Olgunlaştın işte tam kıvamındasın, mihrap yerinde.30 olduk be ne taşlık mı kaldı![]()
------
PC'mde ana ekran...
Olgunlaştın işte tam kıvamındasın, mihrap yerinde.30 olduk be ne taşlık mı kaldı![]()
PC'mde ana ekran...
Yaşlandı ya sinirdenBizimki niye domates fırlattı şimdi ?
Eserekli
SjsjjsjjsjsjjsOlgunlaştın işte tam kıvamındasın, mihrap yerinde.
------
PC'mde ana ekran...
Ben Vmym zamanında konudaki soruları en baştan okuyordum onu @Dosi ye ondan bahsettim. Bizimki de hemen kızdı.
Hatırladım şimdi. .ssBen Vmym zamanında konudaki soruları en baştan okuyordum onu @Dosi ye ondan bahsettim. Bizimki de hemen kızdı.![]()
Doğru transferdi bence bir gün mutlaka Fenerbahçe forması giymesi gerekirdi. Ama ne Erol ne de Vitor Mesut gibi bir adamı yönetebilecek kapasitede hocalardı ve önüne ne düzgün bir forvet koyabildik ne de çevresinde kalitesine yakın futbolcu vardı İrfo hariç. Doğru bir planlamayla ilk geldiği 6 ay yavaş yavaş maç formu kazanıp sonraki 2 sezon bize fayda sağlayabilirdi aslında. Galatasaray derbisinde gösterdiği performansı 2 sezondur Tadic'den göremedik mesela. Tabii ki planlama kötü olunca Mesut da bir süre sonra kendini saldı.Mesut Özil doğru transfer miydi, Pereira ona haksızlık etti mi?
Osimhen mi Icardi mi?
Yarınki derbinin sonucu ne olur?
Aferin Mehmet Kaan Demirkol.Mesut Özil doğru transfer miydi, Pereira ona haksızlık etti mi?
Osimhen mi Icardi mi?
Yarınki derbinin sonucu ne olur?
Güncel bi foto gelir mi bana özel, bayram hediyesi? @xdragxxYaşlandı ya sinirden
------
Sjsjjsjjsjsjjs![]()
![]()
Dua et foruma lezbiyen biri gelmesin o zaman gör bak
Tam benim kalemim bir adam da ondan.@serhatt nasıl etkilenmişse artık durup durup o o fotodan bahsediyor sürekli![]()
Banka mı ?
Yok foto işini bıraktım bir süre ahtım var bir kadın bulmadan foto atmam forumaGüncel bi foto gelir mi bana özel, bayram hediyesi? @xdragxx
Nefret - Bebesi - Aşk doğru mu ?
Futbol bizim işimizAferin Mehmet Kaan Demirkol.
Uğur Kaan Meleke de diyebilirim.
İlki hariç diğerleri evetNefret - Bebesi - Aşk doğru mu ?![]()
Tabii gel senle bir program yapalım kafa göz dalarız djddndndnFutbol bizim işimiz![]()
Hiçbir şey anlamadım bebe ve aşk neyse de N ile başlayan neYani @xdragxx N***** bir Angara b****
Demek ki A** göreceli bir şey
------
Beni kadınlar bile beğeniyor deyip havaya girerim belki![]()
Görürüm o zaman ne diyeceğiniYani @xdragxx N***** bir Angara b****
Demek ki A** göreceli bir şey
------
Beni kadınlar bile beğeniyor deyip havaya girerim belki![]()
NormalHiçbir şey anlamadım bebe ve aşk neyse de N ile başlayan ne
------
Görürüm o zaman ne diyeceğini![]()