Yelken açan kim? O kısmı tam anlamadım
Hemcinslerin tarafından öyle görünüyorsun demekkiAşk olsun ben korkulacak, pişmanlık duyulacak biri miyim?![]()
------
Bunu yeni gördüm. İntikamımı alacağım. Bekle senOh olsun sana, uğraş dur şimdi![]()
Hemcinslerin tarafından öyle görünüyorsun demekkiAşk olsun ben korkulacak, pişmanlık duyulacak biri miyim?![]()
Bunu yeni gördüm. İntikamımı alacağım. Bekle senOh olsun sana, uğraş dur şimdi![]()
@BARON疼痛 da benden beter ne dediği anlaşılmıyor.Yelken açan kim? O kısmı tam anlamadım
Hemcinslerin tarafından öyle görünüyorsun demekki
------
Bunu yeni gördüm. İntikamımı alacağım. Bekle sen![]()
Kimse senin eline o konuda su dökemez. Kendine haksızlık etme@BARON疼痛 da benden beter ne dediği anlaşılmıyor.![]()
Saol teveccühün için.Kimse senin eline o konuda su dökemez. Kendine haksızlık etme![]()
------
@BARON疼痛 da benden beter ne dediği anlaşılmıyor.![]()
İddia değil olayı başka yerlere çekme olan biteni anlatıyorum sadece.
Bugün inatlaşma günü olduYelken açan kim? O kısmı tam anlamadım
------
Konu çok ilginç bir hal almaya başladı
Bayada aslı astarı var gibi olmuş ilk paragrafİddia değil olayı başka yerlere çekme olan biteni anlatıyorum sadece.
Bu arada unutmadım dün @xdragxx bir şeyler söyledi hemen üstünü kapatmaya çalıştın![]()
Yok öyle hemen olduda bittiye getirmeBugün inatlaşma günü olduİntikamı al ve bitsin bari şu mevzu
------
Konu çok ilginç bir hal almaya başladı
@BARON疼痛 mühim bir iddiada bulunmuş![]()
Aa al şu intikamı bitsin bir an önce kurtulayımBayada aslı astarı var gibi olmuş ilk paragraf
Yani iyice sıkmış. Neresine inandın senforumda o dönem kaç tane kadın üye vardıda bu olaylar yaşanmış olsun
Yok öyle hemen olduda bittiye getirme![]()
Ne oldu
Ne alaka yahu
Beni hiç anlamıyorsunAynı mevzuyu mu konuşuyoruz?![]()
Ya sen aslında olayı iyi anladın ama isveçli seni kışkırtıyorSen iddia değil demişsin, ona da saygımız varGerçekleri açıklaman gerekiyor o zaman kanıtlarıyla
![]()
Belkide hep kavga modumda olmadığım zamanlarıma denk geldiğin için etmemişizdirBeni hiç anlamıyorsun![]()
bu zamana kadar nasıl hiç kavga etmedik şaşırıyorum.
Ya sen aslında olayı iyi anladın ama isveçli seni kışkırtıyor
Mesajları iyi okuyun kanıt orda sabaha kadar fotoğrafını at diyordu serhat12.Adam ise bihterin ölümünü izliyordu
![]()
Ben değil @BARON疼痛 yazdı
Arkadaşlar size birçok şey öğrettim ama bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini öğretemedimO tür mesajlarınıza tepki bile vermedim farkındaysanız okumadım bile aslına bakarsak şaka dediğin 1 olur 2 olur dünden beri sürekli aynı kişi sizin gibi insanlara yakıştıramadım...
Neyse soruları cevaplayayım yavaştan![]()
Yoo sadece Baron'a atmayın suçu Bully ve sen de dahil oluyorsunuz neyse artık görmezden geleceğim dediğim gibiBen değil @BARON疼痛 yazdı![]()
Hiç olmadı bu saatten sonra da olmaz anime pek benlik bir şey değil.İzlediğin ve beğendiğin anime var mı?