FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Lafı ağzımdan aldı kesinlikle öyle. Ben kendi halinde yaşayan, etliye sütlüye karışmayan, kimseye zararı olmayan biriyim. Ama aşırılıkları olan mesela Kerimc*n gibi bunu ticarete döken insanlar yüzünden bizler toplum tarafından dışlanıyoruz ve onlara hiçbir şey olmazken ben kendi mahallemde bakkala giderken bile çekinerek gidiyorum.
Kesinlikle öyle Kerimcan gibi tiplere hiç saygım yok mesela. Mesela Mika Raun var onun da ilk hallerine saygı duymazdım ama şimdi tamamen bir dönüşüm yaşamış kendi hayatı sonuçta kadın olmayı tercih etmiş saygı duyuyorum.
------

Tmm anladık soru istiyorsun ama gelince sorarız. Sorunca da kızıyorsun? Sen ne çeşit bir malsın çözemedim.Kendine bu kelimeyi kullandığın için kullanıyorum :A
Ne sordun da kızdık olm düzgün soru sor kızmayalım :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Spora gidiyor musun?

Halı saha maçları yapıyor musun?
Spor yok ya gitmiyorum şu anda.
Halı sahadan da emekli olalı oluyor baya. Benim sağ dizde sıkıntı var 3 sakatlık yaşadım korkarak oynuyordum zaten bir süre sonra saldım o sebepten.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kesinlikle öyle Kerimcan gibi tiplere hiç saygım yok mesela. Mesela Mika Raun var onun da ilk hallerine saygı duymazdım ama şimdi tamamen bir dönüşüm yaşamış kendi hayatı sonuçta kadın olmayı tercih etmiş saygı duyuyorum.
------

Ne sordun da kızdık olm düzgün soru sor kızmayalım :A
Benim aşırıya kaçan, her şeyin fokunu çıkaran ve bunun ceremesini masum insanlara çektiren ama bundan da bir haber olan kimseye saygım yok. Mika da yaptı yapacağını şimdi çekildi köşesine.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Spor yok ya gitmiyorum şu anda.
Halı sahadan da emekli olalı oluyor baya. Benim sağ dizde sıkıntı var 3 sakatlık yaşadım korkarak oynuyordum zaten bir süre sonra saldım o sebepten.
Geçmiş olsun sakatlık işi sıkıntı işler daha da ciddileşmeden emekli olman iyi olmuş. Bu aralar kalp krizleri de arttı.

Corona aşısı oldun mu? Aşılar faydalı mı yoksa zararlı mı sence?

• Beğendim
Geçmiş olsun sakatlık işi sıkıntı işler daha da ciddileşmeden emekli olman iyi olmuş. Bu aralar kalp krizleri de arttı.

Corona aşısı oldun mu? Aşılar faydalı mı yoksa zararlı mı sence?
Aşı oldum da benimki sinovactı yani klasik aşı.
O dönemlerde milleti zorla yaptırdılar da bence kendileri bile tam olarak emin değildi bence aşı olayı hiç olmamalıydı.
------

Peki yürürken bir aksama topallama oluyor mu?
Yok la yürüyüşümde sıkıntı yok da çok uzun yürürsem dizden kalçaya kadar bir ağrı giriyor da geçiyor.
------

Bende diyorum konu nasıl bana geldi :A

Bu arada biliyorsunuz ben desteklemesem bile saygı duyarım böyle yasak imkansız duygulara @Bully @Dosi
Geçti la o işler ben yokken güldünüz eğlendiniz ben varken biter bu goygoylar :A

Aşı oldum da benimki sinovactı yani klasik aşı.
O dönemlerde milleti zorla yaptırdılar da bence kendileri bile tam olarak emin değildi bence aşı olayı hiç olmamalıydı.
------

Yok la yürüyüşümde sıkıntı yok da çok uzun yürürsem dizden kalçaya kadar bir ağrı giriyor da geçiyor.
------

Geçti la o işler ben yokken güldünüz eğlendiniz ben varken biter bu goygoylar :A
Bıçak gibi kesildi zaten. :A

• Güldürdün
13.Adam:
Tom And Jerry Pain GIF by Boomerang Official

Soruma gelince gitmeden önce sağlam goygoy yapıyorduk ama nedense döndükten sonra soğuk havalar sezdim senden,bir nedeni var mı?