FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Boy kaç ? Mine mi Simge mi?
Kadınlarla aran nasıl? :A
Aferin la 0 yorum katarak sordun :A
Boy 188 Mine mi Simge mi sorusu çok zor soru ikisi de çok güzel... Simge'nin duru bir güzelliği var Mine de kızıl %50.5 Simge %49.5 Mine

Kadınlarla aram son senelerde sıkıntılı eskiden iyiydi bu aralar bekarız :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
max. bu kelimeyi söyleyebiliyorsun yani @dos aman inzibatlar devriyede olduğu için :A:A

------

Aferin la 0 yorum katarak sordun :A
Boy 188 Mine mi Simge mi sorusu çok zor soru ikisi de çok güzel... Simge'nin duru bir güzelliği var Mine de kızıl %50.5 Simge %49.5 Mine

Kadınlarla aram son senelerde sıkıntılı eskiden iyiydi bu aralar bekarız :A
Like atsana faydasız olumsuz şeyler sorduğunda domates suratı şak diye atıyorsun. :A Sen bana çıtlat ben daha neler sorarım.

Kadınlarda en beğendiğin fiziksel özelliği ne ?

------

Like atsana faydasız olumsuz şeyler sorduğunda domates suratı şak diye atıyorsun. :A Sen bana çıtlat ben daha neler sorarım.

Kadınlarda en beğendiğin fiziksel özelliği ne ?
Lan bak bu 2 oldu gözünde sorun mu var tepki bırakıyorum ya işte bıraktım mı diye bakıyorum bir de :A

Aha sorduğu soruya bak :A Kadınlarda var ya beğendiğim fiziksel özellikler ama ben biraz daha etine dolgun seviyorum Ulvi gibi :A Zayıf kara kuru kız sevmem mesela :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@xdragxx çok basit bir soru sorayım. Bunu üyelere sormuyordum şu ana kadar. Baya olmuştur

Bhnd :A
Niye sormuyorsun bu sorgu odasında sorulması gereken ilk soru :A
Senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun zaten forumda en sevdiğim kişilerin başında geliyorsun Ulvi gibi :A 2020-2022 dönemindeki en yakın arkadaşlarımdan biriydin :A İyi kızsın hoş kızsın ama bazen bazı şeyleri de çok ciddiye alıyorsun be bazen bazı şeyleri unutmak gerekir :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and 12.Adam
Lan bak bu 2 oldu gözünde sorun mu var tepki bırakıyorum ya işte bıraktım mı diye bakıyorum bir de :A

Aha sorduğu soruya bak :A Kadınlarda var ya beğendiğim fiziksel özellikler ama ben biraz daha etine dolgun seviyorum Ulvi gibi :A Zayıf kara kuru kız sevmem mesela :A
İşte Adamı böyle şüpheye sokarım Cevo canını yerim senin. :A Uuuuuuuuu
------

Senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun zaten forumda en sevdiğim kişilerin başında geliyorsun Ulvi gibi :A 2020-2022 dönemindeki en yakın arkadaşlarımdan biriydin :A İyi kızsın hoş kızsın ama bazen bazı şeyleri de çok ciddiye alıyorsun be bazen bazı şeyleri unutmak gerekir :A
O zaman dans

Ulvi > Zey

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
İşte böyle olmuşuz bir şey yazılır diye sormuyorum :A
Senle alakalı şeyleri unutmam. Lafın o kısmaysa :A

Aaa eskiden ne derdin şimdi ne diyorsun. Anladık tamam :)

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İşte böyle olmuşuz bir şey yazılır diye sormuyorum :A
Senle alakalı şeyleri unutmam. Lafın o kısmaysa :A

Aaa eskiden ne derdin şimdi ne diyorsun. Anladık tamam :)
Yok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedim :A
Daha ne diyim be nankör olma en iyi arkadaşımlarından biri dedim sen bana onu der misin bakalım :A
------

Nasıl Fenerbahçeli oldun? İsmin Aykut Kocaman'dan mı geliyor?
Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.
Aslında ilkokul zamanları da takım arayışım oldu. Beşiktaş'a sempatim vardı ikisini de mi tutsam diye bir kafam karışmıştı Beşiktaş'ın 100.yılında da sonra tek bir takım seçebilirsin dendi :A 1 gün boyunca düşündüm sonra Fener'i seçmiştim :A

Yok genel olarak dedik işte mosi tek benle alakalı demedim :A
Daha ne diyim be nankör olma en iyi arkadaşımlarından biri dedim sen bana onu der misin bakalım :A
------

Doğuştan Fenerliyim ismim de evet Kocaman'dan geliyor.
Aslında ilkokul zamanları da takım arayışım oldu. Beşiktaş'a sempatim vardı ikisini de mi tutsam diye bir kafam karışmıştı Beşiktaş'ın 100.yılında da sonra tek bir takım seçebilirsin dendi :A 1 gün boyunca düşündüm sonra Fener'i seçmiştim :A
Haklısın demem. 10-20 arası birisi derim :A @12.Adam

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Nasıl Fenerbahçeli oldun? İsmin Aykut Kocaman'dan mı geliyor?
Adı muhtemelen oradan geliyor, ama o Ersun’u severdi dağa çıktı onu da haklı olarak sildi elde yerli olarak Sergen var şu an forumda yazı dizisi bile var. :A
Onun yerine cevap verdim ama alıştın artık. @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Haklısın demem. 10-20 arası birisi derim :A @12.Adam
He he sen de abartma :A 1 olduğumu biliyorum da mütevazılık yapıyorum :A
------

Adı muhtemelen oradan geliyor, ama o Ersun’u severdi dağa çıktı onu da haklı olarak sildi elde yerli olarak Sergen var şu an forumda yazı dizisi bile var. :A
Onun yerine cevap verdim ama alıştın artık. @xdragxx
Anma şu adamın adını en büyük hayal kırıklığım futbol camiasında :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi