FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Yani yok mu yahu ṣöyle bak bu kadını beğeniyorum dediğin biri :A aaaaa renktaṣım çık o kabuktan, sorgu odası bitmez böyle. :A
Valla düşünseydim inan çekinmem böyle şeylerden:A Güzel bulduğun Türk ünlüler desen başka şeyler diyebilirim de Simgenin eski halleri dedim mesela ama eş tarz karakter farklı bir konu :A

@Gerekli24 şu anda müsait değilim ama müsait oldukça terletecek sorularla geleceğim emin olabilirsin :A
BHND diyip şimdilik ortadan kaybolayım :A
Adam gibi adamsın forumda biraz senin samimiyetin ve tarzında daha fazla insan olması gerek :A

Valla düşünseydim inan çekinmem böyle şeylerden:A Güzel bulduğun Türk ünlüler desen başka şeyler diyebilirim de Simgenin eski halleri dedim mesela ama eş tarz karakter farklı bir konu :A

Adam gibi adamsın forumda biraz senin samimiyetin ve tarzında daha fazla insan olması gerek :A

Neyse hadi sorunu biraz hafifleteyim. En beğendiğin 3 ünlü kimdir :A

@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belki :A

Aklıma ne geldi. Bir durumdan net emimin. Yakamoz konuk olunca bir şeyleri net farkeder gibime geliyor :A

Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları var :A

Kabuğuma çekilirim belki doğru diyorsun. Aslında mayısa bırakmamak gerek bu durumu. Mayıs pek iyi bir ay değil benim psikoloji açısından. :D
O bir ṣeylerin ben ne olduğunu ve ne ṣekilde vuku bulduğunu, etkilerini ve amaçlarını gayet iyi biliyorum. Benim ajan tarafım iyidir siz merak etmeyin. :A @Bully
Dosi’den ilk paragrafta taş gelmiş, ikinci paragrafta gerçekleri söylemiş.

Yakamoz-Asi ise görev adamı olduğunu belirtmiş :A

Ben ise çekirdeklerimi çitlemekteyim :A

Kabuğuma çekilirim belki doğru diyorsun. Aslında mayısa bırakmamak gerek bu durumu. Mayıs pek iyi bir ay değil benim psikoloji açısından. :D
O bir ṣeylerin ben ne olduğunu ve ne ṣekilde vuku bulduğunu, etkilerini ve amaçlarını gayet iyi biliyorum. Benim ajan tarafım iyidir siz merak etmeyin. :A @Bully
pek sanmıyorum :A şimdi çok açık etmek istemiyorum :A @Bully
Yada o dediğin şeyi başka şekilde düşündün. Senin tutumunu düşününce zıt durumu düşünüyor gibiyiz. Ajan tarafın ajan gibi düşünme mi yoksa ajanlık mı işte o kısım dengeleri hepten değiştirir :A

Nisan ayını şu an yapıyoruz. İkinci bir sorgu odası olmasın bu ay bilemedim.
Haziran ilk hafta olabilir belki, zamana bırakalım.

Neyse hadi sorunu biraz hafifleteyim. En beğendiğin 3 ünlü kimdir :A
Bak Deniz Baysal aklıma geldi şimdi genel tarz olarak güzellikten ayrı.

Simge Sağın(eski) Esra Bilgiç bir tane yabancı da Ester diyeyim yabancı beğendiğim bir kaç isim daha var da adlarını bilmiyorum bir de yabancı dizi filmlere hakim olduğu için hakim değilim

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Dosi’den ilk paragrafta taş gelmiş, ikinci paragrafta gerçekleri söylemiş.

Yakamoz-Asi ise görev adamı olduğunu belirtmiş :A

Ben ise çekirdeklerimi çitlemekteyim :A

Hanımefendi benim taṣıma taṣ ile karṣılık verdi :A
Her daim görev adamıyız 😎

pek sanmıyorum :A şimdi çok açık etmek istemiyorum :A @Bully
Yada o dediğin şeyi başka şekilde düşündün. Senin tutumunu düşününce zıt durumu düşünüyor gibiyiz. Ajan tarafın ajan gibi düşünme mi yoksa ajanlık mı işte o kısım dengeleri hepten değiştirir :A

Nisan ayını şu an yapıyoruz. İkinci bir sorgu odası olmasın bu ay bilemedim.
Haziran ilk hafta olabilir belki, zamana bırakalım.

Bence burada bu konuṣmayı noktalayalım. Farklı anlaṣılabilir. :A

Zamanı gelince bakarız aynen. 👍🏻

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Bak Deniz Baysal aklıma geldi şimdi genel tarz olarak güzellikten ayrı.

Simge Sağın(eski) Esra Bilgiç bir tane yabancı da Ester diyeyim yabancı beğendiğim bir kaç isim daha var da adlarını bilmiyorum bir de yabancı dizi filmlere hakim olduğu için hakim değilim

Muazzam seçimler 3üde. :Z

• Harika
Reactions: Gerekli24

Ahanda taş attığını kabul etti, teşekkürler @Bully :A

Aynen bu kadar şifreli konuşma yeter. Bakarız dediğimiz gibi :Z

Ahanda taş attığını kabul etti, teşekkürler @Bully :A

Aynen bu kadar şifreli konuşma yeter. Bakarız dediğimiz gibi :Z
Karşılıklı taşlar atılmış demek :A Burası karışacak vaziyet alın :A

evet öyle meloş teyzenin favorisi :A:A

günlük dizi izler miydin/misin?
Günlük dizi mi :A Kanser şu ana kadar günlük dizi olup kanser etmeyen bir dizi hatırlamıyorum eskiden babannem ve annem bakarken görürdüm hepsi rezalet izleyiciye de saygıları yok bence:A
------

Senden iyi düşündüğü kesin :A @Gerekli24
------

Kanalın anmazsak iyi olur 😒
Sürekli dizilerin saatini değiştirip başrollerin ayrıldığı kanal mı :A