FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Boydan kaybediyor ama senin kriterlere göre :A
Sadece boydan mı kaybediyor sence :A
Zayıf kız sevmem diyorum ordan da kaybediyor...

Ama anlayamazsın mosi farklı bir güzelliği var ben bunu ilk gördüğüm zaman aşık olduydum...

maxresdefault.jpg

Hele bu zamanları ben bir sigara yakacağım müsaadenizle...
------

İzlediğine değdi mi ? Kız la kaç ay flört ettin ? Bak masumca bir soru sordum. :A
Ne flörtü olm 5 sene sürdü lan yengen olacaktı nerdeyse ama olmadı şükür :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sadece boydan mı kaybediyor sence :A
Zayıf kız sevmem diyorum ordan da kaybediyor...

Ama anlayamazsın mosi farklı bir güzelliği var ben bunu ilk gördüğüm zaman aşık olduydum...

maxresdefault.jpg

Hele bu zamanları ben bir sigara yakacağım müsaadenizle...
------

Ne flörtü olm 5 sene sürdü lan yengen olacaktı nerdeyse ama olmadı şükür :A
Neden olmadı ?

Aklıma Konya yolundayım geldi. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@xdragxx şimdi şifreli bir soru soracağım.

Bir kaç sene öncesi yeni bir bilgi edindiğin bir detay vermiştim hani çok iyi tanıdığın biri hakkında. O şoku üzerinden attın mı? Acaba o düşündüğümüz durum muydu? Sonrasında kendin öğrenebildin mi bir şeyler?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Bir kaç sene öncesi yeni bir bilgi edindiğin bir detay vermiştim hani çok iyi tanıdığın biri hakkında. O şoku üzerinden attın mı? Acaba o düşündüğümüz durum muydu? Sonrasında kendin öğrenebildin mi bir şeyler?
Bu nasıl bir soru böyle matematik sorusu gibi :A

• Güldürdün
En son ne zaman sevgilin oldu? Ve çok özel değilse neden ayrıldın ondan?
2022'nin başından beri bekarım :A 2015-2022 arası full birileri oluyordu 3 senedir bekarlığın tadını çıkarıyorum aslında :A

Özel değil ya bir süre sonra son 1 yıl inişli çıkışlı süreçler yaşandı en sonunda da benim aşkım bitti dedi bitti gitti işte. Aslına bakarsan bitmesi güzel oldu ben de bitmesini istiyormuşum da çok uzun süre olunca insan ister istemez bitmesine kıyamıyor ilk 1 ay kötü geçti de sonra oh be kurtuldum oldum :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
2022'nin başından beri bekarım :A 2015-2022 arası full birileri oluyordu 3 senedir bekarlığın tadını çıkarıyorum aslında :A

Özel değil ya bir süre sonra son 1 yıl inişli çıkışlı süreçler yaşandı en sonunda da benim aşkım bitti dedi bitti gitti işte. Aslına bakarsan bitmesi güzel oldu ben de bitmesini istiyormuşum da çok uzun süre olunca insan ister istemez bitmesine kıyamıyor ilk 1 ay kötü geçti de sonra oh be kurtuldum oldum :A
İlk 1 ay? :A sanki çooook uzun süre olmuştu :A

Ben bi biraz işlerim var. Sonra gelirim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Sen mi bitirdin ? :A

• Güldürdün
Yaşadığın dönemden memnun musun? Başka bir dönemde yaşamak istesen tercihin hangi dönem olurdu?
Değilim. Çok uzak bir dönem değil aslında 1995 doğumlu olmak yerine 1955 doğumlu olmayı tercih ederdim hem bu dönemi de yakalamış olurdum kıyısından köşesinden hem de o dönemdeki insanlar daha samimi geliyor bana teknoloji samimiyeti öldürdü bir tık.
Üstüne üstün cumhuriyetin ilk yılları olduğu için az biraz kafamızı çalıştırsak ev, mülk sahibi olmak bu döneme göre çok daha kolay olurdu.

• Beğendim
Reactions: Bully and 12.Adam
Değilim. Çok uzak bir dönem değil aslında 1995 doğumlu olmak yerine 1955 doğumlu olmayı tercih ederdim hem bu dönemi de yakalamış olurdum kıyısından köşesinden hem de o dönemdeki insanlar daha samimi geliyor bana teknoloji samimiyeti öldürdü bir tık.
Üstüne üstün cumhuriyetin ilk yılları olduğu için az biraz kafamızı çalıştırsak ev, mülk sahibi olmak bu döneme göre çok daha kolay olurdu.
Anlattığın dönemden 5 yıl sonra hapse düşer miydin :A

• Güldürdün

Düşündüğümüz durumdu tabii şüphe edecek bir şey yok ki :A Zaten son zamanları düşününce bana da mantıklı geldi de umrumda olmadı sen de biliyorsun komiğime gitti hatta araştırmadım kendisiyle hiç alakam yok 2 senedir deprem döneminde öldü mü kaldı mı onu sorduk o kadar.
------

Anlattığın dönemden 5 yıl sonra hapse düşer miydin :A
Yok la düşmezdim ben hapse :A
------

İlk 1 ay? :A sanki çooook uzun süre olmuştu :A

Ben bi biraz işlerim var. Sonra gelirim :A
Hadi 2 ay olsun abartma sen de benim üzüldüğüm nokta bekar kalmamdı bir süre sonra :A
------

Sen mi bitirdin ? :A
Aşkım bitti dedi diyorum olm nasıl ben bitirmiş oluyorum o bitirdi işte Allah razı olsun iyi ki de bitirdi :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Sana aşkı bitmiş, hadsiz!! Bu ne cüret?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Düşündüğümüz durumdu tabii şüphe edecek bir şey yok ki :A Zaten son zamanları düşününce bana da mantıklı geldi de umrumda olmadı sen de biliyorsun komiğime gitti hatta araştırmadım kendisiyle hiç alakam yok 2 senedir deprem döneminde öldü mü kaldı mı onu sorduk o kadar.
------

Yok la düşmezdim ben hapse :A
------

Hadi 2 ay olsun abartma sen de benim üzüldüğüm nokta bekar kalmamdı bir süre sonra :A
Yaramazlıkları yapar yapar suçu @HeisenBerg e atardın :A

• Güldürdün
Aynı düşüncedeyim.

İç güzellik mi baskın gelir dış güzellik mi? :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Aynı düşüncedeyim.

İç güzellik mi baskın gelir dış güzellik mi? :A
Buna iç güzellik diyen insan yalan söylüyordur bu arada. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta. İlk başta etkileyen dış güzelliktir daha sonrasında dış güzelliğinin etkisinde kaldığın kişinin iç güzelliğine odaklanırsın diye düşünüyorum.
------

Madem geri dönmezsin başkalarına da bakar mısın peki ? :A
Onu ister istemez yapıyoruz maalesef :A

Buna iç güzellik diyen insan yalan söylüyordur bu arada. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta. İlk başta etkileyen dış güzelliktir daha sonrasında dış güzelliğinin etkisinde kaldığın kişinin iç güzelliğine odaklanırsın diye düşünüyorum.
Fıstık gibi hatun ama içi güzelliği sıkıntılı hala aynı şekilde mi düşünüyorsun ?

• Güldürdün

Bu alana bir cevap yazın...