FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Yok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedim :A
Daha ne diyim be nankör olma en iyi arkadaşımlarından biri dedim sen bana onu der misin bakalım :A
------

Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.
Aslında ilkokul zamanları da takım arayışım oldu. Beşiktaş'a sempatim vardı ikisini de mi tutsam diye bir kafam karışmıştı Beşiktaş'ın 100.yılında da sonra tek bir takım seçebilirsin dendi :A 1 gün boyunca düşündüm sonra Fener'i seçmiştim :A
Aykut Kocaman - Alex olayında Aykut'un hiç haklılık payı var mı sence? Alex koşmuyor veya sisteme uymuyor muydu?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Aykut Kocaman - Alex olayında Aykut'un hiç haklılık payı var mı sence? Alex koşmuyor veya sisteme uymuyor muydu?
Yoktu. Alex gibi bayrak isimleri öyle ikinci plana atamazsın açık açık istemiyorum Alex'i diyebilirdi ama tek şampiyonluğunu da Alex sayesinde aldı.
Alex öyle yedek bırakacağın yeri geldiğinde kadroya almayacağın bir adam değil tamamen rezil bir şekilde yönetti o süreci.

• Beğendim
Reactions: Bully and 12.Adam
Yoktu. Alex gibi bayrak isimleri öyle ikinci plana atamazsın açık açık istemiyorum Alex'i diyebilirdi ama tek şampiyonluğunu da Alex sayesinde aldı.
Alex öyle yedek bırakacağın yeri geldiğinde kadroya almayacağın bir adam değil tamamen rezil bir şekilde yönetti o süreci.
Mesut Özil doğru transfer miydi, Pereira ona haksızlık etti mi?

Osimhen mi Icardi mi?

Yarınki derbinin sonucu ne olur?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx