olmaması bazı konularda avantajı olması sebebiyle geldim.
Eczacılık mı okuyordun?

Ne fark var mesela ? :A
Konuşma tarzı ile alakalı bilemiyorum herkesin kendine has bir konuşması var @xdragxx in kullandığı kelimeler cümle tarzı daha resmi yerine samimi cevaplar veriyor. Bu konuda mesela ben de iyi değilim bir çok konuda resmi takılıyorum bence :A Sen de bazen çok düz konuşuyorsun ama bazen ceza yiyecek kadar da kaçırıyorsun rahatlığı bazen:A
------

Eczacılık mı okuyordun?
Evet eczacılık okuyorum.

• Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Hiç uçağa bindin mi?

Fobin var mı?

En sevdiğin yemek ve içecek?

En sevdiğin renk?

Evcil hayvanlar ile aran nasıldır?

• Beğendim
Hiç uçağa bindin mi?

Fobin var mı?

En sevdiğin yemek ve içecek?

En sevdiğin renk?

Evcil hayvanlar ile aran nasıldır?
Binmedim

Fobim cins akademisyenler :A onun dışında net yok korku yukseklik falan ha delik fobisi sayılabilir

Tavuk pilav çok severim:A Ayran da bence çok güzel bir içecek

Mavi

Hiç beslemedim. Aile evinde kaldığım sürece de annem sokmaz gibi :A İlerde düşünebilirim ama o sorumluluğu alacağı hissedersem

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bence sorguya benim yerime kesinlikle @Dosi girip azıcık terlemeli ne diyorsun @Bully :A daha hiç girmeyen Fav10 memberleri girmelidir sorguya net :A
Ben Cevapsız Sorular programı ile bunu bir nevi telafi etmiştim. 51 sayfalıktı o.
Artık Yönetici olduğum için bazı fikirlerim bende kalmalı ama bazıları hissediyordur hislerimi :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Binmedim

Fobim cins akademisyenler :A onun dışında net yok korku yukseklik falan ha delik fobisi sayılabilir

Tavuk pilav çok severim:A Ayran da bence çok güzel bir içecek

Mavi

Hiç beslemedim. Aile evinde kaldığım sürece de annem sokmaz gibi :A İlerde düşünebilirim ama o sorumluluğu alacağı hissedersem

Cins Akademisyenler nasıl bir fobidir :D
Delik fobisi dediğin büyük deliklerden bahsediyorsun sanırım? Yılan falan çıkar ondan mı? :D
------

Bu arada evcil hayvan konusunda benzeriz, kedi köpek annem de sokmuyor, hijyen sebeplerden. Ama bende köpek isterim ileride. :D