HollyDemon ☾☆
Aktif Üye
B12 de al düzenli gücün yerine gelsinÖksürük oluşmadı bende. Bu başka bir variant. Herkeste farklı bir etki gösteriyor.
Bende eklem ağrıları ve baş ağrısı olarak ilerliyor
B12 de al düzenli gücün yerine gelsinÖksürük oluşmadı bende. Bu başka bir variant. Herkeste farklı bir etki gösteriyor.
Bende eklem ağrıları ve baş ağrısı olarak ilerliyor
Öyle fazladan ilaç almıyorum. Burada çok alternativ satılmaz. Düzenli beslenme gerekir ama bu ara olmadı. Biraz uzun sürdü toparlanması bu yüzdenB12 de al düzenli gücün yerine gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 133879
Alternatif ilaç satılması yasak mı?Öyle fazladan ilaç almıyorum. Burada çok alternativ satılmaz. Düzenli beslenme gerekir ama bu ara olmadı. Biraz uzun sürdü toparlanması bu yüzden
Geçmiş olsun oruç yarın son günü düzene geçersin hastayken çalışmak zor bilirimÖyle fazladan ilaç almıyorum. Burada çok alternativ satılmaz. Düzenli beslenme gerekir ama bu ara olmadı. Biraz uzun sürdü toparlanması bu yüzden
Benimki de erkek hep kız olsun istemiştim ama erkek olmuştuArtırıyorum, bir ortak nokta daha. Benim de kardeşim benden 7 yaş küçük
Benim kardeşim erkek, seninki kız mı erkek mi Aykut?![]()
Başlamış yine soru sormayaAlternatif ilaç satılması yasak mı?
Teşekkürler. Ben Ramazan başlangıcındada talihsizlik yaşadım. Arada sürekli rahatsız oldum ama çalışmıştım. Artık son zamanle zorlandım ve rapor almak zorunda kaldım. İnşallah artık devamı gelmez. Biraz yıprandımGeçmiş olsun oruç yarın son günü düzene geçersin hastayken çalışmak zor bilirim
Türkiye gibi seçenekler yokAlternatif ilaç satılması yasak mı?
Paragrafta ilginç bulduğum durumu sordum. Sen de sor faydasız kokuşkan.Benimki de erkek hep kız olsun istemiştim ama erkek olmuştu
------
Başlamış yine soru sormaya![]()
Olm ben sormayacam lan sen bana soracaksınParagrafta ilginç bulduğum durumu sordum. Sen de sor faydasız kokuşkan.![]()
Baya kavga etmişsinizdir ve muhtemelen dövmüşsündür deBenimki de erkek hep kız olsun istemiştim ama erkek olmuştu
------
Başlamış yine soru sormaya![]()
Düzenli kullandığın bir ilaç var mı?Olm ben sormayacam lan sen bana soracaksın![]()
Kafasına 2-3 şaplak attık tabiiBaya kavga etmişsinizdir ve muhtemelen dövmüşsündür de
Kız kardeşin olsa kıskanç bir abi olur muydun?![]()
Kendi konusu her teldendi. Belki burda da öyle istiyor. Konu sahibi nede olsaOlm ben sormayacam lan sen bana soracaksın![]()
Yok ben ilaç kullanan biri değilim hastalanmam da en fazla ağrı kesici işteDüzenli kullandığın bir ilaç var mı?
Sık sık hastalanır mısın ?
Kesin kıskanç olurdu, onu giyme bunu giy şu saatte evde olucan erkek arkadaşını benimle tanıştacaksın. Hangi takımlı , haxball oynuyor mu gibi gibi sorularla terletirdi.Baya kavga etmişsinizdir ve muhtemelen dövmüşsündür de
Kız kardeşin olsa kıskanç bir abi olur muydun?![]()
Baş ağrısı için mi ? Zıkkımlandıktan sonraYok ben ilaç kullanan biri değilim hastalanmam da en fazla ağrı kesici işte![]()
Helal lan bunları sorardım cidden hax hariç hepsi doğruKesin kıskanç olurdu, onu giyme bunu giy şu saatte evde olucan erkek arkadaşın benimle tanıştacaksın. Hangi takımlı , haxball oynuyor mu gibi gibi sorularla terletirdi.@xdragxx
Ben çok zıkkımlanan biri değilim lanBaş ağrısı için mi ? Zıkkımlandıktan sonra![]()
Kontra bir soru göbekten yetişemez.bunu nasıl kaçırdın @xemrexxx![]()
İfade at bari faydasızHelal lan bunları sorardım cidden hax hariç hepsi doğru
------
Ben çok zıkkımlanan biri değilim lan![]()
Güzel tahminlerde bulunmuşsun, kavruğun beğenmişKesin kıskanç olurdu, onu giyme bunu giy şu saatte evde olucan erkek arkadaşın benimle tanıştacaksın. Hangi takımlı , haxball oynuyor mu gibi gibi sorularla terletirdi.@xdragxx