Bi öğrenemedin yazı stilini 🤦🏻♀️10 20 arası ben mi oluyorum anlamadım.![]()
Bi öğrenemedin yazı stilini 🤦🏻♀️10 20 arası ben mi oluyorum anlamadım.![]()
Aykut Kocaman - Alex olayında Aykut'un hiç haklılık payı var mı sence? Alex koşmuyor veya sisteme uymuyor muydu?Yok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedim
Daha ne diyim be nankör olma en iyi arkadaşımlarından biri dedim sen bana onu der misin bakalım
------
Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.
Aslında ilkokul zamanları da takım arayışım oldu. Beşiktaş'a sempatim vardı ikisini de mi tutsam diye bir kafam karışmıştı Beşiktaş'ın 100.yılında da sonra tek bir takım seçebilirsin dendi1 gün boyunca düşündüm sonra Fener'i seçmiştim
![]()
Sen ve mütevazilik mi? Ya bırak Allah aşkınaHe he sen de abartma1 olduğumu biliyorum da mütevazılık yapıyorum
------
Anma şu adamın adını en büyük hayal kırıklığım futbol camiasında![]()
En iyisi o olsun ben üzülmemEn iyi arkadaşım dersem Ulvi üzülür ama üzmek ister misin![]()
Yoktu. Alex gibi bayrak isimleri öyle ikinci plana atamazsın açık açık istemiyorum Alex'i diyebilirdi ama tek şampiyonluğunu da Alex sayesinde aldı.Aykut Kocaman - Alex olayında Aykut'un hiç haklılık payı var mı sence? Alex koşmuyor veya sisteme uymuyor muydu?
Nasibimizde ne varsa onu yaşayalım cevoEn iyi arkadaşım dersem Ulvi üzülür ama üzmek ister misin![]()
Ne soracağını nerden biliyorsun isyankar ZekaiSerhat'ın soracağı birçok sorunun cevabı hayır olacak büyük ihtimal![]()
Maşallah hepsini okuyorsun9. sayfadayım geleceğim.![]()
Gel partnerim ol gibi sorular sormayacak herhaldeSerhat'ın soracağı birçok sorunun cevabı hayır olacak büyük ihtimal![]()
Sen de abart MosiGel partnerim ol gibi sorular sormayacak herhaldehakkında daha fazla bilgi edinilecek sorular işte
![]()
Mesut Özil doğru transfer miydi, Pereira ona haksızlık etti mi?Yoktu. Alex gibi bayrak isimleri öyle ikinci plana atamazsın açık açık istemiyorum Alex'i diyebilirdi ama tek şampiyonluğunu da Alex sayesinde aldı.
Alex öyle yedek bırakacağın yeri geldiğinde kadroya almayacağın bir adam değil tamamen rezil bir şekilde yönetti o süreci.
30 olduk be ne taşlık mı kaldıKonuk taş olunca mecbur.@xdragxx
Bizimki niye domates fırlattı şimdi ?