Listeye yer alıyor bahsettiğim. İyi bari daha öyleymiş demekki
- Çayyolu. Listenin zirvesinde Çayyolu yer alıyor. ...
- Yaşamkent. İkinci sırada ise Yaşamkent bulunuyor. ...
- İncek. Üçüncü sırada İncek yer alıyor. ...
- Çukurambar. ...
- Gölbaşı ...
- Batıkent. ...
- Söğütözü ...
- Oran.
Ümitköy, Balgat ve Çayyolu gibi semtler de Ankara'nın zengin semtleri arasında yer almaktadır. Bu bölgeler, alışveriş merkezleri, özel hastaneler ve uluslararası okullar gibi olanaklara yakınlığıyla tercih edilmektedir.
Kaçmaz o benden.
Kaçıncı semt ?Listeye yer alıyor bahsettiğim. İyi bari daha öyleymiş demekki
Zenginlik derken ileri gelen isimler orda toprak sahi mi mülk sahibimi öyle bir şeyler
Tatillerde en çok vakit geçirdiğim bölgeden bahsetmiştim![]()
Forumda birisi varki görsen Aykut’un yakasını bırakırsın belki ama o kişiye sözüm var bir şey diyemiyorum. Senin radarına girmeye korkmuş olabilirKaçmaz o benden.
Ben ne gacıcılar gördüm, mum gibi oldular karşımda.![]()
Aaaa evet öyle bir şey anımsar gibi oldum ama kim olduğunu hatırlamıyorum.Forumda birisi varki görsen Aykut’u hemen unutursun ama o kişiye sözüm var bir şey diyemiyorum. Senin radarına girmeye korkmuş olabilir
Daha önce bahsetmiştim Ogeday’a benziyor![]()
çatla meraktanKaçıncı semt ?![]()
Hatırlayamazsın çünkü açık etmedim. Edemem. Aykut’a fotosunu paylaştığına pişman olmuştur. O kişi görüp korkmuşturAaaa evet öyle bir şey anımsar gibi oldum ama kim olduğunu hatırlamıyorum.![]()
Yumurta yaptın beniçatla meraktan
------
Hatırlayamazsın çünkü açık etmedim. Edemem. Aykut’a fotosunu paylaştığına pişman olmuştur. O kişi görüp korkmuştur![]()
Her zaman çatlamaya müsait biri olduğun içindirYumurta yaptın beni![]()
Sucuk kim ?Her zaman çatlamaya müsait biri olduğun içindir![]()
Onu çok etiket etmek istemiyorum kaçırır diye. Akşama yeni sorular ile gelirim
Aşk olsun ben korkulacak, pişmanlık duyulacak biri miyim?çatla meraktan
------
Hatırlayamazsın çünkü açık etmedim. Edemem. Aykut’a fotosunu paylaştığına pişman olmuştur. O kişi görüp korkmuştur![]()