max. bu kelimeyi söyleyebiliyorsun yani @Dosi aman inzibatlar devriyede olduğu içinYooo okula gidiyordum safoz (bu kelimeden de sıkıldım)![]()
Son düzenleme:
max. bu kelimeyi söyleyebiliyorsun yani @Dosi aman inzibatlar devriyede olduğu içinYooo okula gidiyordum safoz (bu kelimeden de sıkıldım)![]()
Ben neymişim beAsıl ben şok
Ortalığı karıştırdın yine![]()
Boy kaç ? Mine mi Simge mi?Olm basit sorular da sorabilirsiniz la hep ahiret sorusu olacak değilsiniz
Boy sorun Mine mi Simge mi diyinKadınlar nasıldır falan diyin bunları da mı ben söyleyim
![]()
Kadınlar kısmını @Gerekli24 @12.Adam @Mr.At ve senin tayfan vardı onlar sorarOlm basit sorular da sorabilirsiniz la hep ahiret sorusu olacak değilsiniz
Boy sorun Mine mi Simge mi diyinKadınlar nasıldır falan diyin bunları da mı ben söyleyim
![]()
Aferin la 0 yorum katarak sordunBoy kaç ? Mine mi Simge mi?
Kadınlarla aran nasıl?![]()
max. bu kelimeyi söyleyebiliyorsun yani @dos aman inzibatlar devriyede olduğu için![]()
Like atsana faydasız olumsuz şeyler sorduğunda domates suratı şak diye atıyorsun.Aferin la 0 yorum katarak sordun
Boy 188 Mine mi Simge mi sorusu çok zor soru ikisi de çok güzel... Simge'nin duru bir güzelliği var Mine de kızıl %50.5 Simge %49.5 Mine
Kadınlarla aram son senelerde sıkıntılı eskiden iyiydi bu aralar bekarız![]()
Lan bak bu 2 oldu gözünde sorun mu var tepki bırakıyorum ya işte bıraktım mı diye bakıyorum bir de------
Like atsana faydasız olumsuz şeyler sorduğunda domates suratı şak diye atıyorsun.Sen bana çıtlat ben daha neler sorarım.
Kadınlarda en beğendiğin fiziksel özelliği ne ?
Niye sormuyorsun bu sorgu odasında sorulması gereken ilk soru
İşte Adamı böyle şüpheye sokarım Cevo canını yerim senin.Lan bak bu 2 oldu gözünde sorun mu var tepki bırakıyorum ya işte bıraktım mı diye bakıyorum bir de
Aha sorduğu soruya bakKadınlarda var ya beğendiğim fiziksel özellikler ama ben biraz daha etine dolgun seviyorum Ulvi gibi
Zayıf kara kuru kız sevmem mesela
![]()
O zaman dansNiye sormuyorsun bu sorgu odasında sorulması gereken ilk soru
Senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun zaten forumda en sevdiğim kişilerin başında geliyorsun Ulvi gibi2020-2022 dönemindeki en yakın arkadaşlarımdan biriydin
İyi kızsın hoş kızsın ama bazen bazı şeyleri de çok ciddiye alıyorsun be bazen bazı şeyleri unutmak gerekir
![]()
İşte böyle olmuşuz bir şey yazılır diye sormuyorumNiye sormuyorsun bu sorgu odasında sorulması gereken ilk soru
Senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun zaten forumda en sevdiğim kişilerin başında geliyorsun Ulvi gibi2020-2022 dönemindeki en yakın arkadaşlarımdan biriydin
İyi kızsın hoş kızsın ama bazen bazı şeyleri de çok ciddiye alıyorsun be bazen bazı şeyleri unutmak gerekir
![]()
Yok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedimİşte böyle olmuşuz bir şey yazılır diye sormuyorum
Senle alakalı şeyleri unutmam. Lafın o kısmaysa
Aaa eskiden ne derdin şimdi ne diyorsun. Anladık tamam![]()
Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.Nasıl Fenerbahçeli oldun? İsmin Aykut Kocaman'dan mı geliyor?
Haklısın demem. 10-20 arası birisi derimYok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedim
Daha ne diyim be nankör olma en iyi arkadaşımlarından biri dedim sen bana onu der misin bakalım
------
Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.
Aslında ilkokul zamanları da takım arayışım oldu. Beşiktaş'a sempatim vardı ikisini de mi tutsam diye bir kafam karışmıştı Beşiktaş'ın 100.yılında da sonra tek bir takım seçebilirsin dendi1 gün boyunca düşündüm sonra Fener'i seçmiştim
![]()
Adı muhtemelen oradan geliyor, ama o Ersun’u severdi dağa çıktı onu da haklı olarak sildi elde yerli olarak Sergen var şu an forumda yazı dizisi bile var.Nasıl Fenerbahçeli oldun? İsmin Aykut Kocaman'dan mı geliyor?
He he sen de abartmaHaklısın demem. 10-20 arası birisi derim@12.Adam
Anma şu adamın adını en büyük hayal kırıklığım futbol camiasındaAdı muhtemelen oradan geliyor, ama o Ersun’u severdi dağa çıktı onu da haklı olarak sildi elde yerli olarak Sergen var şu an forumda yazı dizisi bile var.
Onun yerine cevap verdim ama alıştın artık. @xdragxx
10 20 arası ben mi oluyorum anlamadım.Haklısın demem. 10-20 arası birisi derim@12.Adam
Bana diyo la10 20 arası ben mi oluyorum anlamadım.![]()
He ben iyi arkadaşlarından biri ama sen benim birincim?He he sen de abartma1 olduğumu biliyorum da mütevazılık yapıyorum
------
Anma şu adamın adını en büyük hayal kırıklığım futbol camiasında![]()
En iyi arkadaşım dersem Ulvi üzülür ama üzmek ister misinHe ben iyi arkadaşlarından biri ama sen benim birincim?yok öyle
Neyse şimdide bu şarkı geldi aklıma
Not sana değil