Uzun süreli düşünmem iç güzelliği yoksa kısa bir süre birliktelik yaşarımFıstık gibi hatun ama içi güzelliği sıkıntılı hala aynı şekilde mi düşünüyorsun ?
------
Fıstık gibi hatun ama içi güzelliği sıkıntılı hala aynı şekilde mi düşünüyorsun ?
Uzun süreli düşünmem iç güzelliği yoksa kısa bir süre birliktelik yaşarımFıstık gibi hatun ama içi güzelliği sıkıntılı hala aynı şekilde mi düşünüyorsun ?
------
Fıstık gibi hatun ama içi güzelliği sıkıntılı hala aynı şekilde mi düşünüyorsun ?
Kısadan kastın ne kadar kısa? T*k g*c*lik kadar mı?Uzun süreli düşünmem iç güzelliği yoksa kısa bir süre birliktelik yaşarım![]()
Kısadan kastın ne kadar kısa? T*k g*c*lik kadar mı?![]()
Mesaj yoluyla söyleyebilirsin, madem her şeyi açık açık söyleyeceğim dedin programın başında.
Yok öyle tek gecelik insanı da değilim insanların da duygusu var bence acizlikMesaj yoluyla söyleyebilirsin, madem her şeyi açık açık söyleyeceğim dedin programın başında.![]()
Aaaa bu kadar mükemmel olamazsın ama yetti ha!!!Yok öyle tek gecelik insanı da değilim insanların da duygusu var bence acizlik![]()
Bazen bazı konularda gereksiz takıntı yapabiliyorum onu değiştirmek isterim aslında azalttım ama hala var.Sevmediğin ve değiştirmek istediğin bir kötü huyun var mı?![]()
En son ne aldım lan ben hediye almayalı çok olduEn son aldığın hediye?
En son verdiğin hediye?
Aşk mı para mı?
404 not foundUzun süreli düşünmem iç güzelliği yoksa kısa bir süre birliktelik yaşarım![]()
Her şeyin abartısına karşıyım. Abartılı tipleri sevmem bu sebepten dolayı.LGBT hakkında düşüncelerin? @xdragxx
Ağlayacağı yerde ağlar hiç ağlamaz diyemem. Dizi filmlerde ağlayan biri değilim ben tek Ayla'da Ankara marşı söylediği sahnede ağlamıştım o da milli duyguları çok zorladığı içinErkek adam ağlar mı? İzlediğin dizi-filmde ağladığın oldu mu?
Erkek adam küpe takar mı?
Aynı fikirdeyim.Her şeyin abartısına karşıyım. Abartılı tipleri sevmem bu sebepten dolayı.
Ama kendi içinde yaşayanlara lafım yok. Mesela Neil Patric Harris gibi
------
Ağlayacağı yerde ağlar hiç ağlamaz diyemem. Dizi filmlerde ağlayan biri değilim ben tek Ayla'da Ankara marşı söylediği sahnede ağlamıştım o da milli duyguları çok zorladığı için
Küpe benlik değil ama takana da niye takıyorsun demem
Ahlaklı olan Herşey ayıp değildir. Ağladığım oldu.Erkek adam ağlar mı? İzlediğin dizi-filmde ağladığın oldu mu?
Erkek adam küpe takar mı?
Aslında bu abartılı tipler sizin de imajınızı kötülüyor bence insanların önyargılı olmasının sebebi biraz o tarz tipler diye düşünüyorum.Aynı fikirdeyim.
Mesela ben gibi...
Cevap vermeyeceksin lan soru soracaksın normalde 1000 soru soran adamsınAhlaklı olan Herşey ayıp değildir. Ağladığım oldu.
Kendi tercihi yakıştırıyorsa bana ne ? Ben takmazdım.
Sana da sormuşum say aynenAhlaklı olan Herşey ayıp değildir. Ağladığım oldu.
Kendi tercihi yakıştırıyorsa bana ne ? Ben takmazdım.
Olmayacak yerlerde sorar, soracağı yerde de sormazAslında bu abartılı tipler sizin de imajınızı kötülüyor bence insanların önyargılı olmasının sebebi biraz o tarz tipler diye düşünüyorum.
------
Cevap vermeyeceksin lan soru soracaksın normalde 1000 soru soran adamsın![]()
Lafı ağzımdan aldı kesinlikle öyle. Ben kendi halinde yaşayan, etliye sütlüye karışmayan, kimseye zararı olmayan biriyim. Ama aşırılıkları olan mesela Kerimc*n gibi bunu ticarete döken insanlar yüzünden bizler toplum tarafından dışlanıyoruz ve onlara hiçbir şey olmazken ben kendi mahallemde bakkala giderken bile çekinerek gidiyorum.Aslında bu abartılı tipler sizin de imajınızı kötülüyor bence insanların önyargılı olmasının sebebi biraz o tarz tipler diye düşünüyorum.
------
Tmm anladık soru istiyorsun ama gelince sorarız. Sorunca da kızıyorsun? Sen ne çeşit bir malsın çözemedim.Kendine bu kelimeyi kullandığın için kullanıyorumAslında bu abartılı tipler sizin de imajınızı kötülüyor bence insanların önyargılı olmasının sebebi biraz o tarz tipler diye düşünüyorum.
------