Valla eksiği yoktu helal olsun.Güzel tahminlerde bulunmuşsun, kavruğun beğenmiş![]()
Ben yalan söylemeyim karışırdım öyle tabii ki o kadar katı olmazdım da çok da rahat giyinemezdi mesela erkek arkadaşı olayına da karşı olurdum gibi
Valla eksiği yoktu helal olsun.Güzel tahminlerde bulunmuşsun, kavruğun beğenmiş![]()
Sözümün arkasındayım iyi bilirim faydasızı avucumun içi kadar olmasa da.Güzel tahminlerde bulunmuşsun, kavruğun beğenmiş![]()
Bu sene takip etmiyorum. O nasıl biriki?heyatım sana kalsa senin hayat Survivor dilşah gibi ama yemezler![]()
mağdurum, fakirim diyor ama instagram hesabı maşallah top modeller gibiBu sene takip etmiyorum. O nasıl biriki?
Anlamadım bu yüzden mesajını![]()
Aaa ben mağdurum demedim ama öyle yapmaya çalışmışlardımağdurum, fakirim diyor ama instagram hesabı maşallah top modeller gibi![]()
Valla eksiği yoktu helal olsun.
Ben yalan söylemeyim karışırdım öyle tabii ki o kadar katı olmazdım da çok da rahat giyinemezdi mesela erkek arkadaşı olayına da karşı olurdum gibi![]()
Tabii bir taraftan da sevdiğin kızın abisi de sana karşı olabilirSözümün arkasındayım iyi bilirim faydasızı avucumun içi kadar olmasa da.Sen seninkileri bu denli bilebilir misin?
Helal lan iyi yerden sordun.Tabii bir taraftan da sevdiğin kızın abisi de sana karşı olabilirHiç yaşadın mı böyle bir şey?
@12.Adam yok ben senin kadar bilemem![]()
Onu da yaşadıkTabii bir taraftan da sevdiğin kızın abisi de sana karşı olabilirHiç yaşadın mı böyle bir şey?
@12.Adam yok ben senin kadar bilemem![]()
Kızın abisi mi senin adresi bulmuş vay beeeOnu da yaşadık
Adresimi bulmuş nasıl bulmuşsa kızın masasına bırakmış bir şey demedenDedim nemaaa problemaaa arasın o kadar bulduysa konuşurum sorun yok diye de bir şey olmadı
![]()
yok yani bir yalanlar dolanlar var demek istedimAaa ben mağdurum demedim ama öyle yapmaya çalışmışlardı
Şu kendini kadın üye olarak göstermeye çalışan herif be tayfası tarafından![]()
Laann konu Mosi değil @xdragxx ona sorsana ağzımı bozacam şimdi.yok yani bir yalanlar dolanlar var demek istedim![]()
Hee hiç de sevmezdim. Kendini psikopat sanardı ulan sen psikopatsan ben de Ankaralıyım kızın abisisin diye sesim çıkmıyor yoksa vururum kafanaKızın abisi mi senin adresi bulmuş vay beee![]()
Adresini mi ?
Olsun o kadaryok yani bir yalanlar dolanlar var demek istedim![]()
Fotosu adresi numarası her şeyiAdresini mi ?![]()
Ben başka sende herşeyi benle kıyaslıyorsun yapma.Olsun o kadardürüst olmak yaramıyor insanlara
biraz yalan dolan tadında iyidir
------
Fotosu adresi numarası her şeyi![]()
Aynen, çalışıyordu ama neyse ki kavuştu artık kavruğuna
Soruma niye cevap vermedin doğru söyle konuk olarak baktığın zaman gördün dimi xleri sen