FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Ne sürpriz yumurtlayacan yine :A
Bekle çatlamazsın ya
Tam tersi bir durum var bence goygoylara katılmayan sensin hangi goygoya katıldın da yok dedik :A

Al oku bakalım. :A BAK YALANDAN GÖZ GEZDİRME FAYDASIZ

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bekle çatlamazsın ya

Al oku bakalım. :A BAK YALANDAN GÖZ GEZDİRME FAYDASIZ
Etiketi bana niye hediye ettin olm :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yani özelden yazdığım mesaja cevap vermedin o yüzden dedim
Emoji bırakmışım senden vay geldin mi tarzı mesaj beklemişim demek :A
Aslında yazabilirdim haklısın da ortada bir soğukluk yok tabii ki. VMYM dönemi bizim Harry Potter Fatih, Gerekli24 ve senle tanıştık zaten o dönemden beri de severim sizi soğukluk olacak bir durum söz konusu değil soğukluk da yok sevdiğim üyelerdensin sen.

Emoji bırakmışım senden vay geldin mi tarzı mesaj beklemişim demek :A
Aslında yazabilirdim haklısın da ortada bir soğukluk yok tabii ki. VMYM dönemi bizim Harry Potter Fatih, Gerekli24 ve senle tanıştık zaten o dönemden beri de severim sizi soğukluk olacak bir durum söz konusu değil soğukluk da yok sevdiğim üyelerdensin sen.
İkna olamadım cıks :A

Yani bütün konuları Dosi açıyordu bunu nedense 11.Adam açtı acaba niye diye düşünmüyor değilim :A

Yani özelden yazdığım mesaja cevap vermedin o yüzden dedim

Nedense konuyu Dosi'ye bırakmak istememiş :A

Bu konunun ne özelliği var acaba :A
Neler duyuyorum böyle. Çokta şaşırmamak gerek. @12.Adam ’a görüldü atınca yapmadım diyen @xdragxx çok çok ayıp etmiş Baron’a.
Hiç yakıştıramadım Aykut’a :A

@BARON疼痛 kusura bakma kanka da ben seni böyle alıngan bilmezdim valla şaşırdım ama benim yaptığım da bir tık ayıpmış evet :A
Yok ya zaten kaç yıldır o kadar aktif değilim yaptığınız sohbetlere o yüzden katılamıyorum ama alınmadım desem yalan olur jsjsjsj sonuçta hal hatır sormuştum

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Neler duyuyorum böyle. Çokta şaşırmamak gerek. @12.Adam ’a görüldü atınca yapmadım diyen @xdragxx çok çok ayıp etmiş Baron’a.
Hiç yakıştıramadım Aykut’a :A
Tepki bırakmak da bir mesajdır diye düşündüm karşı cevap bekledim belki de :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok ya zaten kaç yıldır o kadar aktif değilim yaptığınız sohbetlere o yüzden katılamıyorum ama alınmadım desem yalan olur jsjsjsj sonuçta hal hatır sormuştum
Yok yok dediğim gibi bir sıkıntı yok forumda sohbetim olan insanlardan birisisin orda bir tık acemilik yapmışım :A