FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Bu konuda güvenim tam @xdragxx'in @12.Adam'ı yarı yolda bıraktığı gibi sen beni bırakmazsın :A ..... dimi :A
Ben kimseyi yarı yolda bırakmam.
Şu an aramın iyi olmadığı kişilerin sırrı bile bende güvendedir. Huyum kurusun :A

Herkes gitti galiba ben burdan devam ediyorum, Monica Belluci iyi ama ben daha eskiye gidiyorum Marilyn Monroe başka bir seviye onun gibisi gelmeyecek :A yeni nesilden Ana de Armas da çok güzel

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ya yeter artık sakladım sakladım nereye kadar :A
Forumda mosiye yürüyen bir kız vardı adını veremem ama bana da demişti mosiden hoşlanıyorum ne yapacam falan diye de ben yardım ettim kurtardım bunları hiç konuşmaz tabii...

Yaaa şaşırsınız tabi ama kafası karışıktı onun sonra konuştukça gönlü bana da kayar gibi oldu da ben zor kurtuldum...

Uyanınca hayatının şokunu yaşayacaksın @Dosi :A

IMG_4292.jpeg

Herkes gitti galiba ben burdan devam ediyorum, Monica Belluci iyi ama ben daha eskiye gidiyorum Marilyn Monroe başka bir seviye onun gibisi gelmeyecek :A yeni nesilden Ana de Armas da çok güzel
Marilyn Monroe diyene de niye Marilyn Monroe diyorsun demem de o da çok Barbie gibi ya benim tarzım değil pek. 36 yaşında öldü bir de Monica 60 hala Monica yani :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Gittiğimizi sanıp @BARON疼痛 tam özel sorulara geçiyordu belirdik yine.
Gideyimde biraz bensiz takılın :A
Bana sorun ya en favori Türk yerlimi sorun en favori ınstagram ünlüsü sorun sorun bir şeyler :A
Zor sorular sorun ikilemde falan kalayım...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Neyse ben gidip sahur için uyuyayım. 1 buçuk saat sonra uyanacağım ama bu gidişe uyumak hayal olacak :A
Neyseki yarın tatil. @12.Adam bela etti konuyu bize :A 2 gün yoktum acısı çıkarıldı :F
Geldim şimdi sıra bende devir teslim oldu. :A

Şu olaylar yatışsın bi :A
Hangi olay la ? Ne kaçırdım gene yetersiz?
@12.Adam bu gece bir paket gider kardeşş :A
Gitsin la. :A
Aramızdaki çekim başkalarınca da görülüyor artık. :Z
Maaşallah :A