Rahat bırakacağım bir beş sene seni söz.Yok ben almayım![]()
Rahat bırakacağım bir beş sene seni söz.Yok ben almayım![]()
En favori Instagram Ünlüsü kim ?Bana sorun ya en favori Türk yerlimi sorun en favori ınstagram ünlüsü sorun sorun bir şeyler
Zor sorular sorun ikilemde falan kalayım...
Beni gördünüz işte mosiyi görün biraz da gidin ondan isteyin foto hiç mi merak etmiyorsunuz nasıl bir kızRahat bırakacağım bir beş sene seni söz.![]()
Yerli mi yabancı mıEn favori Instagram Ünlüsü kim ?![]()
Özele beni de alın da ne yaparsanız yapın.Rahat bırakacağım bir beş sene seni söz.![]()
Sana meyleden ecünnü merak etsin Dosi'yi. Benim meyilim sana aman erkolara.Beni gördünüz işte mosiyi görün biraz da gidin ondan isteyin foto hiç mi merak etmiyorsunuz nasıl bir kız
------
Yerli mi yabancı mı![]()
Bir şey yapacağımız yok sadece bir foto istedim hepsi bu.Özele beni de alın da ne yaparsanız yapın.![]()
İkisi de mamalaBeni gördünüz işte mosiyi görün biraz da gidin ondan isteyin foto hiç mi merak etmiyorsunuz nasıl bir kız
------
Yerli mi yabancı mı![]()
Dur biraz düşüneyimİkisi de mamala![]()
Hemen bakıyorumDur biraz düşüneyim
Yerli olarak bu aralar bir kız var İlayda Üstün var o favorim diyebilirim.
Yabancı daha da zor Katerina Soria diyim ama.
İg kullanıyorsun, neden takipleşmiyoruz?Dur biraz düşüneyim
Yerli olarak bu aralar bir kız var İlayda Üstün var o favorim diyebilirim.
Yabancı daha da zor Katerina Soria diyim ama.
Kullanıyordum artık yok maalesef. Vardı bir hesap forum için açmıştım da şifresini unuttum kaldı öyle şimdi reddit kullanıyorum ordan bakıyorum gacılaraİg kullanıyorsun, neden takipleşmiyoruz?
Gacı gacı diye gebereceksin ne varsa şunlarda!!Kullanıyordum artık yok maalesef. Vardı bir hesap forum için açmıştım da şifresini unuttum kaldı öyle şimdi reddit kullanıyorum ordan bakıyorum gacılara![]()
Neler yok ki doyamıyorumGacı gacı diye gebereceksin ne varsa şunlarda!!
Sarışının adı ne ?Neler yok ki doyamıyorum
Asıl sen nasıl dayanıyorsun bakmadan onu anlamıyorum kadınlar estetik harikası Serhat gel bu yoldan dön sonra pişman olursun...
![]()
![]()
![]()
Kız olsam valla büyük ihtimalle biseksüel olurdum en kötü o derece
Margot RobbieSarışının adı ne ?
Iyyyyyy midem bulandı.Neler yok ki doyamıyorum
Asıl sen nasıl dayanıyorsun bakmadan onu anlamıyorum kadınlar estetik harikası Serhat gel bu yoldan dön sonra pişman olursun...
![]()
![]()
![]()
Kız olsam valla büyük ihtimalle biseksüel olurdum en kötü o derece
Ya mesela biz yakışıklı erkek görünce herif yakışıklı diyoruz Kıvanç meselaIyyyyyy midem bulandı.
Senin için bunlara nasıl gidiyorsa benim içimde erkolara gidiyor, üzgünüm değişmez... Sıfır kıpırtı, sıfır heyecan...
Lan faydasız yerli ins gacısının birden fazla hesabı var yukarıdan aşağı kaçıncıMargot Robbie
Diyorum da sizin yanınızda demiyorum iyice yüz bulmayın diye.Ya mesela biz yakışıklı erkek görünce herif yakışıklı diyoruz Kıvanç mesela
Sen şimdi tamam bunlara ilgi duymuyon da güzelmiş de mi demiyorsun![]()
Heh iyi bariDiyorum da sizin yanınızda demiyorum iyice yüz bulmayın diye.![]()
Ne bileyim olm ınstagramım mı var redditte görüyorum ben deLan faydasız yerli ins gacısının birden fazla hesabı var yukarıdan aşağı kaçıncı
sırada ?
Heh iyi bari
------
Ne bileyim olm ınstagramım mı var redditte görüyorum ben de![]()