- Reaksiyon puanı
- 36,133
- Puanı
- 1,060
yok ben x leri ergenliğimden beri severimSoruma niye cevap vermedin doğru söyle konuk olarak baktığın zaman gördün dimi xleri sen![]()
yani sen altına yapıyordun en son fb şampiyon olduğunda ne olsun dahaŞikayetiniz nedir ? Fb liyiz. Geçmiş olsun.@xdragxx
İşte bu irfan Can gibi gördü köşeyiSoruma niye cevap vermedin doğru söyle konuk olarak baktığın zaman gördün dimi xleri sen![]()
Cebeci nerden çıktı? Sizin sohbeti sonra ayrı okuyacağımAynen, çalışıyordu ama neyse ki kavuştu artık kavruğuna
Bak ben Cebeci'yi de doğru hatırlamışım, sen yanlış hatırladığımı ima etmiştin sanki![]()
Yooo okula gidiyordum safoz (bu kelimeden de sıkıldım)yok ben x leri ergenliğimden beri severim
------
yani sen altına yapıyordun en son fb şampiyon olduğunda ne olsun daha![]()
Cebeciliyim ya haniCebeci nerden çıktı? Sizin sohbeti sonra ayrı okuyacağım![]()
Mamak değil miydi senin mekan? 😱Cebeciliyim ya hani![]()
Ne Mamak'ı be Çankalıyım benMamak değil miydi senin mekan? 😱
Ahahahah Mosi bilmiyor muydu ?Ben şokCebeciliyim ya hani![]()
Ben de şok Cebecili abim diyordu bana aslında.Ahahahah Mosi bilmiyor muydu ?Ben şok![]()
Ulan dm den Cebeci demedin mi lan ?Ben de şok Cebecili abim diyordu bana aslında.
Geçtiğimiz aylarda sohbeti döndü, ben Cebeci'de yaşadığını söyledim, sen de dedin ki 12.Adam'a yanlış bilgi vermişsin ama sonradan da ben Ankara'ya çok hakim değilim, Cebeci sayılırmış gibi gibi demişsinCebeci nerden çıktı? Sizin sohbeti sonra ayrı okuyacağım![]()
Ne diyon lan ne abimiUlan dm den Cebeci demedin mi lan ?
Abinle mi sohbet ettim 😳
Ne Mamak'ı be Çankalıyım benMamak ama yakın
![]()
Asıl ben şokBen de şok Cebecili abim diyordu bana aslında.
Ortalığı karıştırdın yineGeçtiğimiz aylarda sohbeti döndü, ben Cebeci'de yaşadığını söyledim, sen de dedin ki 12.Adam'a yanlış bilgi vermişsin ama sonradan da ben Ankara'ya çok hakim değilim, Cebeci sayılırmış gibi gibi demişsinAratırsın geçtiğimiz aylarda yaptığımız sohbeti de
![]()
Bulun n’olur kurtarın beni şu iddaalardanGeçtiğimiz aylarda sohbeti döndü, ben Cebeci'de yaşadığını söyledim, sen de dedin ki 12.Adam'a yanlış bilgi vermişsin ama sonradan da ben Ankara'ya çok hakim değilim, Cebeci sayılırmış gibi gibi demişsinAratırsın geçtiğimiz aylarda yaptığımız sohbeti de
![]()
Şuan forumda çok duracak vaktim yok yarın öbür gün sorarım kapanmıyor ya kepenkler
Yaaaaaa olmadı işte bu güzel zamanı kaçırıyorsun bayat yemeği ısıtıp taze sanan UlviŞuan forumda çok duracak vaktim yok yarın öbür gün sorarım kapanmıyor ya kepenkler![]()